Eteläafrikkalaisen yliopiston tutkimuksessa on selvinnyt norsun olevan vähiten unta tarvitseva nisäkäs. Vapaana elävä norsu nukkuu päivässä vain keskimääräisesti noin kaksi tuntia, ja senkin 4–5 pätkässä. vankeudessa elävät norsut nukkuivat puolestaan noin kolmesta seitsemään tuntia vuorokaudessa. Syyksi vähäisille unille on arveltu olevan öiden vaarallisuus savanneilla sekä ravinnon etsimiseen kuluva aika.

http://yle.fi/uutiset/3-9489038

Huono uutinen
66% (430 ääntä)
Hyvä uutinen
34% (219 ääntä)
Ääniä yhteensä: 649