108 uutta julkaisua

Vesa-Matti Loiri uudesta ohjelmastaan: ”Kai tämä on sellainen pieni perinnön jättö, testamentti"

Vesa-Matti Loiri nähdään tammikuussa Nelosen uudessa Loirinuotiolla-ohjelmassa, jossa taiteilija kutsuu ystäviä ja työtovereita vieraakseen.

Loirinuotiolla-sarjan kuvaukset alkavat syksyllä Vesa-Matti Loirille rakkaissa paikoissa Inarijärvellä. Loirin kanssa keskustelemassa nähdään muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja jääkiekkoilija Teemu Selänne. Loiri on kutsunut henkilökohtaisesti vieraat ohjelmaansa.

Vesa-Matti Loiri täyttää 4. tammikuuta 70 vuotta. Hänen syntymäpäivänsä tienoilla Nelosella alkaa uusi 10-osainen keskusteluohjelma Loirinuotiolla, jonka kuvaukset käynnistyvät syksyllä Lapissa Inarijärvellä Loirille rakkaissa paikoissa.

Loirinuotiolla-ohjelman aloitusajankohta on samalla myös eräänlainen Loirin syntymäpäivävastaanotto – televisiossa.

”Tämä ohjelmamuoto on hirveän mielenkiintoinen. Nyt kun tällaiseen tuli mahdollisuus, se on myös hieno tapa päästä eroon juhlista, koska en aio järjestää mitään isoja 70-vuotissyntymäpäiviä. En viihdy muitten juhlissa, enkä viihdy omissanikaan”, keskusteluohjelmastaan innoissaan oleva Loiri kertoo hymyillen.

Loirin yli 50 vuotta kestäneen uran varrelle mahtuu muun muassa 70 elokuvaa, yli 30 musiikkialbumia, lukuisia rooleja teatterissa ja televisiossa – sekä uskomaton määrä urheilumestaruuksia. Loirille on kertynyt vuosikymmenten aikana valtava ystävä- ja työtoveripiiri, josta osa nähdään myös ohjelmassa. Loiri on kutsunut henkilökohtaisesti vieraat ohjelmaansa, tuttavuuksia uransa alkutaipaleelta näihin päiviin asti.

Loirin vieraina nähdään muun muassa Sauli Niinistö, Teemu Selänne, Pirkka-Pekka Petelius, Jari Litmanen, Ville Haapasalo, Robin, Lenita Airisto ja Aku Hirviniemi.

Loiri viettää kunkin vieraan kanssa aikaa eräkämpällä Inarijärvellä. Jokaisessa jaksossa nähdään kaksi tai kolme vierasta.

Loiri on syvällinen ajattelija ja hauska seuramies, jonka loputon määrä toinen toistaan uskomattomampia tarinoita jaksaa imaista mukaansa. Kaikki tämä kiteytyy Loirinuotiolla-ohjelmassa.

Loirinuotiolla alkaa Nelosella alkuvuonna 2015. Ohjelman Neloselle tuottaa Kaiho Republic.

Poistettu kohtaus: Tällainen oli Kalle Holmbergin ensikohtaaminen Olavi Virran kanssa

Loirinuotiolla-vieraat Kalle Holmberg ja Pertti Melasniemi ovat ehtineet kohdata uransa aikana monia isoja tähtiä.

Yksi Kalle Holmbergin hyvin muistama laulajatähti oli Olavi Virta, jonka hän pääsi kohtaamaan muutaman kerran.

Kova naistenmiehen maine muistuu Holmbergille hyvin mieleen, eikä Virta sitä myöskään piilotellut. Tähden syöksy alamäkeen oli kuitenkin nopea.

Vesa-Matti Loiri innostuu myös kertomaan oman muistonsa Tapio Rautavaarasta.

Tätä kohtausta et näe ohjelmassa!

Loirinuotiolla sunnuntaina 8.3. kello 20 Nelosella.

Samuli Edelmann kertoo avoimesti raitistumisestaan Loirinuotiolla: ”Tein kaikennäköistä idioottimaista”

Loirinuotiolla-sarjan päätösjaksossa Vesa-Matti Loiri saa paikalle mielenkiintoisen kolmikon. Paikalle saapuvat Kalle Holmberg ja Pertti Melasniemi sekä Samuli Edelmann.

Loirinuotiolla puhe kääntyy siihen, kuinka Holmberg ja Edelmann ovat ystävystyneet siinä vaiheessa, kun Samuli laittoi korkin kiinni.

Molemmilla miehillä on taustalla sama vahva päätös ja he molemmat kokevat, että heillä on ensimmäinen elämä ja toinen elämä.

”Mieli hajosi. Pää ei enää kestänyt”, Samuli myöntää suoraan.

Katso Samuli Edelmannin avoin haastattelu etukäteen!

Loirinuotiolla sunnuntaina 8.3. kello 20 Nelosella.

Vesku kävi lähellä kuolemaa - Virpi Miettinen huomasi vaarallisen kuumeen!

Loirinuotiolla-sarja huipentuu sunnuntaina 8.3. viimeiseen jaksoon, ja paikalle saapuvat Veskun pitkäaikaiset ystävät Kalle Holmberg ja Pertti Melasniemi. Joukkoon liittyy myös Samuli Edelmann. Vanhalla porukalla päästään muistelemaan kirjavaa historiaa, jossa on sattunut ja tapahtunut. Yksi vakavimmista muistoista on kesken futispelin sattunut onnettomuus, joka oli viedä Veskun lähelle kuoleman portteja. Vaarallisen kuumeen huomasi kuitenkin yllättävä henkilö: Virpi Miettinen! Katso ennakkoon viimeinen Loirinuotiolla-jakso Ruutu+:ssa! Loirinuotiolla sunnuntaina 8.3. kello 20 Nelosella.

Riku Rantala Vesa-Matti Loirista: ”Silmistä näkee voiman”

Vesa-Matti Loirin vieraiksi saapuvat tänään Tuomas ”Tunna” Milonoff ja Riku Rantala. Miehet tunnetaan parhaiten Madventures-kaksikkona, joka seikkailee ympäri maailmaa mitä eksoottisimmassa paikoissa.

Vesku ei ole aiemmin tavannut kumpaakaan miehistä, mutta ihailee kaksikon seikkailuja.

”Olen lumoutuneena katsonut Tunnan ja Rikun ohjelmia televisiosta”, hän kertoo.

Tunna ja Riku lähtevät innolla Inarijärvelle Veskun vieraiksi.

”Nyt alkaa mahtava sessio”, Rantala sanoo jo etukäteen.

Loirinuotiolla 1.3. kello 20 Nelosella.