Valitse ohjelma

Lauran matkakuvia

Juontaja-valokuvaaja Laura Malmivaara tekee jokaisessa jaksossa matkan Tukholmaan - viikottain vaihtuvan julkkisvieraan kanssa.

Tällä kaudella kaupungin sykkeessä on mukana Antti Tuisku, Jorma Uotinen, Andre Wickström, Miitta Sorvali, Antonio Flores, Jarkko Tamminen, Jesse Kaikuranta, Joonas Saartamo, Juhani Seppänen ja Lenita Airisto.

Sarjan aikana tutustutaan monenlaisiin, mielenkiintoisiin kohteisiin. Esimerkiksi Antti Tuisku ja Laura suuntaavat Abba-museoon, missä selviää onko Tuiskussa ainesta Abba:n viidenneksi jäseneksi. Jorma Uotisen kanssa tavataan tanssija Virpi Pahkinen ja nautitaan surealistisesta taiteesta Moderna Museetissa. Miitta Sorvali ja Laura nousevat vuosisatoja vanhan hoviteatterin lavalle ja Andre Wickström tutustuu kaupunkiin Segway-henkilökuljettimella pörräten. Luvassa on paljon hauskoja hetkiä, ja yllättäviä paikkoja. Viime kaudelta tuttuun tapaan Laura ottaa matkakuvia koko reissun ajan.

Sarjassa päästään seuraamaan Lauran ja jaksokohtaisen vieraan mielenkiintoista päivää Tukholmassa, ja samalla saadaan käytännön vinkkejä kaupungin kiinnostavista kohteista.

Tervetuloa mukaan matkalle!

Sub

Ladataan sisältöä

  Ladataan sisältöä

   Ladataan sisältöä

    Ladataan sisältöä

     Χ
     Sulje

     Mitä seuraavista eduista
     et saa Tukholmakortilla?


     Ilmaiset matkat paikallisliikenteessä VÄÄRIN!
     Tukholmakortilla saa ilmaiset matkat paikallisliikenteessä!
     Ilmaisen Tukholma-t-paidan OIKEIN!
     Tukholmakortilla ei saa ilmaista Tukholma-t-paitaa
     Ilmaisen sisäänpääsyn yli 80 museoon ja kohteeseen VÄÄRIN!
     Tukholmakortilla saa ilmaisen sisäänpääsyn yli 80 museoon ja kohteeseen!

     Pääpalkinto on Tukholman-matka kahdelle sisältäen Silja Linen laivamatkat ja yhden yön yöpymisen Hotel Freyssa.

     Lisäksi arvotaan kolme Silja Linen Päivä Tukholmassa -risteilyä kahdelle.

     Tarkemmat tiedot palkinnoista ja säännöt »
     Nimi:
     Katuosoite:
     Postinumero:
     Postitoimipaikka:
     Puhelinnumero:
     Sähköpostiosoite:
     Haluan saada lisätietoja Tukholman ja
     Ruotsin matkailumahdollisuuksista sähköpostilla
     Rekisteriseloste
     Χ
     Sulje

     KIITOS OSALLISTUMISESTA!

     Olet mukana arvonnassa, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

     Säännöt

     Kilpailun järjestää Nelonen ja VisitSweden. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset, 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kilpailuun eivät voi osallistua kilpailun järjestäjien tai niiden emoyhtiöiden henkilökunta, toteutuksesta vastaavien yritysten henkilökunta, sekä edellä mainittujen kanssa samassa taloudessa asuvat. Kilpailuaika on 26.9. - 9.12.2013 asti.

     Pääpalkinto:
     • Matka kahdelle Tukholmaan Silja Linella (meno-paluu)
     • Yksi yö kahden hengen huoneessa hotellissa Hotel Freys
     • Sisäänpääsyliput kahdelle seuraaviin kohteisiin:
      • Bonniers Konsthall
      • Sven-Harrys Konstmuseum
      • Bergrummet
      • Hovstallet
      • Nobelmuseet
     Lohdutuspalkinnot:
     • Tukholman-ristely kahdelle hengelle ja sisäänpääsyliput kahdelle seuraaviin kohteisiin: Bonniers Konsthall ja Sven-Harrys Konstmuseum sekä Hard Rock Café -lahjakortti (arvo 500 SEK)
     • Tukholman-ristely kahdelle hengelle ja sisäänpääsyliput kahdelle seuraaviin kohteisiin: Bonniers Konsthall ja Bergrummet sekä yllätyksiä sisältävä Luciano Padovan -lahjapussi (arvo 350 SEK)
     • Tukholman-ristely kahdelle hengelle ja sisäänpääsyliput kahdelle seuraaviin kohteisiin:Bonniers Konsthall ja Nobelmuseet

     Palkintomatkojen ajankohta 9.12.2013– 28.2.2014.

     Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle, vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailun järjestäjä ei ole vastuussa vahingoista, jotka tapahtuvat kilpailijalle tai kolmannelle osapuolelle palkintokohteessa tai palkinnosta aiheutuen. Kilpailuun tulee aina osallistua oikeilla yhteystiedoilla. Kilpailunjärjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä. Mikäli järjestäjä epäilee tai havaitsee väärinkäytöksiä, on heillä oikeus olla luovuttamatta palkintoa kyseisille osallistujille. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

     Χ
     Sulje