55 uutta julkaisua

Heikki Paasonen saa oman viihdeshow'n – yhdessä äitinsä kanssa!

Heikki Paasonen Show'ssa virittäydytään Nelosen nelipäiväiseen viikonloppuun Suomen yllättävimmän parivaljakon johdolla: Heikki Paasosen mukana studiossa on Heikin ihana ja sanavalmis äiti Eivor! Lisämausteensa soppaan tuovat Heikin äidin lisäksi "vakioheikit" Pirjo Heikkilä ja Kari ”Heikki” Hietalahti sekä joukko julkisuudesta tuttuja vieraita.

"Oman show'n tekeminen niiden ihmisten ympäröimänä, joiden kanssa on kivaa ja luontevaa tehdä, on varmaan jokaisen tv-esiintyjän unelma. Nyt mulla on mahdollisuus tehdä asioita, jotka jo liian kauan ovat muhineet kieroutuneessa takaraivossani. Se, onko tämä hyvä asia, on vielä epävarmaa. Toivoisin pystyväni irrottelemaan tavalla, jota en ole aikaisemmin voinut tehdä. Niistä tulee hyvät kreisibailut, mutta niin kuin kaikissa hyvissä bileissä, myös mun juhlissa on äiti varmistamassa, että kaikki menee hyvin", Paasonen sanoo.

Show ei tietenkään ole show ilman kunnollista housebändiä, ja siinä roolissa nähdäänkin joka viikko eri musiikkitaivaan ykkösnimi. Heikki Paasonen Show on nopeatempoinen viihdeohjelma, jossa nähdään muun muassa sketsejä, vieraita, musiikkia, pimeitä takseja sekä tavallisten ihmisten auttamista. Eli luvassa on kaikkea kivaa, mitä bileissä voi vaatteet päällä tehdä, kun äiti on läsnä.

"Mun äiti on ihan mahtava erikoistyyppi. Oman mutsin ottaminen mukaan on jo lähtökohtasesti niin omituinen idea, että sitä on pakko kokeilla. Aika harvoin keksitään ihan maailmanlaajuisesti uniikkeja ideoita ohjelmiin, ja olen tästä tilanteesta sekä innostunut että ahdistunut! Äiti tuo pienessä mutta tärkeässä roolissaan aivan uusia ulottuvuuksia sekä omaan työskentelyyni että vieraiden haastatteluihin. Jokainen voi miettiä minkälaiseksi oma työnteko menisi, jos ottaisi äitinsä mukaan töihin."

Heikki Paasonen Show alkaa Nelosella helmikuussa 2017!

Heikki Paasosen twiitti raivostuttaa somessa – tästä on kyse!

Viimeisen Heikki Paasonen Show'n kunniaksi Heikki haastaa Jaajo Linnonmaan vaaralliseen tietokilpailuun, jossa väärästä vastauksesta rankaistaan tuntuvasti. Miehet kyselevät toisiltaan itseensä liittyviä tietokilpailukysymyksiä, ja Pirjo Heikkilä sekä Kari Hietalahti julkaisevat väärin vastanneen Twitteriin jonkin idioottimaisen twiitin.

"Miltä kuulostaa?" Heikki kysyy ennen pelin alkua.

"Siltä, että ollaan huomisen lehdessä!" Jaajo nauraa ja suostuu peliin.

Peli sujuu molemmilta erittäin huonosti. Kun Heikki ei tiedä, minkä lajin hallitseva suomenmestari Jaajo on, hänen tililleen ilmaantuu twiitti:

"Ymmärrän Dannya, vanhat naiset ovat ällöttäviä. #ikäonnumerojaruttuinentakapuoli".

Koko pelin näet Heikki Paasonen Show'ssa torstaina kello 21 Nelosella!

Jaajo voitti Totossa moukan tuurilla melkein kymppitonnin, mutta joutui luopumaan rahoista!

Heikki Paasonen on kutsunut viimeiseen Heikki Paasonen Show'hun kaverinsa Jaajo Linnonmaan. Haastattelussa Heikki kummastelee Jaajon järkyttävän hyvää säkää.

"Sä aina voitat jossain! Sä voitat raveissa, sä voitat vedonlyönnissä. Jaajo voitti seittemän tonnii, Jaajo voitti kakskytkaks tonnii, Jaajo kompastui Atlantiksen raunioihin takapihallaan", Heikki kuvailee.

Paasonen kysyy onnekkaalta ystävältään, kokeeko tämä olevansa erityisen onnekas ihminen.

"Mitään hevosista tietämättä osallistuin toimittajapassilla Toton SM-kisoihin, voitin 9400 euroa ja tunsin olevani kovin onnellinen, kunnes muistin, että just ennen kisoja lupasin Hesarin toimittajalle lahjoittaa voittorahat eturauhassyövän tutkimukseen ja hoitoon. Olin silleen että jes voi v***u. Sinne meni!" Jaajo kertoo.

Heikki Paasonen Show torstaina kello 21 Nelosella.

Tiesitkö, mitä Antti Tuiskun banaanit symboloivat? Nyt se selviää!

Antti Tuisku vierailee torstaina Heikki Paasonen Show'ssa juttelemassa muun muassa siitä, kuinka hän suunnittelee tekemisensä ja imagonsa tarkkaan. Esimerkkinä laulajan analyyttisuudesta Heikki näyttää Powerpoint-esityksen, jonka Antti teki vuonna 2014. Esityksessä hahmotetaan, millainen artisti Antti haluaisi olla vuonna 2017.

Powerpointissa näkyy iskevien adjektiivien ja iskusanojen lisäksi paljon banaaneja, jotka sittemmin ovat muodostuneet Antti Tuiskun tavaramerkiksi.

"Mitä ihmettä noi banaanit niinku on?" Heikki kysyy.

Artisti selittää etsineensä symbolia, jonka ihmiset yhdistäisivät automaattisesti Antti Tuiskun musiikkiin. Mies kertoo lähteneensä pohtimaan ruokakauppaa, josta löytyvät ensimmäisenä juuri banaanit.

"Kunnes tajusin itekin, että siinä on paljon suurempi, provokatiivinen symboliikka, jota en lähde tässä avaamaan!" Antti nauraa.

Myös itse Powerpoint-esityksen takana on hauska stoori, jonka Antti paljastaa Heikki Paasonen Show'ssa.

"Laiton Facebookiin statuksen, että millä ohjelmalla voi tehdä Powerpoint-tyyppisen esityksen. Laitan sen statuksen, kunnes mun teknikko vastaa ensimmäisenä, oisko Antti se Powerpoint!" Tuisku muistelee.

Antti kertoo käyttäneensä Powerpoint-esityksen tekemiseen useamman päivän. Tämä tapahtui ennen suursuosion saavuttanutta En kommentoi -levyä aikana, jolloin Antilla ei ollut levytyssopimusta. Artisti marssi esityksensä kanssa levy-yhtiöön, ja loppu on historiaa!

Heikki Paasonen Show torstaina kello 21 Nelosella.