26 uutta julkaisua

YouTube-tähti Mariieveronica paljastaa: Näin pääsin eroon liiallisista ulkonäköpaineista

Suomen suosituimpiin YouTube-tähtiin lukeutuva, vloggaaja Mariieveronica kertoo syyskauden ensimmäisellä Loop Looksissa, että hän päätyi vloggausmaailmaan joululahjaksi saadun videokameran ansiosta. Oman rohkean tyylin omaava Mariieveronica kertoo, että palautetta tulee niin puolesta kun vastaankin. Pääasiassa muitten ihmisten kuvaamat materiaalit aiheuttavat tubettajalle ulkonäköpaineita, sillä materiaaliin ei pysty itse vaikuttamaan. Omaan tyyliinsä Mariieveronica yrittää löytää uutta kulmaa mm. kampaajalta, sillä hiusten värjäämisellä saa peilistä katsomaan aivan erinäköisen henkilön.

Loop Looksissa selviää myös ovatko pastellisävyt vielä in vaiko ei ja supersuosittu brittiartisti antaa muotivinkit keväälle 2016.

Reino Nordin tyylistään: Olen ollut hoppari, hippi, garage-punkkari...

Tämän viikon Loop Looksissa Jekku Berglundin vieraana multitalentti, artisti, näyttelijä Reino Nordin. Reinon tyyli on vuosien aikana tehnyt täydellisen täyskäännöksen, ja kundi kertoo, että on vihdoin pukeutumisen suhteen siellä missä haluaa. Reino paljastaa millaista hänestä oli olla Emma-Gaalassa ensimmäistä kertaa vieraana ja poseeraamassa punaisella matolla.

Tämän viikon Loop Looksissa käydään läpi myös muun muassa tiistaina 24.5. Helsinki-Vantaan lentokentällä järjestettävä Match Made In Hel muotinäytös ja Cannesin Film Festivaalijen pukuloistoa.

Huippumeikkaaja Senay Coco on artisti Evelinan stylisti: Vaatteiden tarjonta on suppea

Tämän viikon Loop Looksissa vierailee stylisti ja meikkitaiteilija Senay Coco. Coco paljastaa Jekulle tämän hetken kuumimmat meikkitrendit, kertoo työstään stylistinä sekä hommistaan musiikkivideokuvauksissa. Hiljattain stylistin työt aloittanut Coco on nykyään artisti Evelinan stylisti.

Tämän viikon Loop Looksissa käydään läpi Metgalan pukutrendit, sekä Rihannan ja Manolo Blahnikin collabo –uutiset.

Nouseva pop-tähti Loop Looksissa: Seuraan päässäni syntyvää visiota musiikissa ja pukeutumisessa

Tove Lo'hun, Zara Larssonin ym. verrattu nouseva pop-sensaatio Venior kävi Loop Looksissa kertomassa omaperäisestä tyylistään ja miten kansainvälistyminen hänessä näkyy. Tukholmassa ja Lontoossa asunut, suomalaissyntyinen Venior tekee itse omia vaatteita ja toi näytille muutaman vaatteen. Venior on tällä hetkellä innostunut hopeasta ja asuista, joissa näkyy liike mm. esiintyessä.

Loop Looks tarjoaa vinkit miten pidät lenkkarisi kunnossa läpi kevään ja kesän.