The Voice Kids tulee taas – hae mukaan!

Perjantai 13.12.2013 klo 10.19

The Voice Kids -sarjan ensimmäinen kausi oli menestys, ja sille mukaan haki yli 1 500 nuorta laulajalupausta. Nyt uusille lapsille ja nuorille tarjoutuu tilaisuus tavoitella paikkaansa tähdissä, kun haku ohjelman toiselle kaudelle on alkanut.

The Voice Kidsin toiselle kaudelle voivat hakea mukaan kaikki 8-14-vuotiaat (2000-2005 syntyneet) laulajat. Nettikoelaulut alkavat nyt, ja hakuaika loppuu maanantaina 20. tammikuuta 2014.

Kilpailussa ovat mukana kaikki tutut vaiheet: ääni ratkaisee, kehäkamppailut, semifinaalit ja finaali. Nuorten laulajien matkassa mukana ovat tietysti myös tähtivalmentajat!

The Voice Kidsin ensimmäinen kausi nähtiin Nelosella syksyllä 2013, ja voittajaksi kruunattiin 14-vuotias Molly Rosenström.

Vain ääni ratkaisee – hae mukaan!

The Voice of Finland -laulajat julkistettiin – katso koko kick off -lähetys!

Perjantai 13.12.2013 klo 11.28

The Voice of Finlandin kolmas kausi alkaa Nelosella 3. tammikuuta 2014. Uudet laulajat astelivat julkisuuteen torstaina järjestetyssä kick off -tilaisuudessa.

TVOF-kausi pyörähti toden teolla käyntiin, kun kauden kaikki uudet laulajat esiteltiin Jenni Alexandrovan juontamassa lehdistötilaisuudessa. Muun muassa Radio Rockin Korporaatiosta tuttu Alexandrova toimii ohjelman 3. kaudella backstage-juontajana.

Tilaisuudessa kuultiin paitsi kilpailijoiden, myös tähtivalmentajina toimivien Michael Monroen, Anne Mattilan ja Mira Luotin mietteitä tulevasta kaudesta.

Etkö ehtinyt katsoa live-lähetystä? Ei hätää – katso tallenne tapahtumasta!

Katso myös nämä:

Tässä he ovat – TVOF-laulajien joukossa myös julkisuudesta tuttuja kasvoja!

Näin The Voice of Finland uudistuu – laulajien kaappaus alkaa!

Televisioon palaava hurmaava Jenni Alexandrova: "The Voice of Finlandin juontaminen jännittää!" Katso!

Kohuselostaja Tapio Suomisen ex kokeilee siipiään The Voice of Finlandissa: "Haluan jättää nämä asiat taakseni!" Katso!

Suosittu radioääni tähtää laulajaksi: "Puhuminen on paljon erilaisempaa kuin laulaminen!"

Rakastunut The Voice of Finland -pariskunta: "Emme kilpaile toisiamme vastaan"

Vapaaottelija himoitsee The Voice of Finland -voittoa: "Pääni pysyy kylmänä"

The Voice of Finlandin 3. tuotantokausi pyörähtää käyntiin Nelosella 3. tammikuuta 2014 kello 20.00!

Televisioon palaava hurmaava Jenni Alexandrova: "The Voice of Finlandin juontaminen jännittää!" Katso!

Perjantai 13.12.2013 klo 11.04

Radio Rockin Heikelä Korporaatiosta tunnettu ja sittemmin Kuninkaallisia häitä juontanut hurmaava Jenni Alexandrova palaa televisioon The Voice of Finlandin kolmannen tuotantokauden backstage-juontajana.

Omien sanojensa mukaan Jenni odottaa innolla uutta pestiään, sillä luvassa on kovaa tohinaa. Jenni kertoo odottavansa tulevalta kaudelta herkistymistä, koska musiikilla on suuri vaikutus naisen tunteisiin. Musiikillisesti kaikkiruokainen Jenni paljastaa laulaneensa nuorena, mutta ei usko, että pärjäisi itse kovatasoisessa kilpailussa. Kenen tähtivalmentajan tiimiin hän haluaisi ja miksi?

The Voice of Finland Nelosella 3. tammikuuta alkaen!

Vain elämää 2 -kokoelmat nousivat tuplajohtoon albumilistalla – huimat myyntiluvut!

Perjantai 13.12.2013 klo 10.59

Vain elämää -ohjelman toisella kaudella kuulluista tulkinnoista on tehty jo kaksi kokoelmaa: Vain elämää 2 sekä Vain elämää 2 Jatkuu. Molemmat levyt nousivat julkaisuviikoillaan albumilistan ykköseksi ja tällä hetkellä ne pitävät hallussaan 1. ja 2. sijoja!

Kokoelmia on myyty nyt yhteensä yli 180 000 kappaletta, eli yli yhdeksän kertaa platinaan oikeuttava määrä.

Vain elämää -ohjelman toisella kaudella mukana olivat Anna Abreu, Jukka Poika, Juha Tapio, Maarit, Pauli Hanhiniemi, Ilkka Alanko ja Laura Närhi. Rakastetut artistit nousevat vielä kerran yhdessä lavalle Hartwall Areenalla 28. joulukuuta järjestettävässä konsertissa, jossa he esittävät ohjelmassa kuultuja kappaleita livenä.

Rakastunut The Voice of Finland -pariskunta: "Emme kilpaile toisiamme vastaan"

Perjantai 13.12.2013 klo 10.35

The Voice of Finlandin kolmannella tuotantokaudella kilpailevia Sari Kankkosta ja Alexis Hjeltia yhdistää musiikin lisäksi myös rakkaus.

Alexis kertoi haaveilleensa osallistumisesta jo useamman vuoden ajan, mutta oikea aika koitti vasta nyt. Sari puolestaan kertoo saaneensa kannustusta ja painostusta ystäviltään, joten hän päätti osallistua kilpailuun. Seurusteleva pariskunta kertoo, että molemmat ovat tukeneet kumppaniaan alusta saakka.

- Onhan meidän asetelma erilainen kuin niiden, jotka eivät tunne toisiaan, Alexis tuumii.

The Voice of Finland käynnistyy Nelosella 3. tammikuuta 2014!

 

Toni Wirtanen jakaa kikkansa aloitteleville kitaristeille: "Kuulostaa välittömästi ammattimaiselta"

Perjantai 13.12.2013 klo 10.13

Apulannan keulakuva Toni Wirtanen kävi Radio Rockilla Laura Vähähyypän haaastattelussa. Muusikko kertoi yhtyeensä kuulumisia, paljasti mielipiteensä levyttämisestä ja jakoi vinkkejä hyvään kitarasooloon.

Wirtanen kummastelee sitä, että nykyään levyjä tehdään niin sanotusti omassa olohuoneessa. Hän itse on vakaasti sitä mieltä, että parhaat levyt nauhoitetaan yhä studiossa.

- Kuka on tehnyt hyvän levyn kotonansa? Ei kukaan! Wirtanen pamauttaa.

Millainen on Toni Wirtasen kitaransoittotekniikka, josta aloittelijatkin voivat ammentaa paljon? Katso video!

Urheilu:

Helsingin sanomat

"Keskeisintä on pysyä ehjänä"

31.7.2014 klo 00:20
Helsingin sanomat

Eetu Rantala

31.7.2014 klo 00:20
Helsingin sanomat

Vain maatalousnäyttelyt voisi siirtää Kuninkuusravit

31.7.2014 klo 00:19

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
08.50
Ostosruutu
09.20
Ostosruutu
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Hurja remontti
Kortteli kuntoon, osa 2/2. Ty tiimeineen auttaa Jamaikasta Yhdysvaltoihin muuttanutta Delores Powellia, jota huijattiin talokaupoissa. Samalla he pistävät kuntoon koko naapuruston. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
14.20
Shake It Up (7)
Tähdistä takariviin. Rocky ja CeCe saavuttavat Shake It Upin myötä suosiota koulussa, mutta ohjelmassa he joutuvat yhä tyytymään takariviin. Ty puolestaan opettaa Flynnille flirttailun alkeita. Amerikkalainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (21')
14.50
Isännän ja koiran käytöskoulu Amerikassa
Jerseyn nartut. Victoria saapuu auttamaan Sheriä ja Robia, joilla on kaksi suurta, nuorta ja täysin villiä koiraa. Rob haluaa hankkiutua koirista eroon, sillä huonekalujen tuhoamisen lisäksi koirilla on paha tapa näykkiä ihmisiä. Victorian tyrmistykseksi Sheriä pureminen ei huolestuta, eikä hän halua edes harkita kaikkia Victorian tekemiä muutosehdotuksia. Englantilainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.
15.50
Dr. Phil (S)
Lasten pahoinpitelyä Grand Canyonilla. Isoisä pidätettiin kolmen pienen lapsenlapsensa pahoinpitelystä sen jälkeen, kun hän vei heidät vaellukselle Grand Canyoniin. Poikien äiti puolustaa isänsä tekoja. Tulisiko huostaanotetut pojat palauttaa äidilleen? Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (39')
16.50
Koiralle koti (7)
Hylätyt hauvat. Kouluttaja Pat koettaa opettaa holtittoman kultaisennoutajan sisäkoiran tavoille. Nuori koira on saanut valtavan haavan kylkeensä koiratappelussa, ja se yritetään pelastaa kaikin keinoin. Amerikkalainen dokumenttisarja. 2. tuotantokausi.
16.50
Koiralle koti (7)
Hylätyt hauvat. Kouluttaja Pat koettaa opettaa holtittoman kultaisennoutajan sisäkoiran tavoille. Nuori koira on saanut valtavan haavan kylkeensä koiratappelussa, ja se yritetään pelastaa kaikin keinoin. Amerikkalainen dokumenttisarja. 2. tuotantokausi.
17.55
Huvila & Huussi
Pikkuruinen pyöröhirsimökki meren rannalla kokee totaalisen muutoksen kun se muuttuu ylelliseksi South Hampton tyyliseksi rantamajaksi. Muutos on romanttinen yllätys mökin toiselle käyttäjälle. Hieman sateisissa tupaantuliaisissa Meri-Tuuli valmistaa avotulella merellisen sahramichowderin. 5. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Poliisit (7)
Helsinki. Mikan ja Janin työvuorossa on toinen toistaan rajumpia tehtäviä. Partio selvittää miksi vereen tahriutunut nainen makaa roskakatoksessa, kuka on aseella uhkauksen takana ja saa kiinni sekä vahvasti päihtyneen rattijuopon että huumeiden vaikutuksen alaisena ajavan kuljettajan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (22')
19.30
Poliisit (S)
Vantaa. Jarkko ja Petri selvittävät lapsen kaappaustapausta. Parkkipaikalta löytyy auto, jonka kuljettajan paikalla istuu erittäin päihtynyt mies. Partio sattuu sopivasti paikalle bensa-asemalle, jossa on juuri tapahtunut kolari. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
20.00
Hauskat kotivideot
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Next Best Thing (S)
(The Next Best Thing/USA 2000). Pop-kuningatar Madonna esittää romanttisen draamakomedian pääosassa joogaopettaja Abbieta, joka jakaa elämänsä täydellisesti parhaan ystävänsä Robertin (Rupert Everett) kanssa. Erään vauhdikkaan yön jälkeen Abbie ja Robert heräävät samasta sängystä, eikä mikään ole enää entisellään. Oscar-palkittu ohjaaja John Schlesinger muistetaan mm. menestystrilleristä Kohtalokas vuokralainen sekä klassikoista Keskiyön cowboy ja Maratoonari. Pääosissa: Madonna, Rupert Everett, Benjamin Bratt, Illeana Douglas, Michael Vartan, Lynn Redgrave. Ohjaus: John Schlesinger. (103')
23.10
Neste Oil Ralli Finland: 2. kisapäivän kooste
23.10
Neste Oil Ralli Finland: 2. kisapäivän kooste
23.40
Elokuva: Syytettynä murhasta (16)
(Deceiver/USA 1997). Huippunäyttelijöillä roolitettu trilleri, jossa varakasta nuorukaista (Tim Roth) epäillään prostituoidun murhasta. Hiillostavia poliiseja näyttelevät Chris Penn ja Michael Rooker. Yhdellä jos toisella on salaisuus kätkettävänään. Mukana myös Renee Zellweger ja Rosanna Arquette. Pääosissa: Chris Penn, Tim Roth, Michael Rooker, Renee Zellweger, Rosanna Arquette. Ohjaus: Jonas Pate. (97')
01.45
Poliisit (S)
Vantaa. Jarkko ja Petri selvittävät lapsen kaappaustapausta. Parkkipaikalta löytyy auto, jonka kuljettajan paikalla istuu erittäin päihtynyt mies. Partio sattuu sopivasti paikalle bensa-asemalle, jossa on juuri tapahtunut kolari. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
02.15
Castle (12)
Matkalla menestykseen. Castle ja Beckett kiirehtivät poliisin murhapaikalle, mutta uhri osoittautuukin poliisiksi pukeutuneeksi strippaajaksi. Mikä koitui menestyksestä haaveilevan nuorukaisen kohtaloksi? Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (39')
03.10
Kylmäverisesti sinun (12)
Ilolintu. Veli ja TT saavat tutkittavakseen ilotytön murhan ja jäljet johtavat yllättävään suuntaan. Velin dementoituva isä tulee palvelutalosta entiselle työpaikalleen ajatuksenaan johtaa murhatutkimuksia. Käsikirjoitus Pasi Lampela. Pääosissa mm. Ville Virtanen, Antti Reini, Leena Uotila, Meri Nenonen, Katariina Kaitue ja Kalle Holmberg. Vierailevina näyttelijöinä mm. Riku Kemppinen, Panu Vauhkonen, Hannu Kivioja, Tanjalotta Räikkä ja Carl-Kristian Rundman. Kotimainen draama. 2. tuotantokausi. (49') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
04.15
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Vartalo-ongelmia. Kymmeniä kiloja laihtunut Courtney ei osaa valita pukua, koska on epävarma vartalostaan. XL-kokoisella E Tericalla taas riittää itsevarmuutta, mutta sulhanen on eri mieltä puvusta. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Velkaantunut vaimo. 25-vuotias Ashley ei häpeile satsata itseensä. Hän käyttää kauneushoitoihin, shoppailuun ja juhlimiseen sekä omat että aviomiehensä Scottin rahat. Scottin sisar on kyllästynyt kälynsä toimintaan ja pyytää Gailin laittamaan Ashleyn ruotuun. Ashleyn on kuitenkin vaikea ymmärtää, että hän ajaa törsäämisellään avioliittonsa karille. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10.00
Hulluna leivontaan
Kakut juhliin. Eric Landard näyttää, miten tehdään juhlava genovalainen täytekakku, ja opettaa oxfordilaista perhettä leipomaan suklaa-praliinitäytekakun. Eric menee myös lehtikuvauksiin ja tekee kakun, jonka inspiraationa ovat kuninkaalliset häät. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
10.30
Jaksa paremmin
2/20. Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula kokee elämyksen kelluntahuoneessa. Juontaja Päivi Ukkola tutustuu islanninhevosiin. Uniosiossa selviää miten levottomasti radiojuontaja Oku Luukkaisen pedissä nukutaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11.00
Suomen kaunein mökki
Punkarjulla vierailemme Saimi Hoyerin luona ja kuulemme miten hänen mökistään tuli kakkoskoti tai jopa ykköskoti. Laura Ruohola tutustuu Kevätmessuilla tuoreimpiin mökkitrendeihin.Suomen kaunein mökki 2014 tittelistä kilpailevat 12 mökkikohdetta esitellään kaikki vielä lyhyesti uudestaan. Vielä ehdit äänestää omaa suosikkiasi Nelosen nettisivuilla. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
12.00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (22')
12.30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Koomikon kriitikot. Warren joutuu maistamaan omaa lääkettään, kun vieraat löytävät valituksen aihetta milloin mistäkin. Luvassa on mm. lohta, possunfileetä, juustokakkua ja lauluesitys. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.00
Häähullut (7)
Koe-esiintyminen. Erica ja Wil tapasivat Facebookissa. Häitä edeltävä viikko on täynnä itkua ja raivoa, mutta hankalimmat vastoinkäymiset pari kohtaa alttarilla. Krystal on antanut potkut morsiusneidoilleen, joten hän järjestää uusille ehdokkaille koe-esiintymisen. 8. tuotantokausi. (42')
14.00
Tyyliä vai ei
Vaatepsykologiaa. Azi on nuori sosiaalipsykologian professori, joka ei tyylinsä puolesta erotu opiskelijoistaan. Hän tarvitsee uuden, asemaansa sopivan tyylin, mutta ylianalyyttinen, tyyliasioita vieroksuva psykologi on hieman haasteellinen stailattava. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
15.00
Olet mitä syöt
Sydän kuntoon, Rob. Rob Whitehouse on vasta 29-vuotias, mutta hänen elintavoillaan sydänkohtaus voi iskeä milloin tahansa. Robille maistuvat varsinkin erilaiset juustot ja kaikenlaiset liharuoat. Gillian esittelee Robille sydänystävällisempiä vaihtoehtoja. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
15.30
Neljät häät Amerikassa
Tennareita ja muurahaisia. Morsiamet Anna, Nazia, Samantha ja Shannon arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voivatko tennarit ja muurahaiset murskata unelman voitosta? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
16.30
Unelmien talo
Tämänkertaisessa jaksossa tavataan sarjan sisustussuunnittelijat Heidi Puolitaival ja Heidi Sohlberg ja tehdään materiaalivalintoja. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
17.00
Manhattanin äitiyskonsultti (7)
Rosien synnytys. Emanuelly pelkää, ettei imetys toisen lapsen kanssa onnistu. Hän haluaa palkata imettäjän. Rosie ei ole valmistautunut oman tyttövauvansa tuloon, mikä viittaa johonkin suurempaan ongelmaan. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44')
17.00
Manhattanin äitiyskonsultti (7)
Rosien synnytys. Emanuelly pelkää, ettei imetys toisen lapsen kanssa onnistu. Hän haluaa palkata imettäjän. Rosie ei ole valmistautunut oman tyttövauvansa tuloon, mikä viittaa johonkin suurempaan ongelmaan. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44')
18.00
Taste
Ensimmäiset maistiaiset, osa 1/2. Karsinnat alkavat, ja tuomarit Nigella, Anthony, Ludo ja Malarkey saavat eteensä ensimmäiset annokset. Toiveikkaiden kokelaiden joukossa ovat muun muassa Charlie Sheenin henkilökohtainen kokki Khristianne ja juutalaiseen ruokaan perehtynyt kotikokki Jeanette. Sokkomaistiaisissa voi hyvin pärjätä harrastelijakin, sillä vain maku ratkaisee. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
19.00
Neljät häät Amerikassa
Busseja ja poliisiautoja. Morsiamet Heather, Ethel, Yolanda ja Bonnie arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Häissä nähdään sekä kerrosbusseja että poliisiautoja. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
20.00
Valheen vangit (12)
Virhe. Nainen saa selville, että hänen uusi poikaystävänsä on saanut menneisyydessä väkivaltarikostuomion. Nainen uskoo miehen puheet yhdestä menneisyyden virheestä.. Pian nainen joutuu salailemaan omia mustelmiaan ja väkivallan merkkejä. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (40')
21.00
Sinkkuelämää (12)
Kausi 3, jakso 39. Miranda ja Steve asuvat yhdessä erostaan huolimatta. Carrie törmää Kihoon, ja tämä vihjailee jättävänsä vaimonsa. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (29')
21.40
Sinkkuelämää (12)
Kausi 3, jakso 40. Carrie kertoo Samanthalle hairahduksestaan. Charlotten hääsuunnittelmat ovat kompastua avioehtoon ja anoppiin. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (29')
22.20
Rakkauden FAQ
Kannattaako tunnustaa jos pettää? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Lorenz Backman, Simo Frangén, Laura Paloheimo ja Suvi West. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
23.15
Valheen vangit (12)
Riippuvuus. Äiti antaa pojalleen rahaa ja tietää samalla rahoittavansa tämän huumeiden käyttöä. Äiti uskoo tekevänsä oikein kontrolloidessaan edes jotenkin poikansa käyttöä. Miehelleen hän ei uskalla puhua asiasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
00.10
Tosielämän L-koodi (12)
Puskan pauloissa. Tunnelma käy kuumana lesbofestareilla, ja kaikki pussailevat toisiaan ristiin. Cori ja Kacy joutuvat vastaamaan tuntemattomien vauvauteluihin, mikä saa Corin tarttumaan pulloon. Kiyomi tekee valintansa Laurenin ja Alin välillä. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (52')
01.15
Protector (12)
Bändäri. Usein poliisien seuraan Parker?s-baarissa tuppautunut nuori nainen löydetään kuolleena roskasäiliöstä, ja eräs murharyhmän rikostutkijoistakin joutuu epäiltyjen listalle. Lisäksi Davey saa makeaa mahan täydeltä ja Michelle joutuu pohtimaan sitoutumisasioita. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40')
02.10
Neljät häät Amerikassa
Busseja ja poliisiautoja. Morsiamet Heather, Ethel, Yolanda ja Bonnie arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Häissä nähdään sekä kerrosbusseja että poliisiautoja. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
03.05
Victoria's Secret Fashion Show 2013
The Victoria's Secret Fashion Show 2013. Victoria's Secretin vuoden 2013 muotinäytöstä tähdittävät huippumallit Lily Aldridge, Adriana Lima ja Behati Prinsloo. Musiikista vastaavat Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World ja Neon Jungle. (42')
04.00
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.45
Ostosruutu
10.15
Ostosruutu
10.45
Ostosruutu
11.15
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.45
Krokotiilimies
Tupa täynnä. Australia Zoossa riittää vipinää, kun ihmisjoukot tungeksivat katsomaan eläimiä ja esityksiä itsenäisyyspäivänä ja pääsiäisenä. Steve Irwinillä ja kumppaneilla on kädet täynnä töitä, kun kävijäennätykset paukkuvat rikki. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
12.15
Apua avajaisiin
Daven osteriravintola. Brittiläisessä Kolumbiassa kalastajana toimiva Dave Martynuik on ostanut Marika-vaimolleen lahjaksi ravintolan, jossa pitäisi tarjota ostereita. Kun ravintola-alan kokemus on Marikan tarjoilijan töiden varassa, apuun tarvitaan David Adjeya. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
13.05
Leijonan luola Ruotsi
Vanhoja ja nuoria. Kauden viimeisessä jaksossa nähdään eräs hyvin vanha yrittäjä ja myös sarjan nuorimmat yrittäjät. Eräs keksintö saa osan leijonista riemuitsemaan villisti. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (45')
14.00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Sukutaistelu San Fransiscossa. San Fransiscossa valmistetaan ostereita. Vastustajana ja oppaana on Nikin lankomies ja huippuravintoloitsija Matthew. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
14.30
Jyrki Sukulan makujen maa
Tällä kertaa Jyrki suuntaa Siilinjärveläisille peruna- ja sipulitiloille. Jyrki kokkaaa sipulikeittoa ja röstiperunaa. Lisukkeeksi valmistetaan isäntäväen spelttileipää. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
15.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perinteet romukoppaan. Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva perinteikäs Cattelin näyttää nykyään pelkältä kebabpaikalta. Illan tullen ravintola ammottaa tyhjyyttään. Kokki Alexander Nilson lähtee herättelemään omistajaa ja kokkeja sekä yrittää tehdä ravintolasta jälleen tasokkaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
15.55
Ruotsin karmein koti
1950-luvun keittiö nykyaikaan. Catarinan keittiö on 1950-luvun kuosissaan ja siksi epäkäytännöllinen kahden lapsen yksinhuoltajalle. Keittiö on myös täynnä kaikenlaista krääsää, joka saa jopa sisustuskaksikon hämilleen. Niinpä keittiö pannaan täysin uuteen uskoon. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
16.45
LA Ink
Kivi vierii. Kat tekee viimein päätöksensä Coreyn asiassa ? mutta myös Corey on tehnyt oman päätöksensä. Amy yrittää setviä kireää tilannetta Ruthlessin kanssa, mutta Ruthless on nimensä mukaisesti säälimätön. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17.40
Gordon Ramsay ja paras ravintola
Finaali. Ravintolakilpailun finaalissa vastakkain asettuvat ravintolat kohtaavat Ramsayn uuden ravintolan Petrusin keittiössä Länsi-Lontoossa. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (45')
18.35
Brady Barrin vaarallinen luonto (7)
Peto pinnan alla. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Haita pidetään vaarallisina petoina, mutta mikä niistä on vaarallisin? Brady ottaa asiasta selvää vertailemalla valkohain, härkähain ja tiikerihain ominaisuuksia. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (50')
19.35
Kuuluisat kuppilat
Lämäri-haaste. Adam vierailee Portsmouthissa, New Hampshiressa. Hän valmentaa paikallista legendaa Lämäri-haasteeseen, jossa syömävoimia tarvitaan. Samalla reissulla Adam tutustuu nostalgiseen Gilley's-hodariin sekä järkälemäiseen Sklarmageddon-munakkaaseen. Luvassa on maukkaita annoksia ja kannustavaa kisahenkeä. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
20.05
MasterChef USA
Mestarillista makkaraa. Yllätyslaatikkohaasteessa valmistetaan herkullisia makkaroita. Voittaja valitsee taas, mistä raaka-aineesta muut kokkaavat päivän pudotushaasteessa. Tarkalla taktikoinnilla voi vaikuttaa kisan kulkuun. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
21.05
Villit nettivideot (12)
Hurjat kyydit. Tässä jaksossa tutustutaan erilaisiin kulkuneuvoihin. Mark Malkoff kilpailee New Yorkin kaupungin bussia vastaan lasten kolmipyörällä, Danny MacAskill tekee huimia temppuja polkupyörällä ja Parkerin veljekset valmistavat maantiekelpoisia kopioita Tron-elokuvan valopyörästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25')
21.35
Villit nettivideot (12)
Nelijalkaiset ystävät. Tässä jaksossa nähdään videoita kaikenkarvaisista lemmikeistä. Tapaamme muun muassa parkouria harrastavan ukrainalaiskoiran, potkulaudan ja keinuhevosen kyytiin nousevan amerikkalaisen bulldoggin ja taputusleikkiä leikkivät hongkongilaiskissat. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (22')
22.05
Arman ja viimeinen ristiretki (12)
Benin, voodoo-papin oppipoikana. Viidakon keskellä Armanista tulee perinteisen voodoo-papin oppipoika. Mutta valkoisen länsimaalaisen on mahdoton saada paikallisten hyväksyntää, ja Armanin on osallistuttava pyhiin, mutta verisiin rituaaleihin voittaakseen voodoo-papin kunnioituksen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
22.35
Arman ja viimeinen ristiretki (7)
Nepal, Himalajan armoilla. Arman matkaa läpi autiomaan ja vuoriston, Lo:n syrjäiseen ja unohdettuun kuningaskuntaan. Yli 5 km korkeudessa hänen on voitettava jakki-härkiä paimentavan perheen luottamus, mutta sitten kuolettavan vaarallinen vuoristotauti laittaa kaiken vaakalaudalle. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
23.05
Australian kovimmat keräilijät
Keräilijöiden keräilijä. Adam ja Lucas tapaavat Brianin, joka osoittautuu varsinaiseksi keräilijöiden keräilijäksi. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (45')
00.05
Poliisit Norja (S)
Vansjø. Partio hoitaa liikenneonnettomuutta, jonka toisella osapuolella ei ole puhtaat jauhot pussissa. Illan aikana poliisit käyvät myös rauhoittelemassa innokkaita juhlijoita ja selvittämässä surullista perheriitaa. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
00.35
Poliisit Norja (S)
Trondheim. Partiolla on mukanaan poliisikoirat, jotka pääsevät pari kertaa tositoimiin. Poliisit tutkivat myös epäilyttävää autovarkautta. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
01.05
Täysillä tutkaan (S)
Ajo-opetusta. Kärttyisiä mummoja, kaveruksia viihteellä ja hurjastelevia mönkijöitä - täysillä tutkaan! Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
01.35
LA Ink
Kivi vierii. Kat tekee viimein päätöksensä Coreyn asiassa ? mutta myös Corey on tehnyt oman päätöksensä. Amy yrittää setviä kireää tilannetta Ruthlessin kanssa, mutta Ruthless on nimensä mukaisesti säälimätön. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
02.30
Ennustaja-TV