nelonen

05.00
Ennustaja-TV
08.50
Ostosruutu
09.20
Ostosruutu
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Hurja remontti
Positiivista asennetta. 9-vuotias Cameron Marshall sairastui leukemiaan. Hän ei antanut sen lannistaa itseään, vaan ryhtyi järjestämään rahankeräyksiä lastensairaalalle. Hänen oma kotinsa on kuitenkin niin homeinen, että se vaarantaa pojan hengen. Ty tiimeineen saapuu rakentamaan perheelle puhtaan kodin. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
14.20
Shake It Up (S)
Tanssi valokeilassa. SARJA PALAA RUUTUUN. Rocky ja CeCe ovat aina haaveilleet pääsystä ammattitanssijoiksi. Mutta miten tyttöjen käy, kun paikallinen televisio-ohjelma etsii riveihinsä lisää taustatanssijoita? Amerikkalainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (22')
14.50
Merieläinten pelastajat
Kilpikonnat kaukana kotoa. Pieni bastardikilpikonna joutuu Golfvirran vietäväksi ja löytyy Walesin rannikolta. Uhanalaisen eläimen kanssa on toimittava nopeasti ja varoen, jotta voidaan varmistaa lajin säilyminen. Myös merikilpikonnat Maude ja Myrtle ajautuvat kotoaan liian pohjoiseen eikä niiden mereen palauttaminen suinkaan ole yksinkertaista puuhaa edes SeaWorldin kokeneille asiantuntijoille. 1. tuotantokausi. (21')
15.20
Amerikan hauskimmat kotivideot
Kamerat ovat kuvanneet hauskoja pääsiäispupuja ja pääsiäismunien etsintää. Näemme myös runsaasti ikäviä - ja useimmiten kivuliaita -lapsuusmuistoja. Perheenjäsenille tehdään piloja panemalla muovikelmua oviaukkoon. Amerikkalainen sarja. 21. tuotantokausi.
15.50
Deittikamera
Kuuma ja kuumempi. Sulavat pelimiehet JT ja Tony valitsevat taloon baarimestarin, urheilijan, mallin ja luksustytön. Miehillä on silmää naiskauneudelle, mutta miten pitkälle kauneus kantaa kilvassa? Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
16.20
Deittikamera
Heja Nykki!. Herrat pitävät vaaleaveriköistä ja valitsevat taloon ruotsalaisen Emmelinkin. Eksotiikka, perinteisyys, flirttailu ja maanläheisyys taas herättävät herroissa ristiriitaisia tunteita, sillä rakkautta neljän naisen joukosta etsivät tällä kertaa sekä katu-uskottava pelimies Julien että merivoimissa palvellut Michael. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
16.50
Vaaleanpunainen pantteri (S)
Vaaleanpunainen maalari. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6')
16.55
Himosiivoojat New Yorkissa
Karmiva sotku. Pamela ja Eric edustavat hieman erilaista asiakaskuntaa kuin mihin Michael ja Nina ovat tottuneet. Suostuvatko asukkaat luopumaan karmivista kokoelmistaan, ja pystyvätkö Nina ja Michael toteuttamaan näiden toivoman tyylin? Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi. (43')
17.55
Eden
Puutalon julkisivupuutarha. Kallen puutalon pihan on vallannut orapihlaja-aita. Minna ja Tommy ehdottavat radikaalia ratkaisua: aita pois ja tilalle houkutteleva puutarha. Uuden pihan keskiöksi Minna suunnittelee graniittikivisen pyöreän istutusalueen. Kotimainen puutarhaohjelma. 8. tuotantokausi. (21')
18.25
Frasier (S)
Päivälliskutsut. Frasier ja Niles päättävät järjestää päivälliskutsut, mutta mielekkäiden vieraiden saaminen paikalle osoittautuu hankalaksi tehtäväksi. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Neljän tähden illallinen
Imitaattori Jukka Laaksonen kutsuu illlalliselle kolme laulajaa: Kurre Westerlundin, Mari Palon ja Marita Taavitsaisen. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
19.30
Neljän tähden illallinen
Laulaja Kurre Westerlund kokkaa illallista imitaattori Jukka Laaksoselle sekä laulajakollegoilleen Mari Palolle ja Marita Taavitsaiselle. Kotimainen viihdeohjelma. 4. tuotantokausi. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.00
Taste
Lemmenruokaa. Kilpailu on edennyt semifinaaliin, jossa kokkien tehtävänä on valmistaa viettelevää lemmenruokaa. Haaste tuottaa vaikeuksia etenkin eräälle rakkaudessa kokemattomalle kilpailijalle. Paineet ovat ennenäkemättömän kovat, sillä vain neljä kokkia jatkaa finaaliin. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
20.57
Keno
21.00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Kotkan Ravintola Santalahti on paikka jossa töitä tehdään paljon mutta tulosta vähän. Jyrki Sukula kohtaa ravintolan jossa asiakkaita ei ole tarpeeksi, päivät venyvät liian pitkiksi ja ruokalistalta löytyy vitsikkäästi viron pottuja. Paikan pomolta löytyy kaikkiin ongelmiin selitys, mutta ei ratkaisua. Sukulan on ensiksi saatava omistaja huomaamaan että naurulla ei voi kuitata kaikkia ongelmia, vaan niihin on oikeasti tartuttava. Sukulan siivittämänä Ravintola Santalahti muuttuu nukkavierusta, menneisyyteen jämähtäneestä paikasta valoisaksi ja merihenkiseksi ravintolaksi jonka uudistettu ruokalista on sesonkiin perustuva ja kerää kehut koko henkilökunnalta. 2. tuotantokausi. (43') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
22.00
Criminal Minds - FBI-tutkijat (16)
Tarinapiiri. Jäljittelijän tapaus ei etene, joten tiimi määrätään muiden tapausten pariin. Minnesotasta löytyy surmattuja naisia, joilta on irrotettu kielet. Uhrien ainoa yhteinen nimittäjä on heidän näkyvyytensä sosiaalisessa mediassa. Ehtiäkseen estää seuraavan surman on tiimin pikaisesti selvitettävä, kuinka tekijä valikoi uhrinsa ja miten kielen irrottaminen liittyy tekoihin. Amerikkalainen jännityssarja. 8. tuotantokausi. (40')
23.00
Castle (12)
Kolmoismurhaajan paluu. Vierailijoina Lee Tergesen (Kylmä rinki, Wayne's World, Monster) ja Michael Mosley (Odottamaton ehdotus). Kadulta löytynyt naisen ruumis saa rikostutkijat epäilemään, että neljä vuotta sitten toiminut kolmoismurhaaja on palannut vanhoihin kaavoihinsa. Pystyvätkö he pysäyttämään tekijän ennen kuin uhreja tulee lisää? Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (41')
00.00
Frasier (S)
Päivälliskutsut. Frasier ja Niles päättävät järjestää päivälliskutsut, mutta mielekkäiden vieraiden saaminen paikalle osoittautuu hankalaksi tehtäväksi. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (21')
00.30
Red Widow (12)
Vankina. Natalie rikkoo arestiaan, ja etsinnöissä löydetään vain rikki mennyt matkapuhelin ja polkupyörä. Marta pyytää apua niin isältään kuin Schilleriltäkin, jonka mielestä Martan pitäisi keskittyä huumekeikan valmisteluihin. Etsinnöissä käynnistyy uusi vaihde, kun saapuu tekstiviesti, jossa vaaditaan lunnasrahoja. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
01.30
Dr. Phil (12)
Vanhemmat ongelmissa. Dr. Phil jututtaa vanhempia, joilla on isoja ongelmia. George ei ole tavannut ainoaa tytärtään vuosiin, Trinidy pelkää 7-vuotiaan poikansa tappavan pikkuveljensä, ja Jay on liian ankara malliksi haluavalle 13-vuotiaalle tyttärelleen. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40')
02.20
Dr. Phil (7)
Kohtalokkaat seuraukset. Annette haluaisi saada luvan suorittaa vaikeasti vammaisille lapsilleen eutanasian. Stephanie, Brooke ja Kathy puolestaan sairastuivat harmittomalta vaikuttaneen puutiaisen pureman jälkeen borrelioosiin, mutta lääkärit eivät aina suhtaudu heidän oireisiinsa vakavasti. Dr. Phil johtaa keskustelua hankalista aiheista, jotka varmasti herättävät mielipiteitä puolesta ja vastaan. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (39')
03.15
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
10.05
Ostosruutu
10.35
Ostosruutu
11.05
Ostosruutu
11.35
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
12.05
Krokotiilimies
Ironbarkissa palaa. Lähistöllä riehuva pensaspalo uhkaa Ironbarkin asemaa, joten Australia Zoon väki joutuu kiireen vilkkaa sammutustöihin. Steve ja Terri pelastavat eläimiä liekkien keskeltä. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
12.35
Krokotiilimies
Parhaat kaverit. Steve Irwinillä on kaksi parasta kaveria: Australia Zoon lupsakka johtaja Wes ja uskollinen Sui-koira. Wesin apua tarvitaan, kun vaarallisen punkin purema uhkaa Suin henkeä. Erikoisessa pelastustehtävässä poimitaan myrkkykäärmeitä viljasiilosta. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
13.05
Leijonan luola Ruotsi
Äly koetuksella. Leijonan luolaan tulee useampikin yrittäjä, joka ei osaa kertoa yritysideastaan selkeästi. Eräs päätös saa leijonien tunteet kuumenemaan. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (47')
14.00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Kotiloa Miamissa. Miamissa hellan vastakkaiselle puolelle asettuu Chef Créole. Little Haitissa kisataan paremmuudesta mausteisen creoliruuan parissa. Miten valmistetaan siipikotilo? Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (22')
14.30
Jyrki Sukulan makujen maa
Tälnään Jyrki lähtee Hämeenkyröön ja tutustuu mansikkatilan toimintaan. Kokkailuvuorossa on pallogrillillä tehtyä suklaakakkua, mascarponevaahtoa ja mansikoita sekä koivumahla-mansikkajuoma. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (20')
15.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perheravintola. Mitropa on tshekkiläistä ruokaa tarjoava perheravintola, jossa ei käy riittävästi asiakkaita. Kokki Alexander Nilson on huolestunut ruoan laadusta ja etenkin siitä, mitä tuhoa perheen sisäiset riidat saavat aikaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
15.55
Ruotsin karmein koti
Piristystä kerrostalon keittiöön. Gabousien kerrostaloasunnon keittiö on ahdas, kulunut ja epäkäytännöllinen. Keittiön yhteydessä oleva ruokasali on täynnä tavaraa, ja parvekkeella ei ole juuri mitään. Simon ja Tomas uusivat keittiön täysin ja tuovat sinne eloa ja väriä. Ruotsalainen sisustusohjelma. 5. tuotantokausi.
16.50
LA Ink
Ystävyys koetuksella. Katin ja Coreyn välit kiristyvät entisestään, eivätkä Lizin juonittelut ainakaan helpota asiaa. Aubry puolestaan saa kutsun yllättävään tapaamiseen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
17.45
Leijonan luola Ruotsi
Iskunvaimentimia ja vauvantyyny. Tänään tapaamme mm. rikkaan naisen, joka on keksinyt uudenlaisen vauvantyynyn. Lisäksi Jan Erik tulee Kiirunasta asti kertomaan uudenlaisesta iskunvaimentimesta. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (47')
18.40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perusasiat kuntoon. Kokki Alexander Nilson tutustuu ravintola Down Towniin. Paikan omistaa kampaaja, joka haluaa kokeilla siipiään ravintola-alalla. Hän ei kuitenkaan osaa edes tarjoilla oikein tai avata viinipulloa. Myös kokkien tiedoissa on parantamisen varaa. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (44')
19.35
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli tekevät kauppaa rahoista. Kirsi ostaa ulkomaista emalia. Markku saa lipputangon pystytyksen päätökseen. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (42')
20.30
Poliisit (7)
Lahti. Partio ja kaupungin festivaaliyleisö viihdyttävät toisiaan. Pialla menee hermo makkaraperunoihin liittyviin asiakastilanteisiin. Vakava puukotustapaus. Nainen haluaa pissata varsin epäsopivaan paikkaan. 5. tuotantokausi. (21')
21.00
Poliisit Norja (7)
Trondheim. Partio lähtee etsimään tärkeitä varusteita, joita on varastettu ambulanssista. Lisäksi eräs mies työllistää poliiseja useamman kerran yön aikana. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
21.30
Poliisit Norja (7)
Bergen. Partio joutuu aloittamaan työvuoronsa etuajassa, sillä heidän pitää hakea kaupassa riehunut poika, jonka kielenkäyttö on ronskia. Yön kuluessa poliisit tapaavat monta vähäpukeista ihmistä. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
22.00
Hyvät ja huonot uutiset
Vieraana Sami Hedberg. 3. tuotantokausi. (44')
22.55
Konttori (S)
Kirpputori. Dunder Mifflin järjestää ensimmäisen kirpputorinsa, jossa kerätään samalla rahaa työntekijöiden juhlakassaan. Michael suunnittelee esittävänsä Hollylle ison kysymyksen, ja muut yrittävät auttaa tilanteen suunnittelussa. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21')
23.25
Poliisit (7)
Kuopio. Syysyössä heilutaan kirveen kanssa. Rattijuoppo aiheuttaa partiolle poikkeuksellisen jännitysmomentin. Paulilla on Jaakolle romanttissävyinen yllätys. 5. tuotantokausi. (21')
23.55
Maaginen Criss Angel (S)
Leijuva koristähti. Taikatemppuja rakastava koripallotähti Shaquille O'Neal haluaa levitoida. Crissin tehtävänä on siis saada 160-kiloinen mies leijumaan, ja vielä 20 metrin korkeudessa. Jaksossa vierailevat myös räppärit Flavor Flav ja DJ Paul sekä koripalloilija Omar Samhan. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (38')
00.45
Trigger Happy TV (7)
Veikeässä piilokameraohjelmassa meksikolainen vapaapainija jututtaa ihmisiä bussipysäkillä, cheerleader valistaa kulutusyhteiskunnan ja kofeiinin vaaroista, ja eläinasuiset tyypit vainoavat pahaa-aavistamattomia kansalaisia. Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
01.15
Trigger Happy TV (7)
Piilokamerassa saarnaaja kertoo autuaasta liikennevalosta, masentunut pingviini viedään pesulaan, cheerleader varoittaa ylensyömisestä ja pissanhajusta, ja rankkuri varoittaa verenhimoisista Shih tzu -koirista. Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
01.45
Rantavahdit (7)
Vaaroja vesillä. Koulut ovat loppuneet, ja Bondin ranta täyttyy auringonpalvojista. Helle kuumentaa tunteita, eikä yhteenotoilta vältytä. Nuori surffaaja on loukkaantunut, ja Whippet pelastaa pienen pojan meren armoilta. Voimakkaat merivirrat aiheuttavat vaaratilanteita ja pitävät rantavahdit kiireisinä. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (22')
02.15
LA Ink
Ystävyys koetuksella. Katin ja Coreyn välit kiristyvät entisestään, eivätkä Lizin juonittelut ainakaan helpota asiaa. Aubry puolestaan saa kutsun yllättävään tapaamiseen. Amerikkalainen sarja. 3. tuotantokausi. (43')
03.10
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Valinnan vaikeus. Morsiamet Rene ja Nnenna ovat sovittaneet lukuisia häämekkoja tuloksetta, eikä äitien jämeristä otteista ole aina apua. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Merkkitietoinen mutsi. Osa-aikatöissä käyvä pienen lapsen äiti Corrinne on parantumaton törsääjä. Hän tuhlaa rahansa designvaatteisiin ja tyyriisiin aterioihin. Corrinnen mies saa tarpeekseen, kun velkojat uhkaavat viedä heidän asuntonsa, ja kutsuu hätiin talousneuvoja Gailin. Gail paneekin ensitöikseen ravintolaherkuille person perheenäidin kokkikouluun. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10.00
Sarahin sisustusvinkit
Soma soppi kahteen käyttöön. Sarah ja Tommy luovat ankeasta ja ahtaasta tilasta käytännöllisen kotitoimiston ja täydellisen oleskeluhuoneen, jonka värimaailma ja yleisilme miellyttävät yhtä lailla naisellista ja miehistä makua. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10.30
Eden
Sinkkutytön vilvoittelupatio. Minna, Tommy ja Mikko rientävät sinkkutytön avuksi uudistamaan isoa, takapihaksi ja parvekkeeksi jakautuvaa oleskelualetta. Ensiapuna Mikko tuo valoa pihaan kaatamalla pois ison serbiankuusen. Tilalle rakennetaan liuskekivilla päällystetty oleskelualue sekä puinen, köynnöksin koristeltu pergola. Tommy herättää parvekkeen henkiin lisäämällä sinne apupöydän sekä hyllyjä vehreine istutuksineen. Minna istuttaa pihalle ruutupuutarhan hyötykasveineen. Kotimainen puutarhaohjelma. 6. tuotantokausi. (22')
11.00
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tällä kertaa matkaseurana on Antonio Flores. Laura heittäytyy Antonion kanssa täysin turisteiksi, minkä jälkeen saavutetaan zeniläinen mielenrauha modernin taiteen näyttelyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
11.30
Yllätyskokki Niki
Polttarit. Erkki viettää polttareitaan mökillä poikaporukalla. Paikalle on juonittu myös Niki. Yhdessä Erkin kanssa he valmistavat metsästyshenkisiä grilliherkkuja raavaille miehille. Kotimainen lifestyle. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
12.00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
12.30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Vitsikäs veturinkuljettaja. Veturinkuljettaja ja taiteilija Tony Cook ei oikein luota kokkaustaitoihinsa, mutta valmistaa kuitenkin kunnianhimoisesti paistettua halloumia, liekitettyjä pihvejä Angus-härästä ja suklaakakkua. Porukan vitsiniekalla on aina hauskoja tarinoita kerrottavanaan, mutta kaikille vieraille hänen poliittisesti epäkorrektit vitsinsä eivät välttämättä uppoa. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.00
Tomin keittiö
Korealainen perheateria henkilökunnalle. Jaksossa Tomi kokkaa henkilökunnalleen rennon kiitosillallisen. Listalla on miniburgereita, korealainen perheateria Bossäm sekä sherry-suklaakeittoa ja mantelijäätelöä. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
13.30
Tuhluriprinsessat
Tyttö joka ei kasvanut aikuiseksi. Michelle on 27-vuotias, mutta asuu edelleen vanhempiensa siipien suojissa. Michelle shoppailee holtittomasti ja haaveilee isoista taloista ja luksusautoista, vaikka käykin vain osa-aikatöissä. Vanhemmat ovat saaneet tarpeekseen tyttärensä leveästä elämäntyylistä ja kutsuvat hätiin talousneuvoja Gailin, joka ajaa tuhluriprinsessan pois pesästä. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
14.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Äidin kaipuu. Margaret ja Jill saapuvat häämekko-ostoksille ilman äitejään. Herkässä tilanteessa sukulaisten, ystävien ja henkilökunnan tuki on tarpeen. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
14.30
Manhattanin äitiyskonsultti (7)
Lastenhuoneessa kummittelee. Emilyllä on paha synnytyspelko, mutta ennen sen hoitoa on käsiteltävä vauvoja syövä koira. Joannen ja Damonin lastenhuoneessa kummittelee. Saadaanko henki siirtymään tuonpuoleiseen ennen vauvan syntymää? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44')
15.30
Olet mitä syöt
Äiti ja tytär samasta puusta. 51-vuotias Angela ja hänen 23-vuotias tyttärensä Allyson painavat tismalleen saman verran. Heidän yhteispainonsa on huimat 272 kiloa. Myös heidän elintapansa ovat samanlaiset: molemmille maistuu alkoholi ja rasvainen ruoka. Gillian selvittää, onko epäterveellisestä elämästä jo seurannut pysyviä vaurioita vai voivatko äiti ja tytär vielä muuttaa elämänsä suuntaa. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
16.00
Häähullut (S)
Morsian kuin enkeli. Angel vinguttaa luottokortteja saadakseen täydelliset häät. Tasanna pääsee esittelemään kuutta hääpukuaan häävieraille. 8. tuotantokausi. (40')
17.00
Hurja remontti
Kuvankaunis koti. Ammattivalokuvaaja Amber Augustinin elämä mullistui, kun hänen nuorimmaisensa syntyi keskosena. Hengestään taistellut Lane-poika jäi henkiin, ja kiitollinen Amber toimii nykyään valokuvaajana keskososastolla ja ikuistaa vanhemmille muistoja vauvoista, sillä osa heistä ei voi koskaan tuoda lastaan kotiin. Tulva tuhosi Augustinien kodin ja Amberin valokuvastudion, mutta Ty Pennington saapuu auttamaan Amberia, jotta tämä voi jatkaa tärkeää työtään. Amerikkalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.
18.00
Kaisa ja puoli valtakuntaa
Kaisa pitää esittelyä Riihimäellä ja hakee Loviisasta myyntiin talon, joka osoittautuukin täysin erilaiseksi, kuin Kaisa oli kuvitellut. Työntäyteisen aamun päätteeksi Kaisa suuntaa ottamaan osaa Vivan koulutuspäivään Tomi Björckin loihtimalle lounaalle. Teuvo saa valmiiksi mittavan stailausurakan Kirkkonummella. Kotimainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (43')
19.00
Arvostele mun illallinen Suomessa
Joonas opiskelee kuudetta vuotta lääkäriksi. Turkulaisen tavoitteet ovat korkealla, mutta miehen jälkiruoan raaka-aine herättää vieraissa hilpeyttä. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
19.30
Arvostele mun illallinen Suomessa
Suuri valkoinen metsästäjä eli 52-vuotias Jouni, on kaatanut hirven ja aikoo valmistaa siitä illallisen. Tarjolla on myös muita metsän antimia ja tietysti tuhat euroa. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
20.00
Valheen vangit (12)
Muisto. Nainen uskoo olleensa aikoinaan syyllinen pikkuveljensä hukkumiseen, ja haluaa tunnustaa tämän pian kuolevalle isälleen. Poikansa kuolemaa edelleen sureva, masentunut äiti kieltää tytärtään ehdottomasti puhumasta asiasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
21.00
Sinkkuelämää (12)
Kausi 2, osa 25. Ystävät kehottavat Carrieä hakemaan ammattiapua Kiho-vatvontaansa. Terapeutin odotushuoneesta tuntuukin löytyvän helpotusta. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (20')
21.30
Sinkkuelämää (12)
Kausi 2, osa 26. Samantha tekee tuttavuutta seinän takaisten sieluntovereidensa kanssa. Naiset pohtivat, voiko pelkästä satunnaisesta tapailusta kehkeytyä kunnon ihmissuhde. Amerikkalainen komediasarja. 2. tuotantokausi. (23')
22.00
Nashville (12)
Isäni kaltaisia ei enää ole. Huipputuottaja kuulee Julietten uuden kappaleen ja ihastuu siihen oitis. Onko Juliette valmis jättämään kantrin? Rayna esittää vahvaa ja välinpitämätöntä, mutta läheiset ovat huolissaan hänestä. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
22.55
Ruotsin miljonääriäidit New Yorkissa
Tervetuloa New Yorkiin. Ruotsin miljonääriäidit seikkailevat tällä kertaa New Yorkissa. Mukana ovat Gunilla Persson, Janique Svedberg, Madeline Hult Elghanayan ja Åsa Vesterlund. Ruotsalainen realitysarja. 4. tuotantokausi.
23.50
Paris Hiltonin maailma
Synttärit. On koittanut suuri päivä: Paris täyttää 30. Sen kunniaksi hän esiintyy David Lettermanin ohjelmassa ja pitää juhlat kahdella eri aikavyöhykkeellä. Suhde raittiuden kanssa kamppailevaan Brookeen rakoilee, samoin poikaystävään. Kolmekymppisenä on aika tehdä päätöksiä. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (43')
00.45
Liv D: Tiikeriäidit (S)
LIV D: Tiikeriäidit. Monien kiinalaislasten menestyksen taustalta löytyy hyvinkin vaativat vanhemmat. Dokumentissa seurataan kolmea perhettä, joissa äiti varmistaa, etteivät kotitehtävät lopu sunnuntainakaan. Dokumentti. 1. tuotantokausi. (50')
01.45
Manhattanin äitiyskonsultti (7)
Lastenhuoneessa kummittelee. Emilyllä on paha synnytyspelko, mutta ennen sen hoitoa on käsiteltävä vauvoja syövä koira. Joannen ja Damonin lastenhuoneessa kummittelee. Saadaanko henki siirtymään tuonpuoleiseen ennen vauvan syntymää? Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi. (44')
02.40
Häähullut (S)
Viime hetken muutoksia. Brittany panee morsiusseurueensa uusiksi viime metreillä. Kim raivostuu laiskottelevalle sulhaselleen. 8. tuotantokausi. (42')
03.35
Ennustaja-TV