2 uutta julkaisua

Kylmä rinki -sarjan toivottu uusintakierros alkaa Nelosella 5. elokuuta

Nelonen toteuttaa monen katsojan toiveen uusimalla Kylmä rinki -draamasarjan ensimmäisestä jaksosta lähtien. Laatusarjan uusintakierros alkaa 5. elokuuta.

Nelonen aloittaa paljon toivotun Kylmä rinki -sarjan uusintakierroksen 5. elokuuta. Laadukas, kriitikoidenkin ylistämä sarja sijoittuu karuun ympäristöön: Oswald State Maximum Security Prison -vankilaan.

Oziksi kutsutun vankilan idealistinen johtaja Tim McManus on saanut luvan perustaa modernin kokeellisen osaston, jota vangit nimittävät Emerald Cityksi. McManusin päämääränä on tuoda toivottomuuden keskelle inhimillisyyttä ja itsekunnioitusta – opettaa vangit kunnioittamaan itseään ja yhteisön sääntöjä. Hänenkään osastollaan ei kuitenkaan vältytä rajuilta yhteentörmäyksiltä eri ryhmien välillä.

Kylmä rinki -sarjan kertojaa Augustus Hilliä esittää Lostista tuttu Harold Perrineau. Keskeisissä rooleissa nähdään myös Ernie Hudson, Lee Tergesen, J.K. Simmons, Dean Winters, Terry Kinney ja Rita Moreno.

Kylmä rinki (Oz) (K15) Nelosella 5. elokuuta alkaen perjantain myöhäisilloissa.

Kylmä rinki -komistus vampyyrisarjaan

Nelosella jälleen esitettävän Kylmä rinki -kulttisarjan päätähtiin lukeutunut Christopher Meloni on kiinnitetty palkittuun True Blood -vampyyrisarjan näyttelijäkaartiin.

TVLine.comille puhuneen True Blood -tuottaja Alan Ballin mukaan Meloni, joka on näytellyt myös Law & Order: Special Victims Unit -poliisisarjassa, hyppää mukaan suosikkisarjan viidennelle kaudelle. Ballin kertoman mukaan 50-vuotias näyttelijä esittää ikivanhaa ja erittäin voimakasta vampyyria, joka pitää Billin ja Ericin kohtaloa käsissään.

Viisi vuotta Ozissa virunut Meloni nähdään myös tulevassa Teräsmies-elokuvassa nimeltään Man of Steel.

Kylmä rinki -sarjaa seurataan Nelosella perjantain myöhäisilloissa.

Kylmä rinki palaa ruutuun!

Suositun sarjan hartaasti odotettu uusintakierros alkaa. Katsojien ja kriitikoiden ylistämä sarja kertoo Oswald State Maximum Security Prison -vankilasta, jossa ovat Yhdysvaltain raaimmat ja väkivaltaisimmat vangit. Oz on paikka, jossa oma asema on syytä tietää - tai muuten se osoitetaan kovimman kautta. Tim McManus on nuori ja idealistinen johtaja, joka toteuttaa tässä raa'assa yhteisössä omaa näkemystään vankeinhoidosta. Hän on saanut kokeilumielessä perustaa oman steriilin ja modernin osastonsa, jonka vangit valitaan tarkasti. Täällä McManusin sana on laki. Vangit kutsuvat osastoa Emerald Cityksi. Ihonvärin, kansallisuuden ja vakaumusten mukaan jakaantuneet joukot saavat aikaan rajuja törmäyksiä McManusin yrittäessä tuoda toivottomuuden keskelle inhimillisyyttä ja itsekunnioitusta. Sarjan kertojaa Augustus Hilliä esittää Lostista tuttu Harold Perrineau.

Pääosissa: Harold Perrineau, Terry Kinney, Ernie Hudson, Dean Winters, Lee Tergesen, Rita Moreno, J.K. Simmons. Avausjaksossa McManus perustaa Oziin kokeiluyksikön nimeltä Emerald City. Valittujen joukossa on mm. ensikertalainen Tobias Beecher ja paatunut murhamies Dino Ortolani.

Kylmä rinki Nelosella alkaen 5.8.