Hurja painonpudotus UK

Hurja painonpudotus UK

Sarjassa seurataan rohkeiden ja sitkeiden ihmisten taistelua vaarallista ylipainoa vastaan. Heillä kaikilla on vähintään 90 kiloa ylipainoa - painolastia, joka vaarantaa heidän terveytensä ja jopa henkensä. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan sarjan päähenkilöt pudottavat painoaan vuoden ajan terveellisesti ja turvallisesti ammattilaisten valvonnassa. Jokaisessa jaksossa kuullaan yhden pudottajan tarina ja seurataan hänen kokonaisvaltaista muodonmuutostaan. Englantilainen realitysarja.

Vakavasti ylipainoinen Jack yllättää kaikki antamalla huippu-urheilijatason testitulokset

Jack Gorney on 24-vuotias mies, joka painaa 185 kiloa. Jessie Pavelka on erikoistunut hurjiin painonpudotuksiin ja hän auttaa nyt Jackia saamaan elämänsä takaisin. Jessie näkee Jackissa potentiaalia ja vie hänet testattavaksi treenauskeskukseen, jossa testataan huippu-urheilijoita. Kuntotestissä Jack yllättää kaikki antamalla käsittämättömän hyvät testitulokset hänen ylipainoonsa nähden. Lääkäri sanoo Jackin testituloksien olevan jopa niin hyvät, että huippu-urheilijat olisivat niihin tyytyväisiä.
Hurja painonpudotus UK Nelosella 6.8. alkaen keskiviikkoisin kello 20.00.

Ylipaino tappaa 160-kiloisen Julien seksielämän: ”Vihaan vartaloani!”

Minkälaista on kantaa yli 90 liikakiloa joka päivä? Hurja painonpudotus UK on Nelosen uusi sarja, jonka jokaisessa jaksossa kuullaan yhden painonpudottajan koskettava tarina.

Sarjan avausjaksossa nähdään nelikymppinen Julie, jonka elämää paino rajoittaa niin paljon, että suhde aviomieheenkin kärsii. Pariskunnan seksielämä on kokonaan kuollutta, sillä Julie vihaa vartaloaan niin paljon, ettei halua harrastaa seksiä.

Minkälaisen muutoksen hurja painonpudotus saa aikaan Julien elämässä?

Katso Hurja painonpudotus UK keskiviikkona 6. elokuuta kello 20 Nelosella.