97 uutta julkaisua

Mikko Kuustonen tuomaroi DOI-finaalissa!

Dancing on Icen jännittävä kausi huipentuu finaalijaksoon lauantaina 30.11. Vierailevana tuomarina nähdään finaalissa Hyvät ja huonot uutiset -ohjelmasta tuttu panelisti, muusikko Mikko Kuustonen.

Finaalissa luistelee enää kaksi paria, ja kumpikin pari esittää kolme eri jäätanssia. Finaalijakson musiikkivieraana nähdään teini-ikäinen laulajasensaatio Birdy.

Hyvät ja huonot uutiset keskiviikkoisin klo 22 ja Dancing on Ice suorana lauantaisin klo 19.30 Nelosella!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).