88 uutta julkaisua

Neloselle uusi musiikkiviihdeohjelma Jukebox – juontajana Sebastian Rejman!

Nelosella alkaa marraskuussa uusi musiikkiviihdeohjelma Jukebox, jossa suomalaiset huippuartisit esittävät maailman suurimpia hittejä upouusina versioina. Sebastian Rejmanin isännöimissä bileissä vierailevat muun muassa Kaija Koo, Janna, Diandra, Sanni, Jesse Kaikuranta, Anna Abreu, Arttu Wiskari ja Suvi Teräsniska.

Jukebox on aivan uudenlainen musiikkiviihdeformaatti, ja Nelonen on ensimmäinen tv-kanava maailmassa, jossa se toteutetaan. Ohjelman jokaisessa jaksossa on vieraina neljä artistia, joille Jukebox valitsee kappaleet esitettäviksi – ja tyylilajit kappaleille. Mahdollisuudet ovat rajattomat: Madonnaa heavynä, Elvistä hip-hopina, Rihannaa reggaenä… Näitä versioita et kuule missään muualla!  

Luvassa on vauhdikasta menoa, hilpeitä hetkiä ja ikimuistoisia tunnelmia, kun artistivieraat tulkitsevat rakastettuja biisejä uusissa tyylilajeissa. Kaiken kruunaavat yllättävät duetot. Mukaan on lähtenyt 48 tunnettua laulajaa, joita säestää Jukebox-housebändi johtajanaan Mikko Mäkinen. Musiikkituotannosta vastaa Leri Leskinen.

Juontaja Sebastian Rejman

Helsingistä kotoisin oleva muusikko Sebastian Rejman perusti kesällä 2005 The Giant Leap -yhtyeen, joka teki heti seuraavana vuonna levytyssopimuksen EMI:n kanssa. The Giant Leapin levyt julkaistiin 2007 ja 2010, ja jälkimmäisen levyn single Best Time of Your Life ylsi Suomen sinkkulistan ykköseksi. The Giant Leap pantiin telakalle loppuvuodesta 2013, ja nykyisin Sebastianilla on uusi kokoonpano Sebastian & The 4th Line Band.

Tv-uransa Sebastian aloitti vuonna 2010 Helsingin kuoron johtajana Nelosen Kuorosodassa, jota hän muistelee erittäin kivana kokemuksena. Syksyllä 2012 Sebastian debytoi juontajana Lorenz Backmanin rinnalla Nelosen Talent Suomessa, ja seuraavana keväänä oli vuorossa backstage-juontajan pesti The Voice of Finlandissa. Keväällä 2013 Sebastian juonsi myös Nelosen Splash!-ohjelman yhdessä Ellen Jokikunnaksen kanssa.

”Olen erittäin iloinen ja innostunut tästä uudesta Jukebox-ohjelmasta”, Sebastian kiteyttää tunnelmansa.