Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on suosittu koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Sara Forsberg ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin? Uusi kausi alkaa Nelosella 2.9. kello 19.30!

84 uutta julkaisua

Huikean jännittävällä finaalikierroksella yllätyspäätös ja tasapeli! Euralainen Antti kuittasi lähes kymppitonnin!

Kaikki vastaan 1 -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina henkeä salpaavan hieno finaalikierros. Suvereenisti peliä hallinnut studiopelaaja, euralainen Antti Sevänen, 29, oli ehtinyt kerryttää pottiinsa peräti 9700 euroa. Suomella oli voitettavanaan vain 300 euroa, sillä 600 euron kierros oli mennyt kotipelaajien ja studiopelaajan kesken puoliksi. Koska pelissä finaalitehtävä ratkaisee, kumpi saa pitää keräämänsä rahat, tilanne oli erityisen kutkuttava.

Ennen ratkaisua juontaja Anni Hautala kysyi Seväseltä, kuinka hän aikoo käyttää rahat, jos onnistuu ne voittamaan.

”Olisko naamatatuointi hauska? No ei, kyllä mä uskon, että vaimo keksii rahoille hyvää tekemistä. En voi ottaa vastuuta noin isosta rahasummasta”, Antti pohti ennen ratkaisun hetkeä.

Finaalitehtävässä arvuuteltiin, kuinka monta jonoon ripustetusta 50 posliiniesineestä jousiampuja Taru Kuoppa tiputtaa yhdellä nuolella. Oikea vastaus oli lopulta neljä. Uskomatonta kyllä, Suomen kansan vastauksista muodostui keskiarvoksi 24, mikä oli myös studiopelaaja Antti Seväsen vastaus.

Näin ollen molemmat saivat pitää pottinsa, eli Sevänen kuittasi melkein kymppitonnin! Kolmensadan euron saajaksi arvottiin kotona sovelluksella pelannut turkulainen Oskari.

”Se on tasapeli, ja se tarkoittaa sitä, että molemmat saa pitää pottinsa. Eli sä voitit 9700 euroa. Halitaan!” innostui Anni Hautala.

Kaikki vastaan 1 taas sunnuntaina kello 20 Nelosella.

Saara patistaa Jannea maistamaan ruokainhokkejaan – "Ihan kuin söisi puutarhaetanaa!"

Janne Kataja on mies, jolla on hyvin valikoiva suhde ruokaan. Hän on usein kertonut, ettei hänen ruokavalionsa ole kovin kirjava tai laaja-alainen.

Niinpä Saara päättää, että on aika vapauttaa Janne muutamasta fobiasta, ja tuo hänen eteensä mystisen yllätyskassin ruokakaupasta.

Katso, mitä tapahtuu, kun Jannen pitää maistaa oliiveja ja herkkusieniä!

Kaikki vastaan 1 sunnuntaisin kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa @kaikkivastaan1 !