382 uutta julkaisua

Dancing on Ice -kilpailija: Kim Herold

Kim Herold on suomenruotsalainen laulaja ja lauluntekijä. Hän tuli ensin tunnetuksi ensimmäisenä kansainvälisesti menestyneenä suomalaisena miesmallina, mutta todellinen intohimo löytyi musiikista.  Kim perusti Humane-bändin vuonna 2004 ja lähti soolouralle neljä vuotta myöhemmin. Nyt takana on kaksi sooloalbumia, ja lisää on tulossa.

Urheilun suhteen Kim on kaikkiruokainen. Juniorivuosina harrastuksina olivat kori-, käsi- ja jalkapallo. Nykyään lajit vaihtelevat hiihdosta seinäkiipeilyyn. Luistelu on sen sijaan jäänyt viime vuosina vähemmälle, mutta se tarjoaa kunnon haasteen karismaattiselle muusikolle.

Kim Heroldin parina luistelee Pia Airaksinen. Pia Airaksinen aloitti luistelun 7-vuotiaana nähtyään taitoluisteluseuran ilmoituksen lähikauppansa seinällä. Pia on pitkän uransa aikana ehtinyt luistella senioritasolle asti ja valmentaa Helsingin Luistelijoissa. Hän on kilpaillut mitalisijoille saakka junioreiden kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Lisäksi Pia on kiertänyt ympäri maailmaa lähes vuosikymmenen Disney On Ice -jääshow’n soolorooleissa.

PLAN-GAALA: Susanna Ruotsalaisen ja Aapo Turpeisen ihana jäätanssi kouraisee mahasta uusintakierroksellakin!

Yksi Dancing on Ice -kisan suurimmista taistelijoista on taas jäällä! Susanna Ruotsalainen on saapunut DOI-areenalle yhdessä valmentajansa Aapo Turpeisen kanssa. Nyt he esittävät uudelleen koskettavan ja henkilökohtaisen tulkintansa Laura Närhen Mä annan sut pois -kappaleesta. Ikimuistoinen esitys on tälläkin kertaa yhtä ihana!

Miten maailman karu todellisuus näkyy Arman Alizadin omassa kodissa?

Dancing on Ice: Plan-gaalassa nähtiin myös Planin sanansaattaja ja kummi Arman Alizad. Arman on myös kolmen tytön isä. Miten Arman tuo kokemuksiaan maailman kriisitilanteista esillle omille lapsilleen? Miten Arman ravistelisi suomalaisten teinien maailmankuvaa?

Lahjoita ja autat tyttöjä jo tänään. Soita 0600 91922 (20,11 € + pvm) tai lähetä tekstiviesti PLAN numeroon 16499 (10 €).