Farmi

Farmi

Farmi on Nelosen reality, jossa 12 kilpailijaa joutuu elämään maatilalla 1800-luvun talonpoikien tapaan ilman sähköä, juoksevaa vettä tai mitään modernin maatalouden laitteita ja koneita. He viljelevät ruokansa, hoitavat eläimiä, kalastavat, tekevät metsätöitä ja tekevät kaiken vanhan ajan työkaluilla ja työtavoilla. Sarjan juontaa Ellen Jokikunnas. 1. tuotantokausi.

Farmin voittaja 50 päivästä maatilalla 1800-luvun oloissa: En uskonutkaan että tehtävä on mahdoton!

Vuoden farmari -tittelin voittanut Sanni summaa koko kauden tapahtumia päätöshaastattelussaan. Sanni on ylpeä siitä mitä kaikkea farmilaiset saivat tilalla rakennettua. Sannille tärkeää oli myös päästä päättämään työt maatilalla. Missään vaiheessa hän ei ajatellutkaan, että elämä 1800-luvun oloissa olisi tehtävänä mahdoton.

Sanni, Jenni ja Joni ovat Farmin kolme sitkeintä kokelasta - sunnuntaina finaalijakso klo 20!

Sanni, Jenni ja Joni ovat eläneet 50 päivää omavaraisesti ilman sähkö ja juoksevaa vettä. He ovat jauhaneet, kerinneet, lypsäneet, ruokkineet, hoitaneet, kalastaneet, teurastaneet ja tehneet metsätöitä. He ovat eläneet ja työskennelleet ilman nykyajan laitteita ja koneita. Tämä kolmikko on selviytynyt kaikista Farmin haasteista, joista suurin on ihmiset.

Voittaja selvitetään Farmin finaalijaksossa Nelosella sunnuntaina 13. huhtikuuta klo 20.00.