Lapsuuden biisi ja Niilon kuulas ääni saivat Elastisen itkemään

Sunnuntai 1.9.2013 klo 21.37

Niilo Turunen kajauttaa ilmoille kappaleen Lentäjän poika ja Elastinen repeää kyyneliin. Koko Turun Logomo taisi kyynelehtiä kuulaasta tunnelmasta, jonka Niilo kauniin kirkkaalla äänellään loi.

The Voice Kidsin kaikki tähtivalmentajat kääntyivät. Elastinen oli otettu Niilon esityksestä ja kappalevalinnasta.

- Hyvä ja koskettava biisivalinta. Tämä on lapsuuteni biisi. Olisin laulanut saman kappaleen itse, jos olisin joskus osallistunut The Voice Kidsiin, hehkuttaa Elastinen. 

Sydämeni lensi juuri sinun syliisi, kuvailee Mira Niilon tulkintaa. 

Kaikki tähtivalmentajat olisivat mielellään ottaneet Niilon joukkueeseensa ja Niilo pohtikin tovin.

- Kyllä tätä on yön pimeinä hetkinä mietitty, mutta otetaan tällä kertaa mukaan Mira, valitsee Niilo.

Esityksen jälkeen Niilo paljastaa Nelosen haastattelussa, että hänellä oli pieni epäilys siitä, että näin voisi käydä.

Mira istuttaa The Voice Kids -kilpailijan tähtivalmentajan tuoliinsa - toimiiko lahjus?

Sunnuntai 1.9.2013 klo 21.06

Alli Haapamäen upea tulkinta Adam Lambertin biisistä tekee vaikutuksen tähtivalmentajiin.

- Vitsi, miten syvissä tummissa vesissä mentiinkään, se oli todella vaikuttavaa, kehuu Mira Luoti.

Mira jopa istuttaa Allin tähtivalmentajan tuoliinsa, jotta tämä tietäisi, miltä se tuntuu.

- Vielä kun treenataan kovaa, niin tulet istumaan tässä tuolissa tulevaisuudessa, kehuu Mira Allia.

Miran lahjonta ei kuitenkaan tepsi Alliin, vaan hän valitsee lopulta Elastisen ja tunnustaa jälkikäteen haastattelussa, että oli miettinyt jo etukäteen Elastista. Elastinen ei pistä lainkaan pahaksi.

- Heti esityksen loputtua Allin kasvoille räjähti aurinkoinen hymy. Oli hienoa nähdä, että kyseessä olikin pirteän tytön tulkinta synkemmästä kappaleesta, kehuu Ela.

Rokkimimmi Eevi puhkeaa kyyneliin, kun kaikki tuolit kääntyvät: Elastinen saa puhuttua omaan tiimiinsä

Sunnuntai 1.9.2013 klo 20.17

Eevi Reini lauloi kuin aikuinen nainen ja vannoo KISSin nimeen. Eevi puhkeaa onnen kyyneliin, kun kaikki tähtivalmentajat kääntyvät, mutta pystyy vetämään kappaleen loppuun saakka täydellä teholla.

- Luulin, että tulin lastenlaulukilpailuun, mutta lavalla nähdäänkin tuollainen kehäkettu, kehuu Mira Luoti.

Kaikki The Voice Kidsin tähtivalmentajat ovat myytyjä ja taistelevat siitä, kenen tiimiin Eevi tulisi.

Eevi on jo päättänyt tähtivalmentajansa etukäteen, mutta teke viime hetkellä käännöksen ja valitse Elastisen valmentajakseen!

Mielenkiinnolla voimme seurata, minkälainen räjähtävä combo Michael Monroe -fani Eevistä ja Elastisesta tuleekaan? Rokkaako Team EE vai ei?

Se on varmaa, että tästä rokkimimmistä kuulemme vielä!

Tänään nähdään, kuka lauloi Elastiselle kyyneleet silmäkulmiin

Sunnuntai 1.9.2013 klo 18.01

Tänään alkaa hartaasti odotettu The Voice Kids, eikä kyyneliltä vältytä.

Aikaisemmin tällä viikolla Nelosen julkaisemalla ennakkovideolla nähdään, kuinka yksi kilpailijoista murtaa Elastisen kyyneliin Lentäjän poika - esityksellään.

Tähtivalmentajat Mira Luoti ja Krista Siegfrids eivät hekään pääse vähällä.

Tänään se selviää, kuka on tuo lahjakas lentäjän poika! The Voice Kids klo 19 Nelosella.

Pop-tähti Miley Cyrus avautuu: "Olen sekaisin"

Sunnuntai 1.9.2013 klo 17.24

Viikko sitten VMA-gaalassa rivolla esityksellään kohauttanut poppari Miley Cyrus myöntää, että hänellä on ongelmia ja puutetta vapaa-ajasta.

- Olen sekaisin. Minulla on niin paljon ongelmia. Kaikki tekevät tyhmyyksiä, kun heidän asiansa ovat sotkussa. Minulla ei ole normaalia elämää. Välillä pidän taukoa töistä, mutta olen huono siinä, avautuu Miley Sunday People -lehdessä.

Miley, 20, nousi kuuluisuuteen, kun hän näytteli Hannah Montanaa samannimisessä televisiosarjassa. Miley kiistää koskaan olleensa samanlainen kiiltokuvahahmo kuin mitä näytteli Disney-kanavan sarjassa.

- Luulen, että tehdessäni Hannah Montanaa ihmiset tiesivät minun näyttelevän. En ole koskaan voinut peitellä mitään, vähän kuin Justin Bieber.

Miley uskoo, että muut lastenohjelmissa näytelleet yrittävät olla kuin heidän roolihahmonsa.

- Minä en ole sellainen. En koskaan esittänyt olevani yhtä hyvä kuin minulle kirjoitettu roolihahmo. Ette uskokaan, minkälaisia viestejä sain, se on hullua. He eivät voi kuitenkaan estää ihmisiä kasvamasta, Miley tilittää.

Televisiopersoona pelkää, että hänen rintansa räjähtävät

Sunnuntai 1.9.2013 klo 16.14

Amerikkalainen televisiopersoona Courtney Stodden pelkää rintojensa räjähtävän.

Courtney suurennutti rintansa hiljattain C-kupista DD-kuppiin, ja on nyt huolissaan siitä, että hänen rintansa saattavat puhjeta, jos joku halaa häntä.

Courtney, 18, on naimisissa näyttelijä Doug Hutchinsonin, 51, kanssa, joka oli aluksi rintojen suurentamista vastaan.

- Aluksi Doug oli vastaan, mutta kyseessä on minun kehoni. Rakastan muotojani nyt. En vain halua, että kukaan halaa minua tiukasti, koska minua huolestuttaa, että rintani voivat räjähtää, paljastaa Courtney.

Courtney ja Doug ovat olleet naimisissa kolme vuotta ja heillä menee vahvasti, vaikka parin seksihalut ovat eri luokkaa.

- Doug vanhenee ja hänen libidonsa laskee, kun taas minä haluan seksiä koko ajan. Seksimme on hyvää, mutta sitä on vain kerran viikossa, kun taas minä haluan kerran päivässä, kertoo Courtney.

Courtneya on pyydetty poseeraamaan Playboy-lehteen, mutta hän on kieltäytynyt siitä, koska hän ei suostu myymään vartaloaan.

- Sanoin ei. Minulle on tarjottu myös kolme miljoonaa puntaa pornon tekemisestä, mutta en halua myydä kehoani. En tuomitse niitä, jotka sitä tekevät. Se ei vain ole se suunta, johon itse haluan elämääni viedä, toteaa Courtney.

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Vaativat diivat. Asiakastapaamiset uhkaavat venyä loputtoman pitkiksi, kun Mojdeh ihastuu jokaiseen sovittamaansa pukuun ja Caitlyn on kiinnostuneempi koruista kuin mekoista. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Itsekäs isosisko. Sarah on 23-vuotias työssäkäyvä nainen, joka asuu vanhempiensa luona ja käyttää palkkansa itsensä hemmotteluun. Sen lisäksi hän lypsää rahaa vanhemmiltaan, poikaystävältään ja jopa pikkusiskoltaan. Jos rahaa ei heru, Sarah murjottaa ja syyllistää läheisiään. Pikkusisko pelkää rahariitojen tuhoavan heidän sisarussuhteensa ja haluaa saada itsekkään isosiskonsa näkemään omaa nenäänsä pidemmälle. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10.00
Hulluna leivontaan
Kuppikakkujen kuningas. Eric Lanlard, yksi Britannian taidokkaimmista kondiittoreista, paljastaa meille kuppikakkujen salat. Eric tekee kuppikakkuja Harrodsin uuden kenkäosaston avajaisiin ja opettaa yorkshireläisiä kakkukerholaisia leipomaan herkullisia tiramisu- sekä ananaskuppikakkuja. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
10.30
Jaksa paremmin
Uniasiantuntija Vesa Tuominen tapaa rediojuontaja Oku Luukkaisen . Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula ottaa selvää mitä on kehonkuuntelu. Juontaja Päivi Ukkola saa pikatreenin Tabatan muodossa. Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11.00
Suomen kaunein mökki
Suomen kaunein mökki sarjassa esitellään neljä viimeistä kohdetta. Laura Ruoholan tie vie tänään Sauvoon, Tammelaan, Uuteenkaupunkiin sekä Pyhtäälle. Sauvossa mökkiä on laajennettu ja muutettu useampaan otteeseen ja rantaviivaakin on työstetty urakalla. Tammelassa Lauraa odottaa järvenrannalla lähes uusi mökki. Uudenkaupungin edustalla taas kesästä nautitaan saaristolaishenkisellä mökillä ja Pyhtäällä niinikään saaressa Laura ihastelee paikallisen puusepän kädenjälkiä. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
12.00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
12.30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Hole-in-one vai täysi huti?. Viikon viimeisen illan järjestää golfia harrastava kiinteistövälittäjä Lachlan Hosking. Myyntimies yrittää pelata varman päälle ja miellyttää vieraitaan, mutta onnistuu kuitenkin mokaamaan kaikkein helpoimmassa asiassa eli perunoiden kypsennyksessä. Tänään selviää, kuka on viikon voittaja. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.00
Häähullut (S)
Morsian kuin enkeli. Angel vinguttaa luottokortteja saadakseen täydelliset häät. Tasanna pääsee esittelemään kuutta hääpukuaan häävieraille. 8. tuotantokausi. (40')
14.00
Tyyliä vai ei
Terveisiä vieraalta planeetalta. Nasassa työskentelevän Janetin tyyli on jämähtänyt 1970- ja 80-luvuille, ja Stacy ja Clinton haluavat laukaista koomiset vaatteet maata kiertävälle radalle. Pukeutumisoppi ei ole rakettitiedettä, ja Janet saattaakin jopa siirtyä uudelle vuosituhannelle. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
15.00
Olet mitä syöt
Voi voi, Sandy. Sandy Fowle on ylipainoinen perheenäiti, joka ei ehdi laittaa itselleen kunnon ruokaa vaan popsii joka välissä voileipiä ? häneltä kuluu jopa puoli purkkia voita päivässä. Gillian laatii Sandylle terveellisemmän ruokavalion ja palaa puoli vuotta myöhemmin tarkistamaan, onko hänen neuvojaan noudatettu. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
15.30
Neljät häät Amerikassa
Sipsejä ja dippiä. Morsiamet Karen, Jessica, Dashina ja Alexis arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on niin sambaa, kaloja kuin sipsejäkin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
16.30
Unelmien talo
Tänään juontaja Noora Hautakangas tutustuu perheisiin ja heidän taloprojekteihinsa. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
17.00
Manhattanin äitiyskonsultti (7)
Lastenhuoneessa kummittelee. Emilyllä on paha synnytyspelko, mutta ennen sen hoitoa on käsiteltävä vauvoja syövä koira. Joannen ja Damonin lastenhuoneessa kummittelee. Saadaanko henki siirtymään tuonpuoleiseen ennen vauvan syntymää? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44')
18.00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Joonas opiskelee kuudetta vuotta lääkäriksi. Turkulaisen tavoitteet ovat korkealla, mutta miehen jälkiruoan raaka-aine herättää vieraissa hilpeyttä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
18.30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Suuri valkoinen metsästäjä eli 52-vuotias Jouni, on kaatanut hirven ja aikoo valmistaa siitä illallisen. Tarjolla on myös muita metsän antimia ja tietysti tuhat euroa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
19.00
Neljät häät Amerikassa
Tuolileikkejä. Morsiamet Tara, Alana, Kati ja Editza arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on vaikka mitä aina luksusjahtijuhlista tuolileikkeihin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
20.00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Edellisellä viikolla stailattu Kirkkonummelaistalo esitellään tänään yleisölle. Teuvo puolestaan stailaa punavuorelaiskodin, joka on hiljattain hankittu Kaisalta. Kaisa ja Teuvo ottavat osaa Nenäpäivään, ja Kaisa tekee jouluaiheista lehtijuttua. Teuvo aloittaa tilasuunnittelun Långvikin kylpylähotellilla. Kotimainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
21.00
Sinkkuelämää (7)
Kausi 2, osa 29. Ystävykset suuntaavat rantalomalle, ja Charlotte nuortuu silmissä. Carrie ei pidä ympärillä pyöriviä parikymppisiä naisia uhkana, ennen kuin hän törmää sattumalta Kihoon. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (24')
21.35
Sinkkuelämää (12)
Kausi 2, osa 30. Carrie liennyttää välejään exänsä kanssa, mutta Mirandasta ei ole samaan. Ensimmäistä kertaa elämässään Samantha saa miespuolisen ystävän. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (30')
22.15
Rakkauden FAQ
Mistä tulee termi G-piste? Rakkauden usein kysytyissä kysymyksissä tiedoistaan kisaavat Lorenz Backman, Ismo Leikola, Laura Paloheimo ja Satu Silvo. Hämmentävän hauskaa viihdeohjelmaa juontaa André Wickström. Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
23.10
Valheen vangit (S)
Raha. Nuori mies on voittanut jättipotin Lotossa, mutta kokee rahasta syyllisyyttä. Hän uskoo, että olisi voinut estää isänsä itsemurhan rahoilla. Ongelmallinen suhde rahaan uhkaa rikkoa myös miehen parisuhteen. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
00.05
Tosielämän L-koodi (12)
Yllätysten yö. Tytöt matkustavat Dinah Shore -naistenbileisiin. Somer ei meinaa ehtiä muun bändin mukaan. Whitney ja Sara järjestävät Romille ikävän yllätyksen. Ihastusta on ilmassa, kun Kiyomi ja Lauren kohtaavat pitkästä aikaa. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (47')
01.05
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kusti on saanut myyntiin kolmion, joka on kuin suoraan 60-luvulta. Teuvo päättää päivittää kohteen nykyajan standardeja vastaavaksi. Teuvo ja Niko kutsuvat Kaisan lounaalle ja hemmottelupäivään Långvikiin. Teuvo ja Niko saavat myös oman saunansa stailauksen valmiiksi ja pääsevät korkkaamaan ensimmäiset löylyt. Kotimainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
02.00
Protector (12)
Venäläistä rulettia. Yli varojensa elänyt hiusstylisti löydetään kotoaan kuolleena, ja tapaus vaikuttaa itsemurhalta. Gloria hoksaa kuitenkin nopeasti, ettei juttu ole niin simppeli kuin miltä se aluksi näytti. Lisähuolta Glorialle aiheuttaa Daveyn salaileva käytös. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40')
02.50
Neljät häät Amerikassa
Tuolileikkejä. Morsiamet Tara, Alana, Kati ja Editza arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Luvassa on vaikka mitä aina luksusjahtijuhlista tuolileikkeihin. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
03.45
Ennustaja-TV

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
08.50
Ostosruutu
09.20
Ostosruutu
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Hurja remontti
Clara-tädin lapset, osa 1/2. Clara Wardin oma lapsuus oli kurja, mutta se innosti häntä auttamaan muita lapsia. Hän perusti nuorisokeskuksen, jossa lapset saavat ruokaa ja rakkautta. Hänen oma kotinsa on kuitenkin hajoamispisteessä. Ty tiimeineen saapuu rakentamaan Claralle uuden kodin ja lapsille uuden nuorisokeskuksen. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
14.20
Shake It Up (S)
Tanssi tai luovuta. Rocky ja CeCe osallistuvat Shake It Up -tanssimaratoniin kerätäkseen rahaa paikalliselle vanhainkodille. Tyttöjen voiton tiellä on kuitenkin esteitä, eivätkä kaikkien vaikuttimetkaan ole täysin epäitsekkäitä. Amerikkalainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (21')
14.50
Merieläinten pelastajat
Manaatit loukossa. SeaWorldin tiimi kohtaa jaksossa kaksi haastavaa pelastustehtävää. Spelay-manaatti on eksynyt kaupungin viemäristöön eikä pääse enää omin neuvoin takaisin kotiin. Dynamo-manaatti on puolestaan hakeutunut voimalaitoksen kanaaliin etsiessään lämpöä, mutta jäänyt loukkoon kylmään veteen betoniseinien väliin. 1. tuotantokausi. (21')
15.20
Amerikan hauskimmat kotivideot
Urheita ja vähemmän urheita koiria, vaarallisia ajotapoja ja lumiukon väkivaltainen loppu Amerikkalainen sarja. 21. tuotantokausi.
15.50
Eläinten ABC
Aistien maailma. Miten preeriakoirat viestivät keskenään? Mitkä eläimet havainnoivat maailmaa kuulonsa avulla? Miksi niin monilla saaliseläimillä on kaviot, kun taas pedoilla ei sellaisia ole? Tutustumme myös erikoisiin yöeläimiin. Amerikkalainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi. (20')
16.20
Vaaleanpunainen pantteri (S)
Vaaleanpunainen pillipiipari. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6')
16.30
Himosiivoojat New Yorkissa
Sekava kotkanpesä. Shari ja Victor Patero ovat pariskunta, jonka on vaikea luopua mistään. Shari pitää kynsin ja hampain kiinni lastensa vaatteista ja tarvikkeista; Victor puolestaan ottaa tukevan otteen kotkakokoelmastaan. Ninalla ja Michaelilla on edessään kova haaste. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (43')
17.30
Dr. Phil (S)
Kuusi tapaa tuhota avioliitto. Denisen ja Rickin avioliitto on ongelmissa. Ongelmia aiheuttavat muun muassa Rickin kontrolloiva luonne ja suhteeseen sekaantuva anoppi. Dr. Phil käy heidän kanssaan läpi kuusi varmaa tapaa tuhota avioliitto. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (41')
18.25
Frasier (S)
ÄO. Huutokauppafiaskon jälkeen Frasier ja Niles päättävät unohtaa keskinäisen kilpailun. Osoittaakseen kypsyytensä he aikovat ottaa selvää, mitkä olivat heidän tuloksensa lapsuuden ÄO-testissä. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Huvila & Huussi
Metsittyneellä tontilla ei juuri ole oleskelutilaa. Eva suunnittelee käytännöllisen pihan, jossa säilytetään hienosti metsäinen tunnelma joka tonttiin kuuluu. Värien harmonia näkyy terassin väri- ja materiaalivalinnoissa. Loppujuhlissa herkutellaan lampaankyljyksillä ja tehdään itse jäätelöä. 5. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.00
Hauskat kotivideot
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Viimeinen kerta (12)
(The Last Time/USA 2006). Michael Keaton on jännitysdraamassa newyorkilainen myyntitykki Ted Ryker, jonka uusi tulokas, lipevä ja häikäilemätön Jamie (Muumio-elokuvien tähti Brendan Fraser) haastaa timanttisilla taidoillaan. Tilanne muuttuu todella henkilökohtaiseksi, kun yhtälöön sotkeutuu myös Jamien upea kihlattu Belisa (Amber Valletta). Ted tuntee vetoa Belisaan - eikä Jamien menestys ainakaan rohkaise häntä tukahduttamaan tunteitaan. Pääosissa: Michael Keaton, Brendan Fraser, Amber Valletta, Daniel Stern, Richard Kuhlman. Ohjaus: Michael Caleo. (92')
23.00
Elokuva: Katkera kuu (16)
(Bitter Moon/Ranska-Britannia 1992). Eroottinen trilleri käynnistyy, kun Hugh Grantin ja Kristin Scott Thomasin esittämä brittipariskunta kohtaa laivamatkalla omaperäisen avioparin: pyörätuoliin sidotun amerikkalaiskirjailijan (Peter Coyote) ja tämän aistillisen ranskalaisvaimon (Emmanuelle Seigner). Kohtaaminen käynnistää eroottisella värinällä kyllästetyn jännitysnäytelmän. Pääosissa: Peter Coyote, Emmanuelle Seigner, Hugh Grant, Kristin Scott Thomas, Victor Banerjee. Ohjaus: Roman Polanski. (133')
01.40
Frasier (S)
ÄO. Huutokauppafiaskon jälkeen Frasier ja Niles päättävät unohtaa keskinäisen kilpailun. Osoittaakseen kypsyytensä he aikovat ottaa selvää, mitkä olivat heidän tuloksensa lapsuuden ÄO-testissä. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21')
02.10
Castle (12)
Kolmoismurhaajan paluu. Vierailijoina Lee Tergesen (Kylmä rinki, Wayne's World, Monster) ja Michael Mosley (Odottamaton ehdotus). Kadulta löytynyt naisen ruumis saa rikostutkijat epäilemään, että neljä vuotta sitten toiminut kolmoismurhaaja on palannut vanhoihin kaavoihinsa. Pystyvätkö he pysäyttämään tekijän ennen kuin uhreja tulee lisää? Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (41')
03.00
Kylmäverisesti sinun (12)
Maan korvessa kulkevi. Ratsastustallin omistaja joutuu salaperäisen ja mielivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Kuka haluaa pahaa lapsirakkaalle yrittäjälle? TT rakastuu rankkaan naiseen ja Veli tapaa nuoruudenrakastettunsa. Käsikirjoitus Pasi Lampela. Kotimainen draama. 2. tuotantokausi. (47') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
04.00
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
Ostosruutu
11.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.50
Krokotiilimies
Voihan Vompatti. Steve Irwin esittelee ihanan suloiset mutta arvaamattoman ärhäkät vompatit, joille kaavaillaan perheenlisäystä. Pelastuskeikoilla kohdataan koirien puuhun ajama koala sekä auton töytäisemä kenguru. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
12.20
Apua avajaisiin
Pikkuhiljaa. David Adjey matkaa Cincinnatiin auttamaan kiinteistöalan ammattilaista Mark Jangia, joka avaa ensimmäisen ravintolansa. David ei pidä fuusiokeittiöistä, joten Markin idea kiinalaisen keittiön ja latinoruoan yhdistämisestä on heti vastatuulessa. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
13.10
Leijonan luola Ruotsi
Mainontaa. Yllättävän monta yrittäjää on Leijonan luolassa esittelemässä uusia ideoita mainontaan. Eräs yrittäjä on silmin nähden hermostunut. Entä kuka työntää sisään kärryllisen ruokaa ja miksi? Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (44')
14.05
Henkka & Niki vs. Amerikka
Hummeria ghetossa. Los Angeles on terveysruuan mekka. Kaksintaistelussa vastassa on Chef Eric Warren, joka kokkaa kirkon kellarissa pahamaineisella South Centralin alueella. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
14.35
Jyrki Sukulan makujen maa
Tutustumisvuorossa on viljatila Parkanossa. Jyrki kokkaa tilalla härkäpapumuhennosta, ohrattoa ja leipoo leipää. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
15.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Ilosta ei ole tietoakaan. Pienessä Noran kaupungissa on ravintola Den Glada Krogen. Sen ruokalista on pysynyt muuttumattomana pitkään, ja keittiökin on karmeassa kunnossa. Kokki Alexander Nilson lähtee katsomaan, miten hän saisi kohennettua ravintolaa. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
15.55
Ruotsin karmein koti
Väri-ilottelua. Rezenetin ja hänen kolmen lapsensa koti on väritön ja huonosti valaistu. Perhe kaipaa kodikkuutta, mutta ei ole onnistunut luomaan sitä yhteenkään huoneeseen. Simon ja Tomas sisustavat perheen olohuoneen uudestaan ja luovat siitä värikkään ja eloisan. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
16.45
LA Ink
Aika on lopussa. Kat saa tarpeekseen Lizin edesottamuksista. Tilanne Coreyn kanssa kiristyy, kun Corey pitää vapaata ja pohtii tosissaan, haluaako enää palata Katin liikkeeseen. Myös Amy jättää oman työnantajansa pulaan. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
17.40
Gordon Ramsay ja paras ravintola
Toinen välierä. Ravintolakilpailun toisessa välierässä kohtaa neljä joukkuetta: Ramsayn valitsemat paras intialainen, brittiläinen, ranskalainen ja pohjoisafrikkalainen ravintola. Kaksi niistä putoaa heti pois, ja jäljelle jääneet rakentavat pop up -ravintolan yhden illan ajaksi, tiukan budjetin mukaan. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (47')
18.35
Brady Barrin vaarallinen luonto (S)
Kalamaailman kummajainen. Sarja alkaa. 6. tuotantokauden uusinnat. Brady lähtee tutustumaan uhanalaisiin saharauskuihin, joiden sahamaisen nokan toiminta on vielä tutkijoillekin arvoitus. Amerikkalainen sarja. (50')
19.35
Kuuluisat kuppilat
Hillitön soppa. Texas on tunnettu grilliruuistaan, mutta ruokakulttuuriin on saatu myös ulkomaisia vaikutteita. Dallasissa haasteena on järjettömän suuri keittoannos, josta tavallisen ihmisen ei luulisi selviävän. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
20.05
MasterChef USA
Kalatacoja ja kananrintaa. Joukkuehaasteessa kokataan rannalla kalatacoja surffaajille. Hävinnyt joukkue joutuu painetestiin, jossa kananrinta osoittautuu vaikeaksi valmistettavaksi. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
21.00
Villit nettivideot (12)
Vanhat ja nuoret. Tässä jaksossa tapaamme ihmisiä ikähaarukan ääripäistä, vauvoja ja vanhuksia. Näemme, miten 75-vuotias mummo panee koruliikkeen ryöstäjät ojennukseen ja miten kolmevuotias Michael pillastuu saatuaan joululahjaksi kirjoja. Mukana myös 9-vuotias "hullu ninjatyttö" Sammy Smith. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (25')
21.30
Villit nettivideot (12)
Internet-ikonit. Tässä jaksossa muun muassa pyörätuolilla kaksoisvoltin takaperin tehneen Aaron Fotheringhamin, hidastettuja videoita kuvaavat Gavin ja Danin ja moniosaaja Dorota Lopatynska De Slepowronin. CopperCab-nimisellä punapäällä on vakavampaa sanottavaa kiusaamisesta ja syrjinnästä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (24')
22.00
Arman ja viimeinen ristiretki (12)
Siperia, Jäämeren poropaimentolaiset. Arman paimentaa poroja Pohjois-Siperian syrjäisellä, talvisella tundralla, alkeellista elämää elävän Nenetsi-perheen kanssa. Kuinka Arman ja perhe selviävät jäätävän kylmyyden yli ilman sähköä, vettä ja lämpöä, kun pakkasasteet putoavat -50 asteeseen? Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
22.35
Arman ja viimeinen ristiretki (12)
Filippiinit, kolmen jengin loukussa. Arman yrittää elää normaalia elämää slummissa Manilassa ja aloittaa työnteon vedenkantajana ja riksakuskina. Mutta tilanne kasvaa nopeasti vaaralliseksi, kun kolme keskenään taistelevaa rikollisjengiä kiinnostuu Armanista. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
23.05
Australian kovimmat keräilijät
Hullu Koira. Adam ja Lucas pelkäävät selviävätkö hengissä, kun Cecily lähettää heidät Hullu Koira -nimisen keräilijän luo. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (45')
00.05
Poliisit Norja (7)
Trondheim. Partio lähtee etsimään tärkeitä varusteita, joita on varastettu ambulanssista. Lisäksi eräs mies työllistää poliiseja useamman kerran yön aikana. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
00.35
Poliisit Norja (7)
Bergen. Partio joutuu aloittamaan työvuoronsa etuajassa, sillä heidän pitää hakea kaupassa riehunut poika, jonka kielenkäyttö on ronskia. Yön kuluessa poliisit tapaavat monta vähäpukeista ihmistä. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
01.05
Täysillä tutkaan (S)
Karvattomia unelmia Euroopasta. Nuori ja innokas sairaanhoitajaopiskelija Mitch unelmoi Euroopan Autobahnoista ja naisista. Myös karvoituskysymys mietityttää miestä. Lisäksi selviää, että sinkkuudesta saattaa olla etua liikenteessä, kun taas parisuhteesta on vain harmia. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
01.35
Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla
Pojat ja Pancho ovat päässeet Ranskan Jura-vuorostoon asti. Upeassa vuoristojoessa on harjuksia ja lohia ja Tommilla on kalaonnea, mutta onnistuuko Hissu päättämään pitkän kuivan kautensa? Pojat saavat myös oppia kalan valmistuksessa paikalliselta ranskalaiselta chefiltä. Kotimainen ohjelma. 3. tuotantokausi.
02.05
Kenraali Pancho & Pojat Pohjoiskalotilla
Kauden viimeisessä jaksossa ollaan taas "kotivesillä" Pohjoiskalotilla Norjan Arnoyassa. Atlantista nousevat kalat ovat huimasti isompia kuin Euroopan sisävesistä saadut, ja turskaa ja seitä nouseekin veneen täydeltä. Vielä kalaonnea yritetään pallaksen kanssa ja toinen pojista taisteleekin veneeseen aikamoisen pallasvonkaleen! Kotimainen ohjelma. 3. tuotantokausi.
02.35
LA Ink
Aika on lopussa. Kat saa tarpeekseen Lizin edesottamuksista. Tilanne Coreyn kanssa kiristyy, kun Corey pitää vapaata ja pohtii tosissaan, haluaako enää palata Katin liikkeeseen. Myös Amy jättää oman työnantajansa pulaan. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
03.30
Ennustaja-TV