284 uutta julkaisua

Pudonneen Helena Lindgrenin hurjat DOI-treenikokemukset: pyörtyilyä ja oksentelua

Viime lauantaina Dancing on Ice -ohjelmasta pudonnut Helena Lindgren oli parinsa Tommi Piiroisen kanssa Radio Aallon Dynastian haastattelussa kertomassa kokemuksistaan jäätanssin parissa. Dancing on Icen treenikautta voi kuvata vähintäänkin rankaksi: Helena heilui välillä kolmen metrin korkeudessa, ja välillä taas nenä hipoi jäätä. Vauhdikkaat pyörähdykset saivat Helenan myös pahoinvoivaksi. Katso haastattelu Radio Aallon studiossa!

Kuka putoaa seuraavassa jaksossa? Katso Dancing on Ice lauantaina klo 19.30 Nelosella!

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).