8 uutta julkaisua

Terhin talousvinkki: Mistä sijoittaminen kannattaa aloittaa?

Kun olet saanut säästettyä vararahaston, on oikea hetki alkaa sijoittaa varallisuutta. Katso Terhin vinkit vasta-alkajalle. Kirsi ja himoshoppaajat Livillä keskiviikkoisin klo 20.

Haluatko toimivan vaatekaapin ja meikkipussin? Panosta määrän sijasta laatuun

Porvoolainen Heidi ostaa paljon ja halvalla. Tilipäivänä hän ryntää kauppaan, vaikka laskut ja lainanlyhennykset odottavat maksajaa. Ostopäätökset syntyvät hetkessä: laukkujen, kenkien, vaatteiden ja kosmetiikan määrä ryöstäytyy usein käsistä. Kirsi ja himoshoppaajat -ohjelmassa Heidi tapaa vaatesuunnittelija Lalli Savolaisen, jonka vinkistä jokainen voi ottaa vaarin: Laatu korvaa aina määrän.

Rahat loppu? Näin hillitset shoppailuhimosi

Espoolainen lähihoitaja Sanna on intohimoinen keräilijä, joka ostaa niin iloon, suruun kuin raskaan työpäivän päätteeksikin. Sanna elää yli varojensa ja joutuu turvautumaan luottokorttiin lähes joka kuukausi. Hänellä on kulutusluottoa lähes 8000 euroa. Varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi neuvoo, kuinka Sanna voi hillitä shoppailuhimoaan ostoskeskuksessa. Kirsi ja himoshoppaajat keskiviikkoisin klo 20.00.

Kirpparilla ammattilaisen matkassa – näin shoppailet aarteita pilkkahintaan

Helsinkiläisen kotiäidin Millan sosiaalituki on pieni, mutta menot ovat suuret. Milla ostaa pienelle pojalleen kalliita merkkivaatteita ja kodinelektroniikkaa osamaksulla. Ruokakaupassa hän joutuu laskemaan jokaisen sentin. Ystäviltä ja sukulaisilta lainaaminen on Millalle arkipäivää. Helpotusta taloustilanteeseen haetaan ammattishoppaajan avulla kirpputorilta, josta voi löytää mahtavia aarteita. Kirsi ja himoshoppaajat Livillä keskiviikkoisin klo 20.00.