Kuppilat kuntoon Ruotsi

Kuppilat kuntoon Ruotsi

Ruotsalainen huippukokki Alexander Nilson pistää länsinaapurin kuppilat kuntoon. Karseat keittiöt saavat kyytiä ja lopussa kiitos seisoo. Ruotsalainen realitysarja.

1 uusi julkaisu

Tämä ravintoloitsija ei osaa avata viinipulloa eikä tarjoilla – katso video!

Mitä tapahtuu, kun kampaaja perustaa ravintolan ilman minkäänlaista koulutusta tai kokemusta?

Ainakaan viinipullon avaaminen, tarjoileminen tai ruuan valmistaminen eivät ihan luonnistu, mutta onneksi apuun rientää Alexander Nilson.

Katso katastrofaalinen ennakkopätkä maanantain jaksosta!

Kuppilat kuntoon Ruotsi maanantaista torstaihin kello 19 Jimillä.

Voiko kotitekoinen ruoka olla näin luokattoman huonoa – katso video!

Jimin Kuppilat kuntoon Ruotsi -ohjelman torstaisessa jaksossa huippukokki Alexander Nilson tutustuu tienvarsikuppilan mainostamaan ”kotitekoiseen” ruokaan. Ravitsemusliike ylpeänä mainostaa, että heidän tarjoamansa ruoka on itse tehtyä. Katso, mitä pöytään todellisuudessa kannetaan!

Kuppilat kuntoon Ruotsi Jimillä maanantaista torstaihin kello 19.00.

Talousvaikeuksissa kamppaileva yksityisyrittäjä saa avokätisen lahjan – katso reaktio!

Jimin Kuppilat kuntoon Ruotsi -ohjelman torstaisessa jaksossa talousvaikeuksissa kamppaileva perheyritys saa huippukokki Alexander Nilsonilta avokätisen lahjan.

Viimeisillä voimillaan kuppilaa pystyssä pitävä perheenisä repeää helpotuksen ja liikutuksen kyyneliin ymmärtäessään lahjoituksen pelastavan koko yritystoiminnan. Katso video!

Kuppilat kuntoon Ruotsi Jimillä maanantaista torstaihin klo 19.00.

Ravintolakokki ei osaa valmistaa edes yksinkertaista munakasta – onko ravintola tuhoon tuomittu?

Jimin Kuppilat kuntoon Ruotsi -ohjelman torstaisessa jaksossa huippukokki Alexander Nilson yrittää laittaa ruotuun ravintolaa, jonka keittiössä ei juurikaan kokkailla.

Ravintolan kaksi kokkia lämmittelevät asiakkaille puolivalmiita tuotteita eikä pääkokki osaa valmistaa edes yksinkertaista munakasta. Katso video!

Kuppilat kuntoon Ruotsi Jimillä maanantaista torstaihin klo 19.00.

Tässä tulee Ruotsin Jyrki Sukula - Nyt pannaan Kuppilat kuntoon Ruotsissa!

Jimin Kuppilat kuntoon Ruotsi –ohjelma alkaa 19. marraskuuta. Ohjelman nimen mukaisesti kyytiä saavat länsinaapurin kurjat kuppilat, jotka panee kuntoon Ruotsin oma Jyrki Sukula, Alexander Nilson. Ohjelma tulee Jimiltä maanantaista torstaihin kello 19.00. Alexander Nilson on ruotsalainen huippukokki ja ohjelmajuontaja. Huippuravintoloissa työskennelleen ja kahden ruokaohjelman, Middagen ja Kvällsmat, kautta kokemusta kartuttaneen Nilsonin ammattitaitoa kaivataan nyt kipeästi Ruotsin kurjimmissa ja konkurssikypsissä kuppiloissa. Reipasotteinen Alexander ei turhia kainostele, kun kyseessä on ravintolaliiketoiminnan, ruoan laadun ja tunnelman parantaminen. Ensimmäisessä jaksossa ruotuun pannaan malmölainen ravintola Dal Cuore. Kuppilan ruokalista on valtava, itse ruoka on hengetöntä, ja työntekijöiden riidat heikentävät ilmapiiriä. Koskettavilta hetkiltäkään ei vältytä, kun Alexander panee tuulemaan. Kuppilat kuntoon Ruotsi (Kniven mot strupen) Jimillä 19.11. alkaen maanantaista torstaihin kello 19.00.