Maailman övereimmät juhlat

Maailman övereimmät juhlat

Ohjelmassa seurataan brittikiertolaisten hulppeita juhlia, joista ei kiiltoa ja kimallusta puutu. Englantilainen realitysarja.

Tämä tyttö ei halua olla kalpea häissään – rusketuksella ei ole rajoja, huh!

Kiertolaismorsiamille näyttävä morsiuspuku on se häiden tärkein juttu, mutta tasainen rusketus tulee hyvänä kakkosena. Irlantilaiskiertolainen Nan on luonnostaan hyvin kalpea, mutta hänkin on hankkinut häitään varten dramaattisen feikkirusketuksen.

Solariumilla moista hipiää ei saada aikaan, joten myös Nan on turvautunut ruiskurusketukseen. Jotta töhnä ei sotkisi vitivalkoista vaatetta, on käytettävä näppärää niksiä.

"Paras keino estää rusketusaineen tarttuminen pukuun on se, että tyttö suihkuttaa päälleen hiuslakkaa", kiertolaisten luottostailaaja Thelma Madine kertoo.

Maailman övereimmät juhlat perjantaisin kello 21 Livillä!

Nuoren kiertolaispariskunnan ”onnea” häiden kynnyksellä – ovat tunteneet toisensa vasta muutaman viikon

18-vuotias David ja 19-vuotias Helen ovat menossa naimisiin seitsemän viikon tuttavuuden jälkeen. Tällainen on aivan tavallista kiertolaisten keskuudessa, sillä kiertolaistytöt eivät saa ennen avioliittoa viettää öitä poissa kotoa eivätkä vaikkapa juoda alkoholia.

David ja Helen vaikuttavat luottavaisilta yhteisen tulevaisuuden suhteen siitä huolimatta, että heillä tuntuu olevan melkoisia erimielisyyksiä esimerkiksi perhesuunnitteluun liittyen. Helen ei halua isoa perhettä, toisin kuin kihlattunsa.

"Ei sitä voi valita. Tulee jos tulee. Voimme saada vaikka 21 lasta!" David sanoo.

"En tee 21:tä lasta. Yksi voi tulla, jos hyvin sattuu, ei 21:tä", Helen vastaa valtavaa lapsikatrasta suunnittelevalle sulhaselleen.

Kiistan aiheet eivät jää tähän – katso, mistä muusta nuoripari saa kahnauksen aikaiseksi.

Maailman övereimmät häät perjantaisin kello 21 Livillä.

Kiertolaisten häissä kaiken pitää olla upeampaa kuin muilla, mutta mennäänkö tässä jo liiallisuuksiin?

Omat häät ovat kiertolaismorsiamille tietenkin todella iso juttu, ja kaikista tärkein yksityiskohta on morsiuspuku. 16-vuotias Bridget vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä omaan asuunsa, vaikka hänen on hankala liikkua luomuksessa.

"Pienempi puku ei olisi ollut erityinen. Se ei olisi erilainen. Se olisi ollut tavallinen puku", Bridget selittää hämmentävän kookas mekko yllään.

Kiertolaisten häihin monituisia morsiuspukuja suunnitellut Thelma Madine taivastelee valtavia pukuja ja niillä kilpailua.

"Puvut repivät tyttöjen lantiot verille ja haavoille!" hän kertoo.

Katso, kuinka vaivalloisesti Bridget laahustaa juhlapäivänään!

Maailman övereimmät juhlat perjantaisin kello 21 Livillä.

Kaikki kiertolaiset eivät elä asuntovaunuissa ja köyhyydessä – päinvastoin!

Kiertolaiset ovat tunnettuja hulppeista juhlistaan ja toisaalta hieman ankeammasta arjesta. Kaikki eivät kuitenkaan joudu köyhäilemään.

15-vuotias Alfie on huippurikkaan kiertolaisperheen vesa, joka elättää itsensä omilla bisneksillään. Alfien elämäntyyli onkin hyvin erilainen kuin useimpien ikätovereidensa: hän ensinnäkin asuu valtavassa luksustalossa, jonka huoneista vain murto-osa on käytössä.

"Huoneita on kai 23, mutta en laskenut mukaan kylpyhuoneita", Alfie kertoo kiertäessään perheen ökylukaalissa.

Alfien ei ole koskaan tarvinnut siivota, sillä kiertolaiskulttuurissa naiset tekevät kaikki kotityöt. Poika ei myöskään opiskele, sillä hän lopetti koulunkäynnin 12-vuotiaana. Siitä lähtien Alfie on tahkonnut rahaa myymällä milloin mitäkin.

"Voin hankkia mitä tahansa, milloin tahansa ja missä tahansa!" poika kertoo kenties hieman hämäräperäisestä elinkeinostaan.

Maailman övereimmät juhlat Livillä perjantaisin kello 21.

16-vuotiaan Daniellen ja 21-vuotiaan Brendanin hämmentävät häät eivät jätä kylmäksi - katso!

Maailman övereimmät juhlat -sarjassa päästään seuraamaan nuoren kiertolaisparin häitä. Morsian Danielle on vasta 16-vuotias, Brendan viisi vuotta nuorikkoaan vanhempi. Pariskunnan nuoruus näkyy epävarmana käytöksenä alttarilla: Brendan näyttää eksyneeltä, Danielle lähinnä tylsistyneeltä.

Mutta tylsää näissä häissä ei tosiaankaan ole! Kiertolaiskulttuuriin kuuluu överinaisellinen juhlatyyli, ja Daniellen look tuntuukin noudattavan ohjenuoraa "more is more".

Ylenpalttista on myös itse juhliminen:

"Sitten on aika juoda ja tapella", toteaa Brendan vihkiseremonian jälkeen, kun juhlakansa on lähdössä jatkopaikkaan.

Onnea hääparille!

Maailman övereimmät juhlat perjantaisin kello 21 Livillä!