178 uutta julkaisua

LIVE 6: Taattua Halloween-meininkiä: Reckless Love, olkaa hyvät!

Tällä viikolla syksyn jäätävin tanssikisa aiheuttaa viileytensä lisäksi muutaman kylmän väreen lisää, kun teemaksi on valittu osuvasti Halloween ja rock' n roll. Molemmat kriteerit täyttää myös illan musiikkivieras Reckless Love, joka esittää uutuuskappaleensa So Happy I Could Die. Jäällä pyörähtelee maailmallakin mainetta niittänyt taitoluisteluryhmä Team Unique. Nauttikaa hyytävästä tunnelmasta! Dancing on Ice Nelosella lauantaina klo 19.30!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).