Ohjelmat

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Sofia ensimmäinen (S)
Kausi 1. Jakso 9/10. Eväsretkellä. Sofia näyttää Joakimille oikeaa kilpailuhenkeä vuosittaisella eväsretkellä. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24')
07.30
Disney esittää: Timon ja Pumba (S)
Kausi 1. Jakso 12/25. Matkalaukkuvaras/Auttamattomat. Kun kaverukset kääntävät selkänsä, voro sieppaa heidän arvokkaan matkalaukkunsa. Taivaasta putoaa iso musta esine. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (21')
07.55
Lazy Town (S)
Kausi 1. Jakso 11/35. Minun majani. Lazy Townissa järjestetään tänään majanrakennuskilpailu. Lapset rakentavat yhdessä hienon majan, mutta Stigu haluaa kaiken kunnian majanrakennuksesta itselleen. Pian Stigu huomaa jääneensä palkintopokaaleineen aivan yksin eikä se tunnukaan kovin mukavalta. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (24')
08.25
Waverly Placen velhot (7)
Kausi 4. Jakso 13/18. Muy Machon maski. Alex tapaa sattumalta painijasankarinsa Muy Machon. Käy kuitenkin ilmi, että Alex on pikkutyttönä pilannut Muy Machon uran, minkä hän nyt yrittää painijalle hyvittää. Zeke totuttelee velhojen olemassaoloon. Amerikkalainen komediasarja. (21')
08.55
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 5/8. Jäätävä tapaus. Nyt ollaan mahdottomalta näyttävän tehtävän edessä: miten tehdä jäätelöstä pikkuruisia pellettejä, Dippin' Dotseja? Homma käy jo melkein vaaralliseksi, kun Todd ryhtyy leikkimään kemistiä. Mitä jäätelönsyönnin ammattilaisista koostuva tuomaristo sanoo lopputuloksesta? (39')
09.50
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 7/13. Keppiä ja porkkanaa. Dan yrittää saada taloa edistymään pitämällä kovaa kuria. Lisäksi hän jättää Rob paran vastuuseen ja lähtee itse lomalle. Nikkillä on lempeämpi lähestymistapa, ja se alkaa tuottaa tulosta.
10.20
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Kausi 2. Jakso 5/18. Budjetti on vain numero. Brooken ja Kristien makutuomarit eivät välitä äidin määrittelemästä budjetista, vaan valitsevat sovitettavaksi liian kalliita pukuja. Hääpukuliikkeen henkilökunnan täytyy löytää ratkaisu, joka tekee kaikki osapuolet tyytyväisiksi. Amerikkalainen lifestylesarja.
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Sisustuskaksoset
Kausi 1. Jakso 8/13. Juhlatuulella. Nikkin talo on puolivälissä, ja sen kunniaksihan täytyy pitää juhlat. Dan kyllästyy odottelemaan työmiehiä ja tarttuu itse vasaraan.
13.50
Huippusalaiset reseptit
Kausi 1. Jakso 6/8. Mystinen Mrs. Fields. Toddin ruokahakkerointiharrastus alkoi aikoinaan Mrs. Fieldsin suklaakeksien reseptistä. Onnistuuko reseptin kloonaaminen paremmin nyt, kun ikää ja kokemusta on tullut 20 vuotta lisää? Vielä kun löydettäisiin itse rouva Fields auttamaan. (39')
14.45
Britannian paras leipomo
Kausi 1. Jakso 3/20. Lontoon leivonnaiset. Kolme lontoolaista leipomoa pyrkivät aluefinaaliin. Mukana on 200-vuotias peribrittiläinen leipomo Dunn's, retrohenkinen vegaanileipomo Ms Cupcake ja kreikkalainen perheyritys Aroma. Leipurin tusina -haasteessa tehdään portugalilainen vaniljatorttu. Englantilainen sarja. (46')
15.50
Manhattanin äitiyskonsultti (S)
Kausi 1. Jakso 5/8. Paksuna catwalkilla. Huono-onninen Michelle haluaa järjestää hyväntekeväisyysmuotinäytöksen perinteisten vauvajuhlien sijaan. Stressaantunut tuleva äiti tarvitsee tähän Rosie Popen apua. Lisa ja Steven asuvat aseiden ja pääkallojen keskellä. He tarvitsevat Rosien apua vauvan tuloon valmistautumisessa. Amerikkalainen lifestylesarja. (44')
16.50
Arvostele mun illallinen Suomessa
Kausi 1. Jakso 46. Kapalle kota on toinen keittiö ja siellä lohi loimuaa. Nurmijärveläinen autonkuljettaja on tottunut erikoiskuljetuksiin, mutta tänä iltana kiire hikoiluttaa. Kotimainen lifestyleohjelma. (21')
17.20
Frasier (S)
Kausi 8. Jakso 13/24. Yksi Frasier, kaksi tarinaa. Frasier saa huomata, että pienilläkin valinnoilla on suuri vaikutus kohtaloon. Amerikkalainen komediasarja. (20')
17.50
The Voice Kids
Kausi 2. Jakso 9/19. Ääni ratkaisee, 9. Toiseksi viimeisessä Ääni Ratkaisee jaksossa kuullaan muun muassa Elastista ja Mariskaa. Tähtivalmentajien kisa käy kiivaana kun joukkueita täydennetään tulevia koitoksia varten. Kotimainen musiikkiohjelma. (42')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Matkaoppaat
Kausi 4. Jakso 46/56. Tauno ja Anni ovat nautiskelemassa mausteisesta ruuasta Erjan tutustuessa ruskeisiin lakanoihin. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
19.30
Poliisit (7)
Kausi 4. Jakso 32/56. Helsinki. Puistossa Kallea ja Mariannea pyydetään pidättämään törkeästi käyttäytyvät työkaverit. Iso autiolla rannalla palava nuotio ja roihuava roskispalo työllistävät partiota. Kadulta löytyy mies, jonka lompakko on varastettu, mutta samaan aikaan paikalle osuvat yön kulkijat saavat härdellin aikaan ja partion pinnan kiristymään. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
20.00
Haapasalo Goes America (S)
Kausi 1. Jakso 1/8. Ville Haapasalon huikea matka pitkin Amerikan Route 66 -tietä alkaa! Venäjällä käsittämättömän suosittu ja siellä paljon ohjelmia tehnyt Ville lähtee nyt Länteen, Amerikkaan, josta myös Villellä on ollut omat ennakkokäsityksensä. Korkeanpaikankammoinen Ville yllätetään Amerikan-malliin isosti heti matkan alussa. Hän päätyy pienlentokoneen ohjaimiin Chicagon yllä! Ville yllättää myös itsensä omalla suorituksellaan. Jaksossa tavataan myös amisheja ja Ville löytää uusia ystäviä pienestä kuppilasta. SARJA ALKAA. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Vain elämää
Kausi 3. Jakso 2/8. Paula Vesalan päivä. Tänään on Paula Vesalan päivä. PMMP-yhtyeestä tutuksi tullut laulaja ja lauluntekijä laittaa muut artistit tiukan haasteen eteen leivontahommissa. Päivän musiikkiesitykset käyvät läpi koko elämän kirjon. Paula Vesalan päivä on täynnä suuria tunteita. Kotimainen musiikkiohjelma. (64') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
22.30
Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula!
Kausi 1. Jakso 3/12. Marjolahden lomakeskus Haukivuorella on päätynyt isänperintönä nuorelle omistajalleen. Maailmaa nähnyt omistaja haluaa tuoda palan Aasiaa Savon sydämeen, ja suunnitelmat ovat korkealentoisia. Kansakoulunakin palvelleeseen lomakeskukseen on suunnitteilla muun muassa sumopainiareena ja kapselivuoteet. Jyrki Sukula joutuu palauttamaan omistajan tiukasti maan pinnalle, ja Sukulan jämäkässä ohjauksessa tulevaisuuden suunnitelmat järkevöityvät. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
23.30
NCIS Rikostutkijat (12)
Kausi 11. Jakso 17/24. Pomminvarma menestys. Pommi räjähtää pukuhuoneessa juuri ennen hyväntekeväisyyskonserttia. NCIS päättelee, että joku yrittää murhata konserttiin palkatun kantrimuusikon. Jaksossa vierailee Keith Carradine. Amerikkalainen draamasarja. (40')
00.30
Weeds (12)
Kausi 7. Jakso 3/13. Legendamatsi. Nancy saa huumevalistuksessa hyviä vihjeitä liiketoimiinsa. Silas saa ensimmäisen mallikeikkansa New Yorkissa, ja Doug joutuu yllättäen töihin. Amerikkalainen draamasarja. (27')
01.05
Weeds (12)
Kausi 7. Jakso 4/13. Reikä hunnussa. Nancy etsii uusia markkinoita ja järjestää itsensä töihin Dougin siivellä. Silas hankkii asiakkaita, mutta yllättävä tapaus jossain kaukana sotkee suunnitelmia. Amerikkalainen draamasarja. (27')
01.40
NCIS Rikostutkijat (12)
Kausi 9. Jakso 18/24. Paljastava katse. Wickes Steelin toimitusjohtajan epäillään uhkailevan laivastoa salaisten asiakirjojen paljastamisella. Vierailevina tähtinä Jamie Lee Curtis ja Sean Astin. Amerikkalainen draamasarja. (41')
02.40
Frasier (S)
Kausi 8. Jakso 13/24. Yksi Frasier, kaksi tarinaa. Frasier saa huomata, että pienilläkin valinnoilla on suuri vaikutus kohtaloon. Amerikkalainen komediasarja. (20')
03.10
Holmes NYC (12)
Kausi 1. Jakso 15/24. Laukaiseva tekijä. Vierailijana John Hannah (Neljät häät ja yhdet hautajaiset). Holmesin entinen huumediileri palaa yllättäen pyytämään apua siepatun tyttärensä etsimisessä. Kun jutun tutkinta junnaa, pieni valkoinen jauhepussi asettaa Holmesin raittiuden koetukselle. Amerikkalainen draamasarja. (41')
04.10
Blue Bloods (12)
Kausi 2. Jakso 2/22. Sisäinen tutkinta. Dannyn päivä alkaa huonosti, eikä vuoron ensimmäinen tehtävä paranna hänen mielialaansa. Tehtävän aikana Dannyn ja Jackien luo juoksee mies, jota kuulemma jahdataan. Takaa-ajaja ei suostu pysähtymään, joten Danny ampuu häntä. Kun selviää, että takaa-ajaja olikin poliisi, aloitetaan tapauksen sisäinen tutkinta. Amerikkalainen draamasarja. (41')

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.10
Ostosruutu
09.40
Ostosruutu
10.10
Ostosruutu
10.40
Ennustaja-TV
11.10
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 65. Virstanpylväät. Australia Zoon vuosi on ollut täynnä kohokohtia, aallonpohjia ja merkittäviä virstanpylväitä. Koko eläinpuisto riemuitsee, kun Bindille syntyy pikkuveli. Steve Irwin matkustaa Etelä-Afrikkaan katsomaan gepardeja ja sukeltaa kohtaamaan valkohain silmästä silmään. Dokumentti.
12.10
Ruotsalainen remonttisota
Kausi 1. Jakso 4/8. Keittiö. Punainen joukkue haluaa voittaa ja päättää valita eri strategian. Sen sijaan musta joukkue nostaa kissan pöydälle ja sanoo suorat sanat eräälle kilpailijalle. Luvassa on itkua ja hammastenkiristystä. Ruotsalainen realitysarja.
13.05
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 5/10. Vaitelias mies. Kokki Alexander Nilson lähtee selvittämään, miksi ravintola Norrskensgårdenissa ei käy asiakkaita. Hän johdattaa ravintolan henkilökunnan maistamaan hirvenjuustoa, mutta kuinka heiltä sujuukaan pilkkiminen? Ruotsalainen realitysarja. (44')
14.00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 4/20. Kylpyunelmia ja paloturvallisuutta. Kylpygeelin havainnollistava esittely vangitsee urosleijonien huomion. Palomiehet puolestaan vetoavat tunteisiin paloturvallisuuden asialla. Kanadalainen sarja. (44')
15.00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 26/65. Tartarpihvillä turvaan. Kahden kierroksen pudotushaasteessa tehdään ensin tartarpihvi ilman reseptiä. Kaksi parasta pääsee turvaan, mutta kaksi jatkaa painajaismaiselle toiselle kierrokselle. Edessä ovat itkuiset jäähyväiset. Australialainen sarja. (47')
16.00
Krokotiilimies
Kausi 3. Jakso 64. Katastrofeja. Australia Zoon arki ei ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista ja koalojen silittelyä. Eteen tulee myös rankkoja vastoinkäymisiä ja katastrofeja, jotka aiheuttavat Steve Irwinille ja kumppaneille päänvaivaa. Dokumentti.
17.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Kausi 2. Jakso 6/10. Perhe on pulassa. Haifa ja Edward raatavat ravintolassaan eivätkä näe lapsiaan lähes ikinä. Kokki Alexander Nilson tulee selvittämään, miten tilannetta voidaan parantaa ja miten ravintolaan saadaan lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. (43')
18.00
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 27/65. Seitsemän kuolemansyntiä. Joukkuehaasteessa innoituksena toimivat seitsemän kuolemansyntiä, joita kutakin ilmentää tietty raaka-aine. Joukkueet valmistavat niistä seitsemän ruokalajin juhla-aterian 70 opiskelijalle. Australialainen sarja. (46')
19.00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 5/20. Koirat vaipoissa. Tällä kertaa leijonille esitellään liikkuva martinibaari, kaunaisten ihmisten tosi-tv-sarja ja ikääntyvien koirien apuvälineitä. Kanadalainen sarja. (44')
20.00
Suomen huutokauppakeisari
Kausi 2. Jakso 4/12. Aki ja Heli lähtevät ostosreissulle Ruotsiin. Markku päättää kuitata häviämänsä vedon lahjoittamalla Akille auton. Kirsin ostoslistalla on suomalaista lasia kohtuuhintaan. Kotimainen ohjelma. (43')
21.00
Martina ja hengenpelastajat
Kausi 1. Jakso 4/10. Tämän päivän jaksossa harjoitellaan kantotekniikoita ja napataan lippuja toisten uikkareista. Joukkueiden keskinäinen kilpailu huipentuu sabotointiyrityksiin. Tunteikkaassa karsintatilaisuudessa Martina joutuu tekemään vaikean valinnan ja päättämään yhden vahvan kilpailijan koulutuksen. Kotimainen ohjelma. (42')
22.00
MasterChef USA
Kausi 4. Jakso 24/25. Kuningasaineksilla finaaliin. Semifinaalissa kolmen kärki kokkaa parannetut versiot omista näyttöannoksistaan. Pudotushaasteessa kokataan kuningasaineksista ja siinä ratkeaa, ketkä kaksi pääsevät finaaliin. Amerikkalainen realitysarja. (39')
23.00
Poliisit (S)
Kausi 2. Jakso 3/40. Espoo. Sami ja Hannu saavat hälytyksen rakennustyömaalle murtoepäilyn vuoksi. Ravintolan terassin rikkonut asiakas joutuu yöksi putkaan. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (22')
23.30
Poliisit (S)
Kausi 2. Jakso 4/40. Lahti. Jannen ja Jarnon yö täyttyy pyörävarkaista, auton katolla hyppivistä nuorista, ikkunaan virtsaajasta ja alaikäisistä juopottelijoista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
00.00
Leijonan luola Kanada
Kausi 7. Jakso 5/20. Koirat vaipoissa. Tällä kertaa leijonille esitellään liikkuva martinibaari, kaunaisten ihmisten tosi-tv-sarja ja ikääntyvien koirien apuvälineitä. Kanadalainen sarja. (44')
00.55
Rekkakuskit jäällä (S)
Kausi 5. Jakso 15/16. Tuomionpäivä. Dave joutuu pomon puhutteluun, koska ei tule toimeen muiden kuskien kanssa. Saako Alabaman hurjapää jatkaa ajamista Dalton Highwaylla? Lisa kuskaa raskasta lastia alitehoisella rekalla, eivätkä sääolotkaan tunnu suosivan. Kanadassa Alex kohtaa teknisiä ongelmia ja joutuu odottelemaan korvaavan rekan saapumista. Kanadalainen realitysarja. (42')
01.50
Vankilapoliisit (7)
Kausi 1. Jakso 4/10. Erikoislähetys. Vankilan postinkäsittelijät löytävät vangille osoitetusta paketista kokaiinia ja käteistä rahaa. Tutkinta johtaa kotietsintään 51-vuotiaan naisen kotona ja huumesalakuljetusringin paljastumiseen. Amerikkalainen realitysarja. (20')
02.20
Metsien miehet (7)
Kausi 6. Jakso 14/20. Epäonnenamuletti. Kraken repii onnea tuovat pelihousunsa, ja Rygaardilla on pipot liian kireällä ja vaijerit liian löysällä. Amerikkalainen sarja. (43')
03.15
JIM D Rikos: Matkalla kiven sisään (12)
Kausi 3. Jakso 2/13. Oklahoma Cityn jenginuoret. Jengielämästä kiinnostuneet ongelmanuoret joutuvat kasvokkain tuomiotaan kärsivien jengiläisten kanssa. Mukana on niin tyttöjä kuin poikiakin ja vangit antavat heidän kuulla täyslaidallisen jengielämän varjopuolista. Amerikkalainen dokumenttisarja. (40')
04.10
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 13/18. Se ainoa oikea. Sarah saa vihdoinkin päälleen hääpuvun, josta on haaveillut jo ennen kihlautumistaan. Muuttuuko mieli sovituksen jälkeen? Erica alkaa epäillä hääpukuvalintaansa vain muutamaa viikkoa ennen häitä. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
09.30
Tuhluriprinsessat
Kausi 1. Jakso 12/13. Pettymysten prinsessa. Kiivasluontoinen Nicola haaveilee artistin urasta, ja menestystä odotellessaan hän on elänyt muiden kustannuksella. Nicola osaa kyllä sanoa oikeat asiat, mutta se ei vielä riitä palkintorahan saamiseen. Tarvittaisiin myös tekoja. Amerikkalainen realitysarja.
10.00
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 4/8. Hopihopi, Hobdayt. Roskaruualla elävän Hobdayn perheen elämä on yhtä turvotusta, närästystä ja väsymystä. Kunnes apuun entää diettitohtori Gillian McKeith. Englantilainen realitysarja. (24')
10.30
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 1/13. Merellistä maalaishenkeä. Candacen ja Culbertin makuuhuone on paljas ja tyylitön. Pari pitää maanläheisistä väreistä, viimeistelemättömästä puusta ja selkeistä linjoista. Emily paljastaa kauniiden petausten salaisuuden. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
11.00
Leila leipoo Ranskassa
Kausi 1. Jakso 32. Juustossa löytyy. Leila leipoo juustotarjottimen seuralaiseksi peruna-vuohenjuustopiiraan, rosmariini-parmesaanikeksejä ja ranskalaisen päärynäpiirakan sekä valmistaa chilillä maustettua viikunamarmeladia.
11.30
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Valencia. James Martin käy Espanjan kauniissa Valencian kaupungissa, jossa hän maistaa alkuperäisellä reseptillä valmistettua paellaa maan vanhimmalla riisiviljelmällä. Jaksossa näytetään, miten mantelista ja myskikurpitsasta syntyy herkullista keittoa ja erilaisista äyriäisistä helppoa pataa. (22')
12.00
Supermarjo ja tytöt
Kausi 1. Jakso 9/12. Marjo järjestää Miss Hämeenlinna-kilpailut, joiden yhteydessä myös Sara ja Rosa esiintyvät. Sara tarjoaa itseään paikallislehden juttuun. Sofia ja Henna saavat manguttua kauan kaivattua lomaa, ja suuntaavat mökkireissulle. Illalla tytöt käyvät tanssilavalla, jossa he saavat oudon ihailijan. Kotimainen realitysarja.
12.35
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Kausi 5. Jakso 29/48. Punaisella matolla. Lehtikuvaajana työskentelevä Per yllättää vieraansa näyttävällä sisääntulolla. Ruoaksi hän tarjoaa mm. katkarapucocktailia, kalkkunaa ja kermakastiketta sekä suklaamoussea. Ruotsalainen ruokaohjelma.
13.05
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 7/13. Rakkautta ensikäynnillä. Daniellen ja Brianin haaveissa siintää idyllinen esikaupunkikoti valkoisine säleaitoineen. Pariskunta ihastuu ensimmäiseen näkemäänsä kohteeseen, mutta johtaako ihastus kauppoihin? Kanadalais-amerikkalainen sarja.
13.35
Kauneusleikkaukseen vai ei?
Kausi 3. Jakso 11/13. Nenä pienemmäksi. Maria-Linda kärsii isosta kyömynenästään ja haluaa pienennyttää sen leikkauksessa. Testissä selvitetään, vaikeuttaako hallitseva nenä ihmisten hallintaa. (21')
14.05
Hulluna häämekkoihin
Kausi 7. Jakso 14/18. Ahdistusta ja epäröintiä. Häämekon valinta on vaikeaa 20-vuotiaalle Kaseylle, sillä nuorta morsianta ahdistaa päätösten teko. Jackie puolestaan haluaa löytää mekon, joka sopii hänen itseruskettuneeseen ihoonsa. Muotitietoinen Angela on tullut toisiin aatoksiin. Löytääkö epäröivä morsian hääeleganssiinsa sopivan mekon? Amerikkalainen lifestyleohjelma.
14.35
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 6/13. Eloa ruokailutilaan. Sarah ja Tommy sisustavat ruokailutilan virallisen rennosti. Inspiraatio löytyy vanhasta astiastosta, jonka pohjalta parivaljakko valitsee huoneeseen sinisen eri sävyjä. Ruokapöytää ei löydy vintage-osastolta, joten kiivas etsintä siirtyy uusien huonekalujen osastolle. (19')
15.05
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 33/37. Taistelu finaalipaikoista. Ensimmäisessä haasteessa käytetään sitrushedelmiä. Kolme parasta joukkuetta pääsee suoraan finaaleihin, ja kaksi muuta joutuu taistelemaan viimeisestä finaalipaikasta nimikkoannoshaasteessa.
16.20
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 21/24. Yhteisönsä enkeli. Beverly on pelastanut kuusi adoptiotytärtään huonoista oloista ja lisäksi hän ruokkii yhteisönsä kodittomia kynsihoitajana saamillaan tippirahoilla. Nyt hän saa kodin, jossa hän voi auttaa yhä useampia ihmisiä. Amerikkalainen lifestylesarja.
17.20
Olet mitä syöt
Kausi 1. Jakso 5/8. Birminghamin punkerot. Möhömaha-Dean ja PMS-hirviö Nikki kulkevat rasvaisen ruuan voimalla kohti ennenaikaista hautaa. Saako ruokatohtori Gillian McKeith luotsattua heidät terveemmille tavoille? Englantilainen realitysarja. (24')
17.50
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 34/37. Chiliä ja riskinottoa. Kärkinelikko on todellisen koettelemuksen edessä, kun kukin joukkue yrittää pedata itselleen parhaan mahdollisen asetelman finaalia ajatellen. Nyt ei enää oteta varman päälle, vaan taidot on laitettava koetukselle riskeistä viis.
18.55
Hurja remontti
Kausi 8. Jakso 22/24. Maksamme velkaa. Dickinsonin uusperheellä on raskasta, kun isä palvelee Afganistanissa ja .äiti joutuu pyörittämään arkea yksin hometalossa, joka on jo sairastuttanut perheen pienimmän. Ty ystävineen ja koko merijalkaväki rientää kotirintaman sankarin avuksi. Lapset oppivat arvokkaan läksyn lähimmäisenrakkaudesta ja yhteisön voimasta. Amerikkalainen lifestylesarja.
19.55
Sinkkuelämää (12)
Kausi 1. Jakso 8/12. Kausi 1, osa 8. Charlotten poikaystävä unelmoi seksistä kahden naisen kanssa. Carrielle paljastuu Kihon menneisyydestä asia, jota hän ei voi jättää sikseen. Amerikkalainen komediasarja. (23')
20.30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 18/40. Toni etsii rentoa ja rehtiä naista. Nuori mies on tällä hetkellä vailla vakituista työtä, mutta hän on luonut uraa Seiskan nettibloggaajana. Toni mainitsee paheikseen viinan ja tupakan. Jos unelmien nainen kävelee vastaan Toni aikoo mennä suoraan juttelemaan. Kotimainen realitysarja. (21')
21.00
Elokuva: Kolme miestä ja baby (S)
(Three Men and a Baby/USA 1987). Lämminhenkinen koko perheen vauhtikomedia kolmesta menestyvästä sinkkumiehestä, joiden makea elämä saa odottamattoman suunnan nuoren naisen ilmaantuessa heidän kimppakämppänsä kynnykselle. Kuusikuukautinen Mary on hurmuri, joka jokeltaa ja röyhtäilee tiensä kolmikon sydämiin. Ohjauksesta vastaa Star Trek -elokuvien Spock-roolista parhaiten tunnettu Leonard Nimoy. Pääosissa: Tom Selleck, Steve Guttenberg, Ted Danson, Nancy Travis, Margaret Colin. Ohjaus: Leonard Nimoy. (98')
23.05
Kumman kaa (S)
Kausi 1. Jakso 5/10. Music Award. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (21')
23.35
Kumman kaa (S)
Kausi 1. Jakso 6/10. Ammatinvalintaa. Kumman kaa -komediasarja valottaa ruotsinopettaja Annen (Heli Sutela) ja kouluterveydenhoitaja Ellun (Minna Koskela) elämää. Muissa rooleissa mm. Eppu Salminen, Kari-Pekka Toivonen, Susanna Anteroinen, Hannu-Pekka Björkman ja Riitta Havukainen. Ohjaus Johanna Vuoksenmaa. Kotimainen komediasarja. (23')
00.05
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 17/40. Tänään Sinkkulaivalle astuu lahtelainen Marianna. Kotiäiti-tarjoilijaopiskelija Mariannalle romantiikka ei tarkoita viiniä ja kynttilöitä hienossa ravintolassa vaan pikemminkin jallupulloa lähipubin kulmapöydässä. Erikoistaidokseen nainen mainitsee itsensä nolaamisen. Kotimainen realitysarja. (21')
00.35
Sinkkuelämää (12)
Kausi 1. Jakso 8/12. Kausi 1, osa 8. Charlotten poikaystävä unelmoi seksistä kahden naisen kanssa. Carrielle paljastuu Kihon menneisyydestä asia, jota hän ei voi jättää sikseen. Amerikkalainen komediasarja. (23')
01.05
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 34/37. Chiliä ja riskinottoa. Kärkinelikko on todellisen koettelemuksen edessä, kun kukin joukkue yrittää pedata itselleen parhaan mahdollisen asetelman finaalia ajatellen. Nyt ei enää oteta varman päälle, vaan taidot on laitettava koetukselle riskeistä viis.
02.05
Pappien tekopyhät tyttäret (S)
Kausi 1. Jakso 4/10. Vierailuja. Frankie tulee vierailulle Olivian vanhempien luokse ja Taylor ja Demotious joutuvat tuplatreffeille Taylorin vanhempien kanssa. Kolby sekä tytöt järkkäävät äidilleen yllätystreffejä isänsä kanssa. Amerikkalainen realitysarja. (39')
02.55
Ennustaja-TV