Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on suosittu koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Sara Forsberg ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin? Uusi kausi alkaa Nelosella 2.9. kello 19.30!

99 uutta julkaisua

Kaikki vastaan 1 -avausjakson potin vei Suomen kansa! Kaivinkone tarjosi Janne Katajalle ja Sara Forsbergille shampanjaa

Kaikki vastaan 1 -sarjan avausjakson finaalikierroksella ratkaistiin, viekö illan aikana kerrytetyn voittosumman kotiin studiokisaaja Hans Pasila vai joku onnekas Suomen kansan kotipelaaja.

Ratkaisevalla kierroksella arvuuteltiin, kuinka monta sekuntia kaivinkoneella kestää avata shampanjapullo ja tarjoilla temppumestareille Sara Forsbergille ja Janne Katajalle lasit kuohuvaa!

Juomien tarjoilu sujuu kauhalta hämmästyttävän elegantisti. Illan tarjoilumenojen keston arvasi lähimmäksi Suomen kansa! 5100 euroa arvottiin Haminalaiselle Timpalle, joka yllättyi iloisesti odottamattomasta soitosta. Katso koko loppuspektaakkeli videolta.

Kaikki vastaan 1 sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Lataa ohjelman ilmainen mobiilisovellus ja pelaa mukana rahapalkinnoista! Kaikki vastaan 1 on myös Facebookissa, Instagramissa ja Snapchatissa.

Saara patistaa Jannea maistamaan ruokainhokkejaan – "Ihan kuin söisi puutarhaetanaa!"

Janne Kataja on mies, jolla on hyvin valikoiva suhde ruokaan. Hän on usein kertonut, ettei hänen ruokavalionsa ole kovin kirjava tai laaja-alainen.

Niinpä Saara päättää, että on aika vapauttaa Janne muutamasta fobiasta, ja tuo hänen eteensä mystisen yllätyskassin ruokakaupasta.

Katso, mitä tapahtuu, kun Jannen pitää maistaa oliiveja ja herkkusieniä!

Kaikki vastaan 1 sunnuntaisin kello 19.30 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa meitä myös Instagramissa ja Facebookissa @kaikkivastaan1 !