Hauskat kotivideot by Roni Back

Hauskat kotivideot by Roni Back

Hauskat kotivideot palaavat ilostuttamaan katsojia. Uudistuneen ohjelman juontaa, itsekin useamman kotivideon aikoinaan kuvannut Roni Back! Ronin lisäksi joka jaksossa vierailee myös Ronin läheinen ystävä, Pete Pränkkönen. Peten johdolla tutustumme erityisesti prank-videoihin jotka Pete oman kokemuksensa turvin arvostelee. Tervetuloa mukaan. Nauru pidentää ikää!
Kotimainen piilokameraohjelma.

Tällaista ei ole ennen nähty Hauskoissa kotivideoissa! – Roni Back keskeyttää yhtäkkiä juontonsa ja testaa kotivideon temppua

Hauskat kotivideot uudistuu täysin, kun Suomen suosituin tubettaja Roni Back ottaa sarjan haltuunsa ja tekee sen aivan omalla tyylillään!

Heti ensimmäisessä jaksossa saadaan näyte uuden juontajan heittäytymisestä, kun mies päättää kokeilla päälläseisontaa juuri nähdyn kotivideon inspiroimana.

"No joo, en nyt kyllä tässä ala... Taulut tippuu seiniltä", Roni epäröi alkuun.

"No pakko mun on kokeilla, en mä nyt pysty!" Juontaja rohkaistuu lopulta.

Roni yrittää temppua ensin omin avuin, mutta päätyy kolauttamaan jalkansa sohvapöytään ja päättää pyytää temppuun apua tuotannon henkilökunnalta.

"Daniel! Voiksä tulla pitää mua jalasta?" Roni tiedustelee.

"Outo kysymys, mutta käy", kuuluu vastaus.

Pian Roni taiteilee itsensä päälläseisontaan Danielin tukiessa miehen jalkoja. Roni toteaa näkevänsä kaiken väärinpäin.

Hetken asennossa keikuttuaan Roni laskeutuu pienen jännityksen myötä takaisin istuma-asentoon.

"Huih!" Mies sinetöi pää pyörällä.

Hauskat kotivideot by Roni Back perjantaisin Nelosella kello 19. Seuraa ohjelmaa somessa @ronibackyt ja keskustele tunnisteella #hauskatkotivideot !

Roni Back on Hauskojen kotivideoiden uusi juontaja!

Hauskat kotivideot uudistuu täysin, kun Suomen suosituin tubettaja Roni Back ottaa sarjan haltuunsa ja tekee sen aivan omalla tyylillään!
Hauskat kotivideot by Roni Back -sarja vie nojatuolimatkalle hämmästelemään, mitä kaikkea voikaan mennä pieleen kotivideoita kuvatessa.
 
"On suuri kunnia päästä jatkamaan näin tunnettua ja rakastettua formaattia! Mulle on annettu vapaat kädet lähteä luomaan juuri sellaista ohjelmaa, joka toimii niin ohjelman uusille katsojille kuin niillekin, jotka ovat jo pidempään seuranneet Hauskoja Kotivideoita", kertoo Roni Back.

Hauskat kotivideot by Roni Back alkaa Nelosella syyskuussa.