12 uutta julkaisua

KBL-sinkku Laura tapaa pusukumppaninsa ensi kertaa silmätysten: yllätyspakit kameroiden edessä!

Torstai-illan Kiss Bang Love Suomi -jaksossa tapahtuu outoja: Sinkku Laura tapaa kymmenen sokkosuutelun jälkeen viisi valitsemaansa ehdokasta silmätysten. Yksi Lauran jatkoon valitsemista miehistä häkeltyy silmin nähden kohtaamisesta kasvotusten, ja yhteisen suudelman jälkeen vetäytyy pelistä pois kesken kaiken. Käänne tyrmää kaikki osapuolet, ja ohjelman juontaja Sara Sieppikin äimistelee nuoren miehen yllättävää käytöstä.

21-vuotias lohjalainen Laura etsii rakkautta ensin suudellen silmät sidottuina. Suudelman perusteella hän valitsee viisi kiinnostavinta jatkoon pikatreffeille ilman sidettä. Yksi jatkoon pääsijöistä on Ville, 22. Kun silmät saa avata ensimmäisen kerran, mies häkeltyy täysin. Ville mittailee räväkkää, rockhenkistä Lauraa katseellaan päästä jalkoihin eikä meinaa saada sanaa suustaan.

"Leuka loksahti auki, että herranjumala, ei yhtään mitä odotti! Tosi semmoinen seksikäs pakkaus", Ville kuvailee tuntojaan jälkikäteen.

Ville kertoo Laurallekin suoraan, ettei suudelman perusteella odottanut tapaavansa Lauran näköistä naista. Laura tiedustelee, onko yllätys myönteinen vai kielteinen. Ville jää kiertelemään vastausta. Lauran kaksi ystävää seuraa tapahtumia studiossa pöyristyneenä.

Myöhemmin Ville selvittelee tunnelmiaan: "Kyllä jokainen mies semmoisesta rokkimimmistä fantasioi. Nyt semmoinen oli edessä ja mä olin, että herranjumala, mä olen tuommoista päässyt suutelemaan! Kaikki lähti päästä ja mä olin ihan että huhhelihoijaa, mitäs tässä nyt."

Yhteisestä keskustelusta ei Villen hämmennyksen vuoksi tule oikein mitään, ja Ville ehdottaa suutelua. Hetken suutelun jälkeen Ville kuitenkin vetäytyy irti tilanteesta ja ilmoittaa Lauralle jämäkästi arvionsa:

"Ihan kiva pusu. Vaikka kuinka kaunis sä ootkin omalla tavallasi, niin rehellisenä täytyy sanoa, että tässä mä en nyt tuntenut mitään."

Sen sanottuaan Ville toivottaa Lauralle hyvät jatkot ja poistuu nopeasti huoneesta takavasemmalle. Laura jää tyrmistyneenä yksin.

"Mä haluan epäillä, että se olisi ollut muka niin yllättynyt musta ja mun ulkonäöstä positiivisesti, että se olisi perääntynyt sen takia, mutta enhän mä voi tietää", Laura ihmettelee.

Juontaja Sara Sieppi saapuu pelastamaan tilanteen ja muotoilee Lauralle oman arvionsa tapahtuneesta: "No tää oli erikoinen kaveri. Se taisi pelkää sua! Se meni ihan sanattomaksi ja sitten yhtäkkiä, että joo, tää ei ollut mitään, ja äkkiä pois! Oliko vähän nössö kundi?"

Lisää illan Kiss Bang Love Suomi -jaksossa tänään torstaina 27.10. kello 22! Löytääkö Laura rakkauden? Twiittaa #kblsuomi.

Uhkea Alexandra tyrmää intohimoisella suudelmallaan Kiss Bang Lovessa - hurmaantuuko blondeille perso mallipoika David?

Tämän illan Kiss Bang Love Suomi -jaksossa komea mallipoika David, 24, kohtaa silmät sidottuina suudellen upean Alexandran, 23. Studiossa Davidin ystävät arvelevat, että Alexandra voisi olla juuri se oikea Davidille:

"Davidin tuntien noi vaaleat hiukset voisi kyllä viedä mukanaan", arvioi Davidin ystävä Tomek.
"Ja noi isot rinnat!" täydentää Ibrahim.

Alexandra panee tuulemaan intohimoisella suudelmallaan, ja jälkeenpäin David on häkeltynyt kokemastaan.

"Se oli kyllä aika nälkäinen. Jos mä oisin käyttänyt kieltä, se olis varmaan purrut mun kielenkin pois", David naurahtaa.

Kun pari kohtaa ensi kertaa silmätysten, David hämmentyy täysin. Alexandra on hyvin erinäköinen kuin David oli sokkona suudellessaan ajatellut. Kun juontaja Sara Sieppi utelee, millä tavoin Alexandran ulkonäkö yllätti, ei David ole enää varma edes naisen hiusten väristä. Sara Sieppi epäilee Alexandran rohkean kaula-aukon varastaneen täysin Davidin huomion:

"Oli blondi. Mitä sä katsoit tossa? Missä sun silmät harhaili? Mä en halua kuulla!" Sara Sieppi nauraa.

"Hyvät, öö, työkalut!" David kuvailee hämmennyksensä syytä.

Kiss Bang Love Suomi Nelosella torstaina kello 22. Twiittaa #kblsuomi.

Onko tässä täydellinen suutelija? David saa pussailutaidoillaan naiset aivan tolaltaan: "Se oli kuin toisessa ulottuvuudessa"

Kiss Bang Love Suomi -kauden päätösjaksossa mallin töitä tekevä David hurmaa suutelukumppaninsa totaalisesti: naiset ovat aivan myytyjä miehen sulavan hellissä otteissa.

"Jos rehellisesti sanoisi, niin kaikki muijat on kehuneet, että oon paras suutelija", David kertoo suuteluhistoriastaan.

Ohjelmassa David suutelee silmät sidottuina kymmentä potentiaalista treffikumppania ja tekee suudelman perusteella valintansa seuraaville treffeille, jotka tapahtuvat silmätysten. Supersuutelija Davidin uskomattomat taidot saavat naiset puhkeamaan ylisanoihin:

"Mulla on aina ollut niin huonoja suutelijoita. Tää on ensimmäinen, joka on tosi tosi hyvä. Ihan mieletöntä miten se tarttui ja miten se sitten suuteli", hehkuttaa eräs Davidin suutelukumppaneista elämänsä parasta pussailukokemusta.

"Se oli ihan kuin jossain toisessa ulottuvuudessa, se oli sen takia siistii", huokaa toinenkin nainen häkeltyneenä.

David antaa suutelun viedä mennessään ja nauttii tilanteesta täysillä, mutta osaa myös olla varovainen:

"Naiset on aina vaarallisia. Näyttää, että ne on kilttejä, mutta ne ei ole kilttejä", David arvioi.

Katso videolta, miten David suutelee naisilta jalat alta! Löytääkö David rakkauden suudelmien avulla? Kiss Bang Love Suomi Nelosella torstaina kello 22. Twiittaa #kblsuomi.

Yllätyskäänne: Kiss Bang Love -sinkku Kristiina hylkäsi suutelukumppanit ja lähti matkalle yksin

Kiss Bang Love Suomi -jakson loppu yllätti: Jakson pääsinkkuna nähty upea, 37-vuotias Kristiina päätti lähteä matkalle yksin. Poliisina henkirikosyksikössä työskentelevä Kristiina kuunteli sydämensä ääntä ja päätti olla valitsematta kumpaakaan kahdenkeskisillä treffeillä nähdyistä miehistä seurakseen matkalle.

Kristiina kävi jakson aikana treffeillä sekä Joshin että Pasin kanssa. Molemmat treffit olivat onnistuneet, ja Kristiina vakuutti myös viihtyneensä. Tarvittavaa kemiaa ei kuitenkaan löytynyt.

"Mä olen vähän sellainen 'kaikki tai ei mitään' -luonne. Etenkin tällaisissa rakkausasioissa kyllä sen pitää kolahtaa. Se kemia joko on tai sitä ei ole. Tällä kertaa ei ollut", Kristiina kertoi tuntojaan.

Kristiina piti parhaimpana vaihtoehtona lopulta lähteä matkalle yksin.

"Mä oon tässä tavannut tosi upeita ihmisiä. Kyllä tämmöisessä oppii aina itsestä", Kristiina toteaa.

Kiss Bang Love Suomi Nelosella torstaina kello 22. Twiittaa #kblsuomi.

Mallintöitä tekevä David haaveilee lapsista ja etsii rakkautta Kiss Bang Love -sarjassa: "En pelleile rakkaudessa"

Millaista naista etsii kansainvälistä mallinuraa luova David? David, 24, muutti Suomeen 12-vuotiaana ja puhuu seitsemää kieltä. Davidin ihannenaisen pitäisi jakaa elämässä samanlaiset elämänarvot ja kiinnostuksen kohteet.

Davidille perhe on hyvin tärkeä. Hän haluaa tulevaisuudessa lapsia.

"Mä haluaisin perheen, mä haluaisin lapsen. Mun äidin unelma on ottaa syliin poikansa lapsi. Kyllä mä haluaisin toteuttaa mun äidin unelman", David kertoo.

David on kiltti, hauska, fiksu ja tietää oman arvonsa. Miehen pehmeät huulet ja kohteliaat tavat tekevät taatusti vaikutuksen upeisiin sinkkukaunottariin, mutta kuka heistä saa Davidin valitsemaan itsensä mukaan lemmenlomalle? Kiss Bang Love Suomi Nelosella torstaina kello 22. Twiittaa #kblsuomi.