nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso (S)
Mustekala / Kun yksi matkalaukku riittää. Aku haluaa koota palapelin valmiiksi, ennen kuin isä ennättää kotiin. Tästä haasteesta Aku ei selviä yksin, vaan hän tarvitsee Oson apua. Kaapon pitää pakata matkalaukkunsa perheen rantalomalle, ja Oso auttaa häntä pakkaamaan tarpeelliset tavarat. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23')
07.25
Disney esittää: Finias ja Ferb (7)
Äiti, etkö kuule?/Autoretki. Kun Candace loukkaa nilkkansa ja joutuu vuodelepoon, hän joutuu miettimään päänsä puhki saadakseen äidin huomion niin, että voi käräyttää veljensä. Flynn-Fletcherin perhe on autoretkellä ja viimeisenä päivänä Candace on varma, että ehtii rentoutua pari tuntia ilman käräytyspaineita. Silloin Finias ja Ferb päättävät rakentaa auton katolle perinteisen amerikkalaisen tienvarsikahvilan. 3. tuotantokausi. (21')
07.50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa (7)
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21')
08.15
Waverly Placen velhot (7)
Ötökästä asiaa. Russon perhe järjestää juhlatilaisuutta, mutta portaali velhomaailmaan on unohtunut auki. Ei kai yksi pieni ötökkä ketään haittaa? Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21')
08.40
Maailman oudoimmat ravintolat
Sairaalareissu. Bob mittauttaa verenpaineensa sairaalateemaisessa ravintolassa. Bob nauttii myös korkeakultuurista Lontoon teatteriravintolassa. 1. tuotantokausi. (21')
09.10
Reissussa lasten kanssa
Valasseikkailu Meksikossa. Baja Californian niemimaa Meksikossa tarjoaa monenmoista nähtävää: karunkaunista autiomaata, outoja kasveja ja eläimiä sekä idyllisiä pikkukyliä. Matkan kruunaa veneretki harmaavalaiden laguunille. 4. tuotantokausi.
09.50
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tänään Lauran matkaseurana on Andre Wickström. Laura ja Andre tutustuvat Tukholman katukuvaan Segway-henkilökuljettimien kyydissä, vierailevat Andren suosimassa levykaupassa sekä hänen kantapaikassaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
10.20
Unelmamökki
Pöytä on katettu, sauna lämpenee, grilli on kuumana:. Myös leikkimökki saadaan tehtyä ja tontille. Käydään läpi koko projekti. Muistellaan hyviä ja huonoja hetkiä. Mikä tuli yllätyksenä? Mikä taas meni paremmin kuin osasi uskaltaa toivoakaan. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (24')
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Lauran matkakuvia: Tukholma
Tällä kertaa matkaseurana on Antonio Flores. Laura heittäytyy Antonion kanssa täysin turisteiksi, minkä jälkeen saavutetaan zeniläinen mielenrauha modernin taiteen näyttelyssä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
13.50
Sarahin sisustusvinkit
Nuorekas ruokailuhuone. SARJA PALAA RUUTUUN. Sarah ja kumppanit saavat tehtäväkseen piristää lapsiperheen vanhanaikaista ja pimeää ruokailuhuonetta. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
14.20
Maailman oudoimmat ravintolat
Pinnan alla. SARJA JÄÄ TAUOLLE. Bob Blumer tutustuu merenneitoihin meriteemaisessa ravintolassa. Sitten hän seuraa alastomien ruokailijoiden illanviettoa. Uskaltaako Bob itse riisua vaatteet? 1. tuotantokausi. (21')
14.50
Deittikamera
Jersey Shoren taikaa. Michael ja Sergio etsivät deittiseuraksi isopeppuista kaunotarta. Toteutuuko heidän unelmansa, kun deittikameran kuvaan ilmestyy Jersey Shore -sarjasta tuttu Angelina, "Staten Islandin Kim Kardashian"? Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
15.15
Ruotsin karmein koti
Tyylipuhtautta. Simon ja Tomas vierailevat kotinikkarin luona, jonka olohuoneeseen on mahdutettu monta erilaista tyyliä. Ihmetystä herättää muun muassa keskiaikaishenkinen seinä. Simon ja Tomas karsivat kaiken turhan pois ja luovat olohuoneeseen ja ruokasaliin yhtenäisen tyylin. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi.
16.15
Koiralle koti
Haaveena oma koti. Koirakylän väki auttaa sokeutunutta noutajaa, arkaa chihuahuakaksikkoa ja sodalta pelastettua koiraa, jotta ne saisivat tilaisuuden päästä omaan kotiin. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (50')
17.20
Frasier (S)
Teini-iän ihastus. Frasier tapaa kahvilassa Lorna Lenleyn, johon oli ihastunut lukiossa. Lorna osoittautuu vastenmieliseksi, mutta Frasier haluaisi näyttäytyä entisille koulutovereilleen tämän seurassa. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21')
17.50
Hotellit haltuun
Partridgen perhe. Partridgen perhe pyörittää pientä hotellia Länsi-Walesissa. Nyt asiakaskato, kasvavat velat ja huono palaute ovat ajaneet heidät epätoivon partaalle. Apuun kutsutaan hotellipoliisi Alex Polizzi, joka keksii suunnitelman yrityksen pelastamiseksi. Englantilainen realitysarja. 7. tuotantokausi. (42')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Poliisit (7)
Pori. Metelöivä kaveriporukka ei usko Matin ja Jounin poistumiskäskyä, jonka vuoksi partio joutuu lopulta turvautumaan voimakeinoihin. Häiriötä huoltoasemalla aiheuttaneen miehen asioita selvitellään kansainvälisellä elekielellä. Yöllä partio saa ilmoituksen suuresta tulipalosta kauempana keskustasta. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
19.30
Poliisit (S)
Vantaa. Koirapartiolla pitää kiirettä kun jäljestetään takaa-ajon päätteeksi paennutta kuskia, haistellaan moottoripyörä ja etsitään esineitä. Lisäksi Jakke ja Pete pukevat taktiset varusteet päälle valmistautuessaan kohtaamaan aseen ja kommandopipon kanssa liikkuvan miehen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
20.00
Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula!
Ravintola Lohikontti Parikkalassa on kahden huonoissa väleissä olevan omistajan kiistankapula. Yrittämisestä on tullut pakkopullaa ja paikka on jämähtänyt menneille vuosikymmenille. Ruokalistan uudistamiseen ei ole riittänyt energiaa kun kaikki aikaa kuluu kyräilyyn ja torailuun. Sukula istuttaa omistajat saman pöydän ääreen ja pakottaa heidän kohtaaman ravintolan suurimman ongelman, eli toisensa. Solmut avautuvat ja Lohikontista saadaan yhteisellä tarmolla niin ruokalistaltaan kuin ilmapiiriltäänkin asiakkaita miellyttävä maukas kalaravintola. 2. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Killers (12)
(Killers/USA 2010). Katherine Heigl (Greyn anatomia, 27 Dresses) esittää vauhdikkaan toimintakomedian naispääosassa Jeniä, jolta hurmaava Spencer (Ashton Kutcher) vie jalat alta Ranskan Rivieralla. Suhde alkaa orastaa lupaavasti, mutta Spencer on unohtanut kertoa yhden pikkuseikan taustastaan: hän on ammattivakooja, joka on erikoistunut salamurhiin. Ohjaaja Robert Luketic muistetaan myös menestyskomedioista Blondin kosto ja Anoppi on pahin. Pääosissa: Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Tom Selleck, Catherine O'Hara, Katheryn Winnick, Kevin Sussman. Ohjaus: Robert Luketic. (96')
23.05
Castle (12)
Kuin kaksi marjaa. Jaksossa vieraileevat 70's Show'sta tuttu Laura Prepon ja Melrose Palcen Thomas Calabro. Kaunis näyttelijä haluaa seurata Beckettiä työssään, sillä hän esittää pääroolia Castlen kirjaan perustuvassa elokuvassa. Roolihahmon omaksuminen saa häkellyttäviä piirteitä. Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (40')
00.05
Petolliset enkelit (7)
Naisen kylkiluu. Kirkon vuotuinen grillauskisa lähestyy, ja Amanda päättää koota naisten joukkueen muuten niin miesvaltaista kisaa varten. Cricket painii mutkikkaan rakkauselämänsä parissa, ja Sharon astuu vahingossa Zackin reviirille. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
01.05
Frasier (S)
Teini-iän ihastus. Frasier tapaa kahvilassa Lorna Lenleyn, johon oli ihastunut lukiossa. Lorna osoittautuu vastenmieliseksi, mutta Frasier haluaisi näyttäytyä entisille koulutovereilleen tämän seurassa. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21')
01.35
Poliisit (S)
Vantaa. Koirapartiolla pitää kiirettä kun jäljestetään takaa-ajon päätteeksi paennutta kuskia, haistellaan moottoripyörä ja etsitään esineitä. Lisäksi Jakke ja Pete pukevat taktiset varusteet päälle valmistautuessaan kohtaamaan aseen ja kommandopipon kanssa liikkuvan miehen. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
02.05
Brad Meltzerin tulkinnat (S)
Mount Rushmore. Mount Rushmoren kylkeen kaiverretut presidentit Washington, Jefferson, Lincoln ja Roosevelt ovat amerikkalaisille vapauden symboleja, mutta vain harva tietää, että monumentin suunnittelija Gutzon Borglum oli armoton rasisti ja antisemiitti. Onko amerikkalaisten rakastama jättiläisveistos pohjimmiltaan valkoisen rodun ylivallan ihannointia? Brad Meltzerin tiimi tutkii asiaa. Amerikkalainen dokumenttisarja. 2. tuotantokausi. (44')
03.05
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.20
Ostosruutu
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.20
Maistuvimmat liikeideat
Tulinen taistelu. Chilihillot Karibialta saavat vastaansa Intian malliin maustetut wrapit. 1. tuotantokausi. (44')
12.10
Krokotiilimies
Jää murtuu. Steve matkaa Etelä-Amerikan kautta Etelämantereelle. Hän tutustuu leopardihylkeiden, haaremihylkeiden ja pingviinien elämään ankarissa olosuhteissa. Dokumentti. 6. tuotantokausi.
13.10
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Jouluisia herkkuja. Gordon opettaa sekä pastorin rouvaa että vankeja valmistamaan jouluisia herkkuja. Hän kohtaa Hugh Fearnley-Whittingstallin jälkiruokahaasteessa, jonka tuomarina toimii Sharon Osbourne. Tässä jaksossa selviää myös, kenet nuorista kokelaista Gordon palkkaa keittiöönsä. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (48')
14.10
Leijonan luola USA
Kuumehoureita. Mango saa iloiset yrittäjät juhlimaan, ja koirantarvikeyrittäjä saa Kevinin näkemään näkyjä. Nykyään alkometri kiinnitetään älypuhelimeen ja miehille jaetaan mitaleja kotitöistä. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
15.05
MasterChef Australia
Aivoja ja ankeriasta. Naiset ja miehet ottavat toisistaan mittaa tehtävässä, jossa on 1,5 tunnissa valmistettava maittava ja näyttävä annos proteiinipitoisesta raaka-aineesta. Valittavien ainesten joukossa on muun muassa tuttua ja turvallista jauhelihaa, mutta myös hiukan eksoottisempia vaihtoehtoja. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (49')
16.05
LA Ink
Kuvaussessio. Kat on lanseeraamassa omaa vaatemallistoa, jonka tiimoilta pitää pikaisesti järjestää valokuvaussessio. Michael ja Rooftop kisaavat, kumpi kestää paremmin kipua. Koripalloilija Darnell Jackson tulee Nikkon asiakkaaksi. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17.00
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Täytettyä lampaansatulaa. Gordonilla on uusi ravintola, ja hän on korvannut keittiöhenkilökunnan innokkailla amatööreillä. Tällä kertaa tarjoillaan mullosalaattia, täytettyä lampaansatulaa ja marjaisaa jälkiruokaa. Vierailijoina Kathy Burke ja Angela Griffin. Englantilainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (47')
18.00
MasterChef Australia
Ensimmäinen pudotushaaste. Vuorossa on kauden ensimmäinen pudotushaaste, jossa kuusi kilpailijaa taistelee pääsystä jatkoon. Tuomareilla on kilpailijoille mukava yllätys kotoa. Australialainen sarja. 5. tuotantokausi. (46')
19.00
Leijonan luola USA
Hirviökarkotin. Lapsen sängyn alta saa karkotettua hirviöt suihkeella. Palomiehet haluavat kantaa lapsiaankin selässä. Kokkausmyssy vanhentaa. Nuudeleiden maku on tärkeä humalassakin. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
20.00
Panttilainaamo
Pelisuunnitelma. Panttilainaamoon tuodaan Miami Dolphinsin pelikirjoja, ja niiden innoittamina pojat päättävät kokeilla kuka heistä olisi paras pelinrakentaja. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
20.30
Panttilainaamo
Karhunkaatajaiset. Rick hieroo kauppoja historiallisesta Volcanic-pistoolista, presidentti James A. Garfieldin signeeraamasta kirjeestä ja avaruussiemenistä. Panttilainaamoon tuodaan myös suurikokoinen pehmokarhu, josta kaavaillaan jopa Chumleen korvaajaa. Osapuolten erilaiset hintakäsitykset eivät kuitenkaan tee kaupanteosta helppoa. Amerikkalainen realitysarja. 8. tuotantokausi.
21.00
Poliisit Norja (7)
Trondheim. Poliisi käy muun muassa etsimässä sillalta hyppäävää miestä ja erottamassa kahta riitapukaria toisistaan. Rauhallinen vuoro muuttuu yhtäkkiä vauhdikkaaksi, kun poliisit huomaavat kadulla jotain epäilyttävää. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
21.30
Poliisit Norja (7)
Fredrikstad. Sarja päättyy. Partio lähtee hoitamaan mielenterveysongelmaista naista ja näkee myöhemmin miehen, jonka käytös herättää epäilyksiä. Poliisien yövuoro ehtii jo päättyä, kun he joutuvat lähtemään vielä hälytysajoon. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
22.00
Leijonan luola USA
Hirviökarkotin. Lapsen sängyn alta saa karkotettua hirviöt suihkeella. Palomiehet haluavat kantaa lapsiaankin selässä. Kokkausmyssy vanhentaa. Nuudeleiden maku on tärkeä humalassakin. Amerikkalainen sarja. 5. tuotantokausi. (43')
23.00
Rekkakuskit jäällä
Dalton iskee takaisin. Ray ja Hugh kisaavat lastilistan herruudesta ja innostuvat ajamaan kilpaa Haul Roadilla. Gregin reissu kulkee vastoinkäymisestä toiseen. Jack ajaa työntöautoa jättilastin takana, mutta ässän aikataulut eivät tahdo millään mennä yksiin saattueen muiden kuskien kanssa. Kanadalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (43')
00.00
Maaginen Criss Angel (S)
Laiva tyhjästä. Criss tiimeineen matkustaa Meksikon Cabo San Lucasiin, missä he lomailun lisäksi yrittävät taikoa laivan esiin tyhjästä. Tunnelmaa varjostaa Crissin olkapäävamma, joka osoittautuu odotettua vakavammaksi. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (38')
00.55
Trigger Happy TV (7)
Wc-palvelija tekee hämärähommia, metroasemalla pidetään hääpuheita ja entinen nyrkkeilijä kaupittelee elämäkertaansa. Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
01.25
Trigger Happy TV (7)
Tänään katsellaan Vegasin nähtävyyksiä, golfataan nunnan kanssa ja yritetään haudata ruumis. Englantilainen piilokameraohjelma. 3. tuotantokausi. (21')
01.55
Rantavahdit (12)
Värikkäitä vieraita. Bondilla juhlitaan Mardi Grasia, parannellaan huumeiden yliannostuksesta kärsivää ja pyydystetään merestä käärmettä. Rantavahdit pyrkivät myös kaitsemaan vieraita kieliä puhuvia turisteja parhaansa mukaan. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (21')
02.25
LA Ink
Kuvaussessio. Kat on lanseeraamassa omaa vaatemallistoa, jonka tiimoilta pitää pikaisesti järjestää valokuvaussessio. Michael ja Rooftop kisaavat, kumpi kestää paremmin kipua. Koripalloilija Darnell Jackson tulee Nikkon asiakkaaksi. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
03.20
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Säädyllisyys ennen kaikkea. Jolee haluaa hauskan ja seksikkään hääpuvun, mutta hänen filippiiniläisen äitinsä mielestä hääpuvun pitää olla mahdollisimman säädyllinen. Courtneyn kaksoisveli katsoo velvollisuudekseen varjella siskonsa mainetta ja tyrmää kaikki ihoa paljastavat puvut. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Leveää elämää lainarahalla. 23-vuotias Katelyn kerrytti opiskeluaikanaan 56 000 dollarin velat. Hän tuhlasi opintolainansa muun muassa matkusteluun ja nenäleikkaukseen. Valmistumisen jälkeen hän joutuu kohtaamaan sen karun tosiasian, etteivät hänen tulonsa riitäkään leveään elämään ja velanmaksuun. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
10.00
Emilyn sisustussalaisuudet
Modernia Toscana-tyyliä. Sinkkuisä Miken hulppean kokoinen oleskelutila kaipaa selkeyttämistä ja asukkaansa näköistä ilmettä. Emily tarttuu innolla haasteeseen. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
10.30
Sisustuskaksoset
Kisa alkaa. Kaksoset Dan ja Nikki alkavat rakentaa unelmatalojaan samaan aikaan. Dan on rakennusurakoitsija ja Nikki sisustamisen ammattilainen. Hermot kiristyvät, kun täydellistä tonttia ei löydykään noin vain. 1. tuotantokausi.
11.00
Pikakurssi kodinostoon
Onnea etsimässä. Mary ja Efi etsivät täydellistä kotia Cliftonin pikkukaupungista. Fengshuin vaatimukset asettavat kuitenkin omat haasteensa. Kanadalais-amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi.
11.30
Yllätyskokki Niki
Apua ruoanlaittoon. Tiedossa ovat juhlat kotona. Mikä avuksi kun mies ei ole virtuoosi keittiössä? Onneksi Niki opettaa Samirille miten valmistaa herkullinen ateria ystäville ilman, että vaimon tarvitsee puuttua peliin. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi.
12.00
Vanessa ja pikkuväki
Pikkuväessä tänään tärkeää asiaa lasten mediakasvatuksesta. Muksulassa tehdään luumurahkaa ja Neuvolassa hoidetaan lasten ärtyneitä silmiä. 5. tuotantokausi. (21')
12.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Musiikkielämyksiä Göteborgissa. Jonatan tarjoaa Göteborgissa vierailleen ruoka- ja musiikkielämyksen. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13.00
Tomin keittiö
Kylässä kummityttö ja kaverit. Tomi tekee kummityttö Viimalle kavereineen terveellisen, monipuolisen lapsille maistuvan aterian. Hauella täytettyjä paprikoita, karamellisoitua possun niskaa, frangipani-leivos ja mansikoita. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
13.30
Tuhluriprinsessat
Lapsellinen laiskuri. Mario on naimisissa oleva aikamies, joka pyytää vanhemmiltaan edelleen säännöllisesti rahaa. Tuhlailevan luonteensa lisäksi Mario on niin laiska, ettei hän jaksa osallistua kotitöihin. Marion vaimo on kyllästynyt lapselliseen käytökseen ja haluaa miehen kantavan vastuunsa. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
14.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Karvaita pettymyksiä. Lorin hääpukuliikkeeseen saapuu asiakkaita, jotka ovat kokeneet pettymyksiä pukua hankkiessaan ja yrittävät nyt löytää uuden unelmapuvun. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14.30
Kotikokkien taistelu
Frittereitä ja feijoaa. Kokkausvuorossa ovat toista kertaa Uuden-Seelannin Simon ja Meg. He valmistavat pikkusillifrittereitä, paistettua napsijaa ja omena-feijoapaistosta. 3. tuotantokausi.
15.30
Olet mitä syöt
Pahatapainen pappi. Brian Statham on pappi, jonka suvussa on sydänsairautta. Hän on itsekin saanut jo yhden sydänkohtauksen, muttei silti ole luopunut leivonnaisista ja liiallisesta suolankäytöstä. Huolestuneet seurakuntalaiset kutsuvat paikalle ravintoterapeutti Gillian McKeithin. Onko Brian valmis kuuntelemaan Gillianin saarnaa? Englantilainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (24')
16.00
Hurja remontti
Unelmia tytöille 2. Aikataulu uhkaa romuttua myrskyn jälkien takia. Ty ja kumppanit saavat ystäviä avuksi, jotta tyttöjen unelma muuttuisi todeksi. Tyttöjä odottaa myös koko elämän muuttava ylimääräinen yllätys. Jaksossa vierailevat mm. koristähti Shaquille O'Neal, Xzibit ja suosikkisarja Modernin perheen lapsinäyttelijät. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
17.00
Huippumalli haussa
Kohokohdat. All Stars -kaudelle valittiin 14 tyttöä. Nyt jäljellä on vain neljä. Ennen huippumallikisan loppuhuipennusta palautamme mieleen dramaattiset vaiheet. Amerikkalainen viihdeohjelma. 17. tuotantokausi. (41')
18.00
Kotikokkien taistelu
Kovaa peliä. Kolmas pudotuskierroksen pop up -ravintola avataan tällä kertaa Tasmaniassa, ja luvassa on suun täydeltä mereneläviä, taktikointia ja kovaa peliä. 3. tuotantokausi.
19.00
Hurja remontti
New York kotona. Kathleen ja John huolehtivat kuudesta adoptiosisaruksestaan, joilla on Downin syndrooma. Vanha talo puretaan Broadway-tähti Kristin Chenowethin johdolla, ja perheen uusi koti tuo New Yorkin heidän luokseen. Amerikkalainen lifestylesarja. 8. tuotantokausi.
20.00
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Martzu on tunnettu muotisuunnittelija, joka on hiljattain menettänyt miehensä, ja sen myötä paitsi osan elämänhaluaan, niin myös terveelliset elämäntavat. Kiireinen uranainen on yksinkertaisesti unohtanut pitää itsestään huolta ja kilot ovat kertyneet puolivahingossa. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (43')
21.00
Toisenlaiset äidit
Kuudetta lastaan odottava Piia ja nigerialainen Jeffrey pyörittävät monikulttuurista suurperhettä. Ensimmäisen yhteisen lapsen lisäksi perheessä odotetaan myös tietoa tulevan isän oleskeluluvasta. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
22.00
Sinkkuelämää (12)
Kausi 6, jakso 75. Kuudes tuotantokausi alkaa. Ensitreffejään Jack Bergerin kanssa hermoileva Carrie saa kunnian avata New Yorkin pörssin. Charlotten tunteet Harryä kohtaan syvenevät, mutta onko hän valmis kääntymään juutalaiseksi lemmen tähden? Miranda aikoo tunnustaa rakkautensa Stevelle. Amerikkalainen komediasarja. (28')
22.40
Sinkkuelämää (12)
Kausi 6, jakso 76. Carrien ja Bergerin suhde kehittyy intiimiksi, mutta ensimmäinen yhteinen yö on pettymys. Miranda on läheisissä väleissä digiboksinsa kanssa. Samantha iskee silmänsä komeaan tarjoilijaan. Jason Lewis tulee mukaan sarjaan. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (27')
23.20
Nashville (12)
Tuhma tyttö. Scarlett kiidätetään yksityissairaalaan, jossa hän ahdistuu entisestään. Kaikki syyttävät tapahtuneesta toisiaan. Juliettea harmittaa, koska Scarlett tukeutuu ahdingossaan Averyyn. Amerikkalainen draamasarja. 2. tuotantokausi. (41')
00.20
Kotikokkien taistelu
Kovaa peliä. Kolmas pudotuskierroksen pop up -ravintola avataan tällä kertaa Tasmaniassa, ja luvassa on suun täydeltä mereneläviä, taktikointia ja kovaa peliä. 3. tuotantokausi.
01.20
Häähullut (S)
Mahdoton äiti. Ivyn äiti tekee pahan etikettivirheen ja ostaa häihin valkoisen puvun. Shandran häävalmisteluista ei tule mitään, kun sisko vie kaiken huomion ja morsiusneidot tekevät katoamistemppuja. 8. tuotantokausi. (42')
02.20
Ennustaja-TV