Lapsuuden biisi ja Niilon kuulas ääni saivat Elastisen itkemään

Sunnuntai 1.9.2013 klo 21.37

Niilo Turunen kajauttaa ilmoille kappaleen Lentäjän poika ja Elastinen repeää kyyneliin. Koko Turun Logomo taisi kyynelehtiä kuulaasta tunnelmasta, jonka Niilo kauniin kirkkaalla äänellään loi.

The Voice Kidsin kaikki tähtivalmentajat kääntyivät. Elastinen oli otettu Niilon esityksestä ja kappalevalinnasta.

- Hyvä ja koskettava biisivalinta. Tämä on lapsuuteni biisi. Olisin laulanut saman kappaleen itse, jos olisin joskus osallistunut The Voice Kidsiin, hehkuttaa Elastinen. 

Sydämeni lensi juuri sinun syliisi, kuvailee Mira Niilon tulkintaa. 

Kaikki tähtivalmentajat olisivat mielellään ottaneet Niilon joukkueeseensa ja Niilo pohtikin tovin.

- Kyllä tätä on yön pimeinä hetkinä mietitty, mutta otetaan tällä kertaa mukaan Mira, valitsee Niilo.

Esityksen jälkeen Niilo paljastaa Nelosen haastattelussa, että hänellä oli pieni epäilys siitä, että näin voisi käydä.

Mira istuttaa The Voice Kids -kilpailijan tähtivalmentajan tuoliinsa - toimiiko lahjus?

Sunnuntai 1.9.2013 klo 21.06

Alli Haapamäen upea tulkinta Adam Lambertin biisistä tekee vaikutuksen tähtivalmentajiin.

- Vitsi, miten syvissä tummissa vesissä mentiinkään, se oli todella vaikuttavaa, kehuu Mira Luoti.

Mira jopa istuttaa Allin tähtivalmentajan tuoliinsa, jotta tämä tietäisi, miltä se tuntuu.

- Vielä kun treenataan kovaa, niin tulet istumaan tässä tuolissa tulevaisuudessa, kehuu Mira Allia.

Miran lahjonta ei kuitenkaan tepsi Alliin, vaan hän valitsee lopulta Elastisen ja tunnustaa jälkikäteen haastattelussa, että oli miettinyt jo etukäteen Elastista. Elastinen ei pistä lainkaan pahaksi.

- Heti esityksen loputtua Allin kasvoille räjähti aurinkoinen hymy. Oli hienoa nähdä, että kyseessä olikin pirteän tytön tulkinta synkemmästä kappaleesta, kehuu Ela.

Rokkimimmi Eevi puhkeaa kyyneliin, kun kaikki tuolit kääntyvät: Elastinen saa puhuttua omaan tiimiinsä

Sunnuntai 1.9.2013 klo 20.17

Eevi Reini lauloi kuin aikuinen nainen ja vannoo KISSin nimeen. Eevi puhkeaa onnen kyyneliin, kun kaikki tähtivalmentajat kääntyvät, mutta pystyy vetämään kappaleen loppuun saakka täydellä teholla.

- Luulin, että tulin lastenlaulukilpailuun, mutta lavalla nähdäänkin tuollainen kehäkettu, kehuu Mira Luoti.

Kaikki The Voice Kidsin tähtivalmentajat ovat myytyjä ja taistelevat siitä, kenen tiimiin Eevi tulisi.

Eevi on jo päättänyt tähtivalmentajansa etukäteen, mutta teke viime hetkellä käännöksen ja valitse Elastisen valmentajakseen!

Mielenkiinnolla voimme seurata, minkälainen räjähtävä combo Michael Monroe -fani Eevistä ja Elastisesta tuleekaan? Rokkaako Team EE vai ei?

Se on varmaa, että tästä rokkimimmistä kuulemme vielä!

Tänään nähdään, kuka lauloi Elastiselle kyyneleet silmäkulmiin

Sunnuntai 1.9.2013 klo 18.01

Tänään alkaa hartaasti odotettu The Voice Kids, eikä kyyneliltä vältytä.

Aikaisemmin tällä viikolla Nelosen julkaisemalla ennakkovideolla nähdään, kuinka yksi kilpailijoista murtaa Elastisen kyyneliin Lentäjän poika - esityksellään.

Tähtivalmentajat Mira Luoti ja Krista Siegfrids eivät hekään pääse vähällä.

Tänään se selviää, kuka on tuo lahjakas lentäjän poika! The Voice Kids klo 19 Nelosella.

Pop-tähti Miley Cyrus avautuu: "Olen sekaisin"

Sunnuntai 1.9.2013 klo 17.24

Viikko sitten VMA-gaalassa rivolla esityksellään kohauttanut poppari Miley Cyrus myöntää, että hänellä on ongelmia ja puutetta vapaa-ajasta.

- Olen sekaisin. Minulla on niin paljon ongelmia. Kaikki tekevät tyhmyyksiä, kun heidän asiansa ovat sotkussa. Minulla ei ole normaalia elämää. Välillä pidän taukoa töistä, mutta olen huono siinä, avautuu Miley Sunday People -lehdessä.

Miley, 20, nousi kuuluisuuteen, kun hän näytteli Hannah Montanaa samannimisessä televisiosarjassa. Miley kiistää koskaan olleensa samanlainen kiiltokuvahahmo kuin mitä näytteli Disney-kanavan sarjassa.

- Luulen, että tehdessäni Hannah Montanaa ihmiset tiesivät minun näyttelevän. En ole koskaan voinut peitellä mitään, vähän kuin Justin Bieber.

Miley uskoo, että muut lastenohjelmissa näytelleet yrittävät olla kuin heidän roolihahmonsa.

- Minä en ole sellainen. En koskaan esittänyt olevani yhtä hyvä kuin minulle kirjoitettu roolihahmo. Ette uskokaan, minkälaisia viestejä sain, se on hullua. He eivät voi kuitenkaan estää ihmisiä kasvamasta, Miley tilittää.

Televisiopersoona pelkää, että hänen rintansa räjähtävät

Sunnuntai 1.9.2013 klo 16.14

Amerikkalainen televisiopersoona Courtney Stodden pelkää rintojensa räjähtävän.

Courtney suurennutti rintansa hiljattain C-kupista DD-kuppiin, ja on nyt huolissaan siitä, että hänen rintansa saattavat puhjeta, jos joku halaa häntä.

Courtney, 18, on naimisissa näyttelijä Doug Hutchinsonin, 51, kanssa, joka oli aluksi rintojen suurentamista vastaan.

- Aluksi Doug oli vastaan, mutta kyseessä on minun kehoni. Rakastan muotojani nyt. En vain halua, että kukaan halaa minua tiukasti, koska minua huolestuttaa, että rintani voivat räjähtää, paljastaa Courtney.

Courtney ja Doug ovat olleet naimisissa kolme vuotta ja heillä menee vahvasti, vaikka parin seksihalut ovat eri luokkaa.

- Doug vanhenee ja hänen libidonsa laskee, kun taas minä haluan seksiä koko ajan. Seksimme on hyvää, mutta sitä on vain kerran viikossa, kun taas minä haluan kerran päivässä, kertoo Courtney.

Courtneya on pyydetty poseeraamaan Playboy-lehteen, mutta hän on kieltäytynyt siitä, koska hän ei suostu myymään vartaloaan.

- Sanoin ei. Minulle on tarjottu myös kolme miljoonaa puntaa pornon tekemisestä, mutta en halua myydä kehoani. En tuomitse niitä, jotka sitä tekevät. Se ei vain ole se suunta, johon itse haluan elämääni viedä, toteaa Courtney.

Urheilu:

Helsingin sanomat

Kimi Räikkönen kehrää vihdoin tyytyväisenä

1.10.2014 klo 20:36
Helsingin sanomat

Jokerit johtaa – Huhtala laukoi pirullisen rankkarin

1.10.2014 klo 19:25
Helsingin sanomat

McIlroy valittiin PGA:n vuoden pelaajaksi

1.10.2014 klo 18:53
Helsingin sanomat

Skandaali Aasian kisoissa: Koko kärkikolmikko hylättiin

1.10.2014 klo 18:13

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.25
Ostosruutu
09.55
Ostosruutu
10.25
Ostosruutu
10.55
Ennustaja-TV
11.25
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 66. Keikkaa pukkaa. Australia Zoon pelastusyksiköllä riittää vipinää, kun ihmiset kaipaavat apua eläinten aiheuttamissa ongelmatilanteissa. Steve Irwin ja kumppanit pelastavat yötä päivää kenguruja, emuja, koaloja, käärmeitä ja krokotiileja. Dokumentti.
12.25
Ruotsalainen remonttisota
Kausi 1. Jakso 5/8. Halli. Joukkueiden tehtävänä on remontoida halli. Toisen joukkueen työnjohtajalla on valtavasti ideoita, joista joukkuetoverit eivät ole kovin innoissaan. Toisessa joukkueessa vauhtia hidastaa eräs rauhallinen kilpailija. Ruotsalainen realitysarja.
13.20
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 6/10. Perhe on pulassa. Haifa ja Edward raatavat ravintolassaan eivätkä näe lapsiaan lähes ikinä. Kokki Alexander Nilson tulee selvittämään, miten tilannetta voidaan parantaa ja miten ravintolaan saadaan lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. (43')
14.15
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 5/20. Koirat vaipoissa. Tällä kertaa leijonille esitellään liikkuva martinibaari, kaunaisten ihmisten tosi-tv-sarja ja ikääntyvien koirien apuvälineitä. Kanadalainen sarja. (44')
15.10
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 27/65. Seitsemän kuolemansyntiä. Joukkuehaasteessa innoituksena toimivat seitsemän kuolemansyntiä, joita kutakin ilmentää tietty raaka-aine. Joukkueet valmistavat niistä seitsemän ruokalajin juhla-aterian 70 opiskelijalle. Australialainen sarja. (46')
16.05
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 65. Virstanpylväät. Australia Zoon vuosi on ollut täynnä kohokohtia, aallonpohjia ja merkittäviä virstanpylväitä. Koko eläinpuisto riemuitsee, kun Bindille syntyy pikkuveli. Steve Irwin matkustaa Etelä-Afrikkaan katsomaan gepardeja ja sukeltaa kohtaamaan valkohain silmästä silmään. Dokumentti.
17.05
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 7/10. Perinteet romukoppaan. Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva perinteikäs Cattelin näyttää nykyään pelkältä kebabpaikalta. Illan tullen ravintola ammottaa tyhjyyttään. Kokki Alexander Nilson lähtee herättelemään omistajaa ja kokkeja sekä yrittää tehdä ravintolasta jälleen tasokkaan. Ruotsalainen realitysarja. (43')
18.00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 28/65. Vapaat kädet keittiössä. Päivän pudotushaasteessa on kerrankin mahdollisuus kokata juuri sitä mitä itse haluaa, sillä kilpailijoiden tehtävänä on valmistaa heitä itseään kuvaava tai heille jostain syystä rakas ruoka. Annokset ovat toinen toistaan onnistuneempia, joten tuomareiden on todella vaikea päättää, kenen on aika lähteä kotimatkalle. Australialainen sarja. (43')
19.00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 6/20. Koululaisspesiaali. Kanadan nuorimmat yrittäjät tarjoavat leijonille muun muassa matematiikkapeliä, keräilykortteja ja rockbändiä. Kanadalainen sarja. (44')
20.00
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 1. Jakso 4/10. Tämän päivän jaksossa harjoitellaan kantotekniikoita ja napataan lippuja toisten uikkareista. Joukkueiden keskinäinen kilpailu huipentuu sabotointiyrityksiin. Tunteikkaassa karsintatilaisuudessa Martina joutuu tekemään vaikean valinnan ja päättämään yhden vahvan kilpailijan koulutuksen. Kotimainen ohjelma. (42')
21.00
Suomen Tulli
Kausi 3. Jakso 4/12. Lentokentällä Suski ja Terhi törmäävät kielimuuriin afganilaisen asiakkaan kohdalla. Nuijamaalla kylmäkuljetusyhdistelmän mahdollinen kätkö herättää mielenkiinnon. Länsisatamassa Toni pysäyttää etsintäkuulutetun seurueen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42')
22.00
Poliisit (7)
Kausi 2. Jakso 5/40. Vantaa. Jari ja Jarkko toimivat koirapartiona ja koira pääseekin töihin niin huumehaistelussa kuin aseellisen miehen takaa-ajossa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
22.30
Poliisit (S)
Kausi 2. Jakso 6/40. Helsinki. Sarin ja Tomin turvavyö- ja kännykkäratsiassa jaetaan paljon sakkoja. Rekisterikilpiratsiassa tarttuu autoja haaviin enemmäin kuin normaalisti. Ongelmia tulee myös rekka-auton kanssa eikä nuorilta mopokeulijoiltakaan vältytä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22')
23.00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 6/20. Koululaisspesiaali. Kanadan nuorimmat yrittäjät tarjoavat leijonille muun muassa matematiikkapeliä, keräilykortteja ja rockbändiä. Kanadalainen sarja. (44')
00.00
Rekkakuskit jäällä (7)
Kausi 5. Jakso 16/16. Viimeinen rypistys. Ajokausi on loppumassa ja lastikisa käy kuumana. Kanadan puolella kilpakumppanit Alex ja Hugh ovat tasoissa ennen kauden viimeistä reissua. Alaskassa Lisa pyrkii ohittamaan potkut saaneen Daven. Kisan tauottua kuskit kilistelevät maljoja ja muistelevat mennyttä talvea. Kanadalainen realitysarja. (43')
01.00
Vuorien sankarit (7)
Kausi 2. Jakso 5/16. Kolmivarpaan paluu. Rich Lewis jäljittää koiriensa kanssa vanhaa vihollistaan. Jäljityksen aikana hän kuitenkin kadottaa koiransa. Marty saa yllätysvieraan Alaskaan, kun hänen naapurinsa toimittaa uuden moottorin paikalle. Tom Oar saa kiireisen työn ystävältään. Amerikkalainen sarja. (43')
01.55
Anthony Bourdain minilomalla
Kausi 1. Jakso 4/10. Sekoilua Montrealissa. Kaksikielinen Montreal on pullollaan hyviä ravintoloita, ja tekemistä riittää moneen makuun. Anthony tapaa pahamaineiset kokkiystävänsä, jotka näyttävät, miten Kanadassa pidetään hauskaa. Amerikkalainen lifestylesarja. (40')
02.55
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 14/18. Ahdistusta ja epäröintiä. Häämekon valinta on vaikeaa 20-vuotiaalle Kaseylle, sillä nuorta morsianta ahdistaa päätösten teko. Jackie puolestaan haluaa löytää mekon, joka sopii hänen itseruskettuneeseen ihoonsa. Muotitietoinen Angela on tullut toisiin aatoksiin. Löytääkö epäröivä morsian hääeleganssiinsa sopivan mekon? Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09.30
Tuhluriprinsessat
Kausi 1. Jakso 13/13. Järki käteen. 30-vuotiaan Jenniferin ei tarvitsisi olla taloudellisesti riippuvainen muista, jos hän ottaisi vastuun itsestään ja käyttäisi päätään enemmän - ja tuhlaisi vähemmän. Amerikkalainen realitysarja.
10.00
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 5/8. Birminghamin punkerot. Möhömaha-Dean ja PMS-hirviö Nikki kulkevat rasvaisen ruuan voimalla kohti ennenaikaista hautaa. Saako ruokatohtori Gillian McKeith luotsattua heidät terveemmille tavoille? Englantilainen realitysarja. (24')
10.30
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 6/13. Kilpailu kiristyy. Nikkin työmaa etenee hirmuista vauhtia, ja hän on ottamassa Dania kiinni. Dan pääsee vihdoin muutoslautakunnan eteen ja kuulee, kuinka kattoterassin käy.
11.00
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 7/13. Rakkautta ensikäynnillä. Daniellen ja Brianin haaveissa siintää idyllinen esikaupunkikoti valkoisine säleaitoineen. Pariskunta ihastuu ensimmäiseen näkemäänsä kohteeseen, mutta johtaako ihastus kauppoihin? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
11.30
Lauran matkakuvia: Tukholma
Kausi 2. Jakso 4/10. Laura tutustuu tänään näyttelijä Miitta Sorvalin kanssa Drottningholmin linnaan. Daamit nousevat esiintymään hoviteatterin lavalle. Kotimainen lifestyleohjelma. (20')
12.00
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 10/12. Marjo ja perhe ovat kesäkiertueella. Kiertue huipentuu Tangovekarakilpailuihin, jossa Sara taistelee voitosta. Perhe ja Lamut vierailevat Keskisen Kyläkaupassa, jossa kehitellään Lamourettes-hajuvettä. Ari suuttuu Hennalle, koska tämä on kieltäytynyt tulemasta mukaan Tuuriin. Sairaalassa päivystävä Henna loukkaantuu Arille, koska keikan peruuntuminen johtui Tauskin vesiskootterionnettomuudesta. Kotimainen realitysarja.
12.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Kausi 5. Jakso 30/48. Ahkera Lisa. Vanhempiensa luona asuva Lisa tarjoaa vierailleen rapucocktailin, lampaanfileetä sekä suklaafondantia. Greta maistaa ensimmäistä kertaa punaviinikastiketta, ja Per ja Björn kiistelevät avotakan ihanuudesta. Ruotsalainen ruokaohjelma.
13.00
Tomin keittiö
Kausi 1. Jakso 11/12. Frendiä ei jätetä - ateria valmistuu pöydässä. Kiireisellä Tomilla ei ole liikaa aikaa ystävilleen. Tänään parhaat frendit istuvat iltaa ja silloin Tomi ei halua poistua keittiöön. Osa ruoista valmistuu loppuun vasta pöydässä: sashimi collection, pöydässä paahdettua marmorihärkää ja lopuksi suklaakakkua. Kotimainen ruokaohjelma. (24')
13.35
Kauneusleikkaukseen vai ei?
Kausi 3. Jakso 13/13. Paino pois. Yli sata kiloa laihduttanut Pam leikkauttaa roikkuvan vatsanahkansa pois. Miehiltä ja naisilta kysellään, jättäisivätkö he kumppaninsa lihomisen takia. (21')
14.05
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 15/18. Tärkeä seuralainen. Katie tulee hääpukuostoksille vakavasti sairaan isänsä kanssa. Sarah etsii miehensä avustuksella mekkoa häävalojen uusimiseen, mutta pariskunnan mielipiteet eivät käy yksiin. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
14.35
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 34/37. Chiliä ja riskinottoa. Kärkinelikko on todellisen koettelemuksen edessä, kun kukin joukkue yrittää pedata itselleen parhaan mahdollisen asetelman finaalia ajatellen. Nyt ei enää oteta varman päälle, vaan taidot on laitettava koetukselle riskeistä viis.
15.40
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 22/24. Maksamme velkaa. Dickinsonin uusperheellä on raskasta, kun isä palvelee Afganistanissa ja .äiti joutuu pyörittämään arkea yksin hometalossa, joka on jo sairastuttanut perheen pienimmän. Ty ystävineen ja koko merijalkaväki rientää kotirintaman sankarin avuksi. Lapset oppivat arvokkaan läksyn lähimmäisenrakkaudesta ja yhteisön voimasta. Amerikkalainen lifestylesarja.
16.40
Koirakuiskaaja
Kausi 7. Jakso 4/20. Toinen mahdollisuus. Koirakuiskaaja Cesar Millan tarjoaa apuaan pelokkaalle Sahzi-koiralle ja sen omistajille. Lisäksi Cesar auttaa erästä perhettä sopivanlaisen koiran löytämisessä ja opastaa tämän perheen hyvään alkuun koiran kanssa. (31')
17.20
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 6/8. Draket dieetille. Energiajuomia latkiva John ja sokerikoukussa rimpuileva Lisa haluaisivat lapsia, mutta nykyisillä elintavoilla se ei onnistu. Tarvitaan dieettitohtori Gillianin apua. Englantilainen realitysarja. (24')
17.55
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 35/37. Semifinaali 1. Kolmesta ruokalajista paremmat pisteet saanut joukkue jatkaa suureen finaaliin.
19.00
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 23/24. Äitienpäiväyllätys. Lentopallovalmentaja Carrien joukkueessa pelaava Ashley joutui siskoineen huostaan otetuksi, kun vanhemmat kuolivat yliannostukseen. Carrie otti tytöt luokseen, mutta nyt he tarvitsevat kodin ja uuden alun uusioperheelleen. Amerikkalainen lifestylesarja.
20.00
Sinkkuelämää (7)
Kausi 1. Jakso 9/12. Kausi 1, osa 9. Samantha yrittää muokata lähes toivottomasta tapauksesta mieleisensä miehen. Muu ystävysjoukko sen sijaan miettii, mihin miehiä oikeastaan edes tarvitaan. Amerikkalainen komediasarja. (22')
20.30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 19/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Anne-Marie. Kahden teini-ikäisen pojan äidillä on rutkasti asennetta. Anne-Marieta odottavat tulevaisuudessa lähihoitajaopinnot eli nyt lähdetään etsimään lähihoidettavaa. Kotimainen realitysarja. (21')
21.00
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 7/11. Teinistä asti yhdessä olleiden Jutan ja Ilkan perheeseen odotetaan keskenmenojen jälkeen toista lasta. Suurperheestä haaveileva Jutta aikoo hoitaa lapset kotona, sillä pienen lapsen paikka ei hänen mielestään ole päiväkodissa. Kotimainen ohjelma. (42')
22.00
Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 46. Tyttöjen ilta. Siv järjestää tyttöjen illan, johon hän kutsuu myös Gunillan, mutta ei kerro tälle aivan koko totuutta illan sisällöstä. Maria puunaa koiriaan ja tarjoaa pojalleen terveysjuomaa. Uutena kasvona nähdään Bond-tyttönä tunnettu Britt Ekland. Ruotsalainen realitysarja.
23.00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 18/40. Toni etsii rentoa ja rehtiä naista. Nuori mies on tällä hetkellä vailla vakituista työtä, mutta hän on luonut uraa Seiskan nettibloggaajana. Toni mainitsee paheikseen viinan ja tupakan. Jos unelmien nainen kävelee vastaan Toni aikoo mennä suoraan juttelemaan. Kotimainen realitysarja. (21')
23.30
Sinkkuelämää (7)
Kausi 1. Jakso 9/12. Kausi 1, osa 9. Samantha yrittää muokata lähes toivottomasta tapauksesta mieleisensä miehen. Muu ystävysjoukko sen sijaan miettii, mihin miehiä oikeastaan edes tarvitaan. Amerikkalainen komediasarja. (22')
00.00
Kieroilevat kaunottaret (S)
Kausi 1. Jakso 4/9. Ilman lastenhoitajaa. Emily on pulassa, kun lastenhoitaja lähtee matkalle, vanhemmat ovat tulossa kylään ja Amzie pitäisi saada nukkumaan omaa sänkyynsä. Amerikkalainen realitysarja. (40')
01.00
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 35/37. Semifinaali 1. Kolmesta ruokalajista paremmat pisteet saanut joukkue jatkaa suureen finaaliin.
02.05
Häähullut (S)
Kausi 8. Jakso 12/47. Raivoa ja rakkautta. Alex ei halua kutsua siskoaan Liziä häihinsä. Moni muukin saa häihin porttikiellon. Alexin polttareissa riidellään, ja riita äityy käsirysyksi. Stephanien häät pidetään neljän tunnin ajomatkan päässä hänen kotikaupungistaan ja Stephanie pelkää, että sulhanen ei ehdi ajoissa perille. (42')
03.05
Ennustaja-TV

nelonen

05.10
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen (S)
Kausi 1. Jakso 10/10. Prinsessakoe. Sofia oppii, että muiden auttaminen on oikean prinsessan merkki. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24')
07.30
Disney esittää: Timon ja Pumba (7)
Kausi 1. Jakso 13/25. Puunsyöjätikka/Kotilokorvakoru. Ovelaksi osoittautuva tikka on tuhoamassa kaverusten lempilekottelupuuta. Vanha tuttu etanaystävä on vaarassa, joten Timonin ja Pumban on puututtava asiaan. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')
07.55
Lazy Town (S)
Kausi 1. Jakso 12/35. Kakkuvaras. Pormestari Mauno Mielihyvä haluaa antaa Neiti Töpinälle syntymäpäivälahjaksi kakun. Lapset auttavat Maunoa leipomisessa ja kakusta tuleekin tosi hieno. Robi varastaa lasten leipoman kakun ja lavastaa Sportacuksen syylliseksi. Lapset eivät usko Sportacuksen syyllisyyteen vaan päättävät selvittää totuuden. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24')
08.25
Waverly Placen velhot (7)
Kausi 4. Jakso 14/18. Ihmissusielämää. Ihmissusien perinteinen kuujuhla lähestyy. Alex haluaa osallistua juhlaan, jotta hän voisi viimein tavata Masonin vanhemmat. Mason ei ole yhtä innoissaan, mutta tuo kuitenkin vanhempansa Russojen ravintolalle. Max loihtii vahingossa vanhempansa leikki-ikäisiksi. Amerikkalainen komediasarja. (21')
08.55
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 6/8. Mystinen Mrs. Fields. Toddin ruokahakkerointiharrastus alkoi aikoinaan Mrs. Fieldsin suklaakeksien reseptistä. Onnistuuko reseptin kloonaaminen paremmin nyt, kun ikää ja kokemusta on tullut 20 vuotta lisää? Vielä kun löydettäisiin itse rouva Fields auttamaan. (39')
09.50
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 8/13. Juhlatuulella. Nikkin talo on puolivälissä, ja sen kunniaksihan täytyy pitää juhlat. Dan kyllästyy odottelemaan työmiehiä ja tarttuu itse vasaraan.
10.20
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 6/18. Siskosten kaksintaistelu. Siskokset Diane ja Michelle tulevat sovittamaan hääpukuja yhtä aikaa ja kilpailevat siitä, kumpi löytää kauniimman puvun. Regina haluaa hieman epäsovinnaisen puvun, mutta sulhanen ja sulhasen serkut ovat eri mieltä. Amerikkalainen lifestylesarja.
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 9/13. Hiihtoa ja valkeita hiutuvia. Koko perhe lähtee pohjoiseen rentoutumaan. Sisarukset kisaavat pujottelussa. Häviäjä joutuu toisen työmaalle siivoamaan. Dan kärsii laattaostoksilla, ja Nikki saa ympäristöviranomaiset kimppuunsa.
13.50
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 7/8. Ei savua ilman tulta. Chili's-ravintolan Baby Back Ribsit tuntee melkein koko Amerikka, mutta kukaan ei ole vielä koskaan onnistunut kopioimaan niiden reseptiä. Kun Todd päättää yrittää, seuraavat kolme päivää vietetään melko savuisissa tunnelmissa. (39')
14.45
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 4/20. Kirsikkakakkua kaakossa. Nyt etsitään Kaakkois-Englannin parasta leipomoa. Leipurin tusina -haasteessa tehdään kirsikkakakkua. Englantilainen sarja. (46')
15.50
Tanssin superäidit
Omenapiirakkaa Ohiossa. Abby ja tytöt kohtaavat vanhan vihollisensa Cathyn ja Candy Applesit näiden kotikentällä Ohiossa. Kumpi vie tällä kertaa voiton kotiin? Paige ja Cathyn suojatti Kendall kilpailevat toisiaan vastaan soolokisassa, eikä Kelly malta pitää näppejään erossa Paigen koreografiasta. Amerikkalainen realitysarja. (40')
16.50
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 1. Jakso 47. Tämä nainen pistää päät pyörälle. Hyvinkääläisen Ninan koti ihastuttaa, mutta pilaavatko murenevat marengit koko illallisen? Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
17.20
Frasier (S)
Kausi 8. Jakso 14/24. Rakkauden nälkä. Aseman pomo Kenny pyytää apua Frasierilta, kun on erehtynyt sopimaan treffit, vaikka on naimisissa. Daphnen ylensyönti puolestaan alkaa huolestuttaa Cranen perheen miehiä. Jakson on ohjannut Kelsey Grammer. Amerikkalainen komediasarja. (21')
17.50
Hotellit haltuun
Kausi 9. Jakso 3/8. Ealingin eksentrikot. Ihastuttavan eksentrinen äiti-poikaduo Nousha ja Samandar pyörittävät pientä hotellia Lontoossa. 40 vuotta perheen omistuksessa ollut hotelli on nyt menettänyt hohtonsa, eikä edes äidin nukkemuseo houkuttele sinne asiakkaita. Siispä apuun kutsutaan hotellipoliisi Alex Polizzi. Englantilainen realitysarja.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Matkaoppaat
Kausi 4. Jakso 47/56. Tunisiassa saadaan vieraita kotimaasta ja Turkissa selvitellään törkeän halailijan tapausta. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
19.30
Poliisit (S)
Kausi 4. Jakso 33/56. Kotka. Täysikuu lyö leimansa yövuoroon. Partio käy tarkistamassa katujuhlien ja vaahtobileiden meiningin. Ilmoitus asunnossa ammutusta henkilöstä saa Juhan ja Mikon kiirehtimään tapahtumapaikalle. Venäläisten välienselvittely vaatii partion väliintuloa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
20.00
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 4/12. Kalajoella sijaitsevan Hotelli-ravintola Lokkilinnan omistaja ei ole ottanut johtajan vastuuta hotellistaan. Tämä entinen raviohjastaja on käynyt hotellilla harvakseltaan ja vastuualueet hotellin toiminnassa ovat hämärtyneet. Uusi ravintolapäällikkö ohjaa hotellin ravintolaa fine dining -henkiseksi, mikä ei ole Sukulan mieleen laisinkaan. Hotellilla on kuitenkin upea sijainti ja paljon potentiaalia, ja Sukulan otteessa vastuualueet selkenevät ja ravintolankin tarjonta järkevöityy. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Under the Dome (12)
Kausi 2. Jakso 4/13. Paljastus. Rebeccalla on suunnitelma väkiluvun vähentämiseksi, kun ruokapula uhkaa Chester's Milliä. Barbie, Joe ja Norrie auttavat Melanieta muistamaan, mitä hänelle on tapahtunut. Amerikkalainen draamasarja. (38')
22.00
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 6. Jakso 2/10. Vieraana Ville Myllyrinne. (43')
23.00
Castle (12)
Kausi 3. Jakso 16/24. Katastrofin ainekset, osa 1/2. Taksikuskin murha johtaa terroristiverkoston jäljille, joten Castle ja Beckett saavat lisävahvistusta turvallisuusvirastosta. Kaupunkia uhkaa joukkotuho. Vierailijana Adrian Pasdar (Heroes). Amerikkalainen etsiväsarja. (41')
00.00
Criminal Minds - FBI-tutkijat (12)
Kausi 8. Jakso 24/24. Jäljittelijä. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Jäljittelijän tarkasti suunnittelema loppuhuipennus on käsillä, eikä kukaan tiimin jäsenistä ole turvassa. Tiimin on saatava nopeasti selville Jäljittelijän henkilöllisyys pystyäkseen estämään tämän nerokkaan ja äärimmäisen vaarallisen tappajan aikeet. Ehtiikö tiimi ajoissa? Amerikkalainen jännityssarja. (42')
01.00
NCIS Rikostutkijat (12)
Kausi 9. Jakso 19/24. Tuhlaajapoika. Johtaja Vancen lankoa epäillään laivaston kersantin murhasta. Gibbs joutuu pahaan välikäteen yrittäessään selvittää rikosta. Amerikkalainen draamasarja. (41')
02.00
Frasier (S)
Kausi 8. Jakso 14/24. Rakkauden nälkä. Aseman pomo Kenny pyytää apua Frasierilta, kun on erehtynyt sopimaan treffit, vaikka on naimisissa. Daphnen ylensyönti puolestaan alkaa huolestuttaa Cranen perheen miehiä. Jakson on ohjannut Kelsey Grammer. Amerikkalainen komediasarja. (21')
02.30
Brad Meltzerin tulkinnat (S)
Kausi 2. Jakso 8/13. 2012. Brad Meltzer ja hänen tiiminsä tutkivat 2012-ilmiötä ja muun muassa mayojen ennustamaa tulevaa maailmanloppua. Tiimi tapaa lukuisia eksperttejä kirjailijoista meteorologeihin ja yrittää selvittää, mitkä tekijät voivat lopulta johtaa maailmamme tuhoon. Amerikkalainen dokumenttisarja. (44')
03.30
Blue Bloods (12)
Kausi 2. Jakso 3/22. Panttivankitilanne. Pankkiryöstöstä tuleekin panttivankitilanne, kun yksi ryöstäjistä jää pankkiin poliisin tullessa paikalle. Ryöstäjään saadaan neuvotteluyhteys, ja hänestä selviää pian jotain yllättävää. Perheen naisväki taas pohtii poliisityön vaaroja, ja Jamie tarkkailee piirin uuden poliisin kanssa puistossa, liikkuuko siellä näpistelijöitä. Amerikkalainen draamasarja. (39')
04.30
Ennustaja-TV