Loirinuotiolla

Loirinuotiolla

Ainutlaatuinen ohjelmasarja, jossa Vesa-Matti Loiri kutsuu ystäviään, työtovereitaan ja tuttaviaan viettämään päivän hänelle rakkaissa paikossa Lapissa, Inarijärvellä. Vesa-Matti Loiri täyttää 70 vuotta tammikuussa 2015 ja legenda toteaakin, että "Kai tämä on sellainen pieni perinnön jättö, testamentti." Sarjassa Loirin vieraina nähdään mm. tasavallan presidentti Sauli Niinistö, Teemu Selänne, Jari Litmanen, Ville Haapasalo, Lenita Airisto, Aku Hirviniemi, Robin ja monia kiinnostavia kasvoja eri elämänalueilta ja Vesa-Matti Loirin elämän varrelta. Sarja on kuvattu Lapissa syksyllä 2014 ruskan aikaan.

Poistettu kohtaus: Tällainen oli Kalle Holmbergin ensikohtaaminen Olavi Virran kanssa

Loirinuotiolla-vieraat Kalle Holmberg ja Pertti Melasniemi ovat ehtineet kohdata uransa aikana monia isoja tähtiä.

Yksi Kalle Holmbergin hyvin muistama laulajatähti oli Olavi Virta, jonka hän pääsi kohtaamaan muutaman kerran.

Kova naistenmiehen maine muistuu Holmbergille hyvin mieleen, eikä Virta sitä myöskään piilotellut. Tähden syöksy alamäkeen oli kuitenkin nopea.

Vesa-Matti Loiri innostuu myös kertomaan oman muistonsa Tapio Rautavaarasta.

Tätä kohtausta et näe ohjelmassa!

Loirinuotiolla sunnuntaina 8.3. kello 20 Nelosella.

Samuli Edelmann kertoo avoimesti raitistumisestaan Loirinuotiolla: ”Tein kaikennäköistä idioottimaista”

Loirinuotiolla-sarjan päätösjaksossa Vesa-Matti Loiri saa paikalle mielenkiintoisen kolmikon. Paikalle saapuvat Kalle Holmberg ja Pertti Melasniemi sekä Samuli Edelmann.

Loirinuotiolla puhe kääntyy siihen, kuinka Holmberg ja Edelmann ovat ystävystyneet siinä vaiheessa, kun Samuli laittoi korkin kiinni.

Molemmilla miehillä on taustalla sama vahva päätös ja he molemmat kokevat, että heillä on ensimmäinen elämä ja toinen elämä.

”Mieli hajosi. Pää ei enää kestänyt”, Samuli myöntää suoraan.

Katso Samuli Edelmannin avoin haastattelu etukäteen!

Loirinuotiolla sunnuntaina 8.3. kello 20 Nelosella.

Vesku kävi lähellä kuolemaa - Virpi Miettinen huomasi vaarallisen kuumeen!

Loirinuotiolla-sarja huipentuu sunnuntaina 8.3. viimeiseen jaksoon, ja paikalle saapuvat Veskun pitkäaikaiset ystävät Kalle Holmberg ja Pertti Melasniemi. Joukkoon liittyy myös Samuli Edelmann. Vanhalla porukalla päästään muistelemaan kirjavaa historiaa, jossa on sattunut ja tapahtunut. Yksi vakavimmista muistoista on kesken futispelin sattunut onnettomuus, joka oli viedä Veskun lähelle kuoleman portteja. Vaarallisen kuumeen huomasi kuitenkin yllättävä henkilö: Virpi Miettinen! Katso ennakkoon viimeinen Loirinuotiolla-jakso Ruutu+:ssa! Loirinuotiolla sunnuntaina 8.3. kello 20 Nelosella.

Riku Rantala Vesa-Matti Loirista: ”Silmistä näkee voiman”

Vesa-Matti Loirin vieraiksi saapuvat tänään Tuomas ”Tunna” Milonoff ja Riku Rantala. Miehet tunnetaan parhaiten Madventures-kaksikkona, joka seikkailee ympäri maailmaa mitä eksoottisimmassa paikoissa.

Vesku ei ole aiemmin tavannut kumpaakaan miehistä, mutta ihailee kaksikon seikkailuja.

”Olen lumoutuneena katsonut Tunnan ja Rikun ohjelmia televisiosta”, hän kertoo.

Tunna ja Riku lähtevät innolla Inarijärvelle Veskun vieraiksi.

”Nyt alkaa mahtava sessio”, Rantala sanoo jo etukäteen.

Loirinuotiolla 1.3. kello 20 Nelosella.