The Voice of Finland

The Voice of Finland

The Voice of Finlandin uuden kauden tähtivalmentajat ovat Michael Monroe, Olli Lindholm, Redrama ja Anna Puu. Sarjan juontaa Heikki Paasonen. Kotimainen musiikkiohjelma. Kenen tiimiä sinä kannatat? #tvofmichael, #tvofolli, #tvofredrama ja #tvofanna. Kuudes TVOF-kausi starttaa Ääni ratkaisee -jaksoilla 6. tammikuuta Nelosella.

307 uutta julkaisua

Tässä he tulevat – TVOF:n ensimmäisessä jaksossa tavataan todellisia kykyjä!

The Voice of Finlandin odotetut uudet jaksot starttaavat loppiaisena! Tulevasta kaudesta povataan tähän asti kovatasoisinta, eikä ensimmäinen jakso jätä aihetta epäilykselle. Huikeita esityksiä on luvassa kun Anna Puu, Redrama, Olli Lindholm ja Michael Monroe yrittävät saada lahjakkaita esiintyjiä tiimiinsä. 

Tällaisia tyyppejä tapaamme ensimmäisessä erikoispitkässä jaksossa.

Juuso Vuorinen, 28, Turku

28-vuotias luokanopettaja Juuso Vuorinen toimii solistina Taju Boys -bändissä. Urheilullinen Juuso harrastaa vapaa-ajallaan jalkapalloa ja salibandya. Toiselta ammatiltaan tämä ikiliikkuja on jalkapallon erotuomari!  Idoleikseen hän mainitsee Bon Jovin ja Freddie Mercuryn. Juuso odottaa innolla, miten hänen opettamansa luokka reagoi, kun The Voice of Finland starttaa!

Sini Ikävalko, 39, Helsinki

Sini toimii seurakuntapappina Helsingin Kontulassa. Laulukisat eivät ole tälle artistille uusi aluevaltaus, sillä hän on kilpaillut jo kahdesti tangomarkkinoilla ja kerran karaoken SM-kisoissa. Kulisseissa Sini paljasti rakastuneensa juuri vähän ennen osallistumistaan TVOF:iin. Mikä olisikaan parempi tapa ohjata ajatukset pois kisajännityksestä! 

Tiina Nyyssönen, 19, Jyväskylä

Kemijärveltä lähtenyt ja nykyisin Jyväskylässä musiikinopettajaksi kouluttautuva Tiina Nyyssönen on soittanut viulua 6-vuotiaasta asti. Tiina tulee musikaalisesta perheestä, sillä myös hänen isänsä on muusikko. 19-vuotias lahjakkuus on solistina ja viulistina myös suomenkielistä poprockia soittavassa Visio-yhtyeessä.

Karkki Puustinen, 23, Helsinki

Helsinkiläinen musiikinopiskelija Karkki Puustinen on haaveillut laulamisesta jo pitkään, ja uskaltaa nyt lähteä tavoittelemaan unelmaansa! Heikki Paasonen yllätti Karkin TVOF-kutsulla kesken oppitunnin. Laulamisen lisäksi Karkki kertoo paukuttavansa välillä myös rumpuja ja soittavansa pianoa

Mariia Kharlamova, 23, Helsinki (Ukraina)

Helsinkiläinen Mariia Kharlamova on muuttanut Ukrainasta Suomeen rakkauden perässä. Mariia kertoo rakastuneensa myöhemmin myös uuteen kotimaahansa. Nykyisin nainen opettaa venäjänkieltä Helsingin kansainvälisessä koulussa. Musiikkiharrastustaan Mariia on ylläpitänyt osallistumalla open mic -iltoihin.

A-J Keskinen, 29, Akaa

A-J:n perheeseen kuuluvat 4-vuotias poika Onni ja 2-vuotias koira Erkki. Musikaalinen A-J myy työkseen miesten hius- ja partatuotteita, sekä kirjoittaa aiheeseen liittyvää Parrakas Mies- nimistä lifestyleblogia. A-J:n sielu lepää kotona Akaalla avautuvissa peltomaisemissa.

Milka Uusitalo, 22, Jyväskylä

Milka Uusitalo on todellinen rock-mimmi. Alunperin Isojoelta lähtöisin oleva Milka on muuttanut opintojensa perässä nuorekkaaseen Jyväskylään. Rokkari on musiikkipiireissä aktiivinen – bändissä laulamisen lisäksi hän on toiminut DJ:nä ja karaoke-emäntänä. Milkan rakkaus rock-musiikkiin on naisen mielestä lähtöisin isän levyjen kuuntelusta. 

Kata Valli, 26, Tukholma (Espoo)

Tukholmassa asuva 26-vuotias Kata Valli opiskelee Ruotsissa laulunopettajaksi. Espoosta lähtenyt nainen kirjoittaa musiikkia myös itse. Takaraivossa kuitenkin jyskyttää ainainen pelko siitä, että pelkällä musiikilla ei voi pärjätä. Rohkaisevaa esimerkkiä antavat isovanhemmat joilta on opittu, että periksi ei anneta!

Arttu Aaltonen, 16, Huittinen

Huittisista lähtöisin oleva Arttu tulee musikaalisesta perheestä ja on itsekin ollut kiinnostunut sävelistä pienestä pitäen. Partiota harrastava lukiolainen soittaa isänsä tapaan rumpuja, tosin ne eivät ole ainut Artun hallitsema instrumentti!

Gavin Kshetri, 26, Seinäjoki (Nepal)

Gavin menetti isänsä nuorella iällä, ja joutui muuttamaan pois Nepalista paremman elämän perässä. Entiseen kotimaahan jäivät perhe, työ ja ystävät. Musiikki ja laulu on aina auttanut Gavinia selviytymään vaikeista ajoista. Mies osallistuu TVOF:iin, sillä haluaa tulevaisuudessa levittää musiikin ilosanomaa myös muille! Nykyään Gavin auttaa hädänalaisia työskentelemällä pakolaiskeskuksessa.

Kuka laulaa tiensä tähtiin ja kuka jää odottamaan seuraavaa kertaa? Se selviää 6. tammikuuta klo 20 Nelosella!

Meitä voi seurata Facebookissa, Twitterissa, Snapchatissa ja Instagramissa!

Laula itsesi elämäsi matkalle ja Logomon lavalle – haku supersuositun The Voice of Finlandin uudelle kaudelle on nyt käynnissä!

The Voice of Finland alkaa jälleen Nelosella keväällä 2018. Jos koet olevasi Suomen seuraava musiikkilupaus, niin hae mukaan!

Ota askel kohti ikimuistoista kokemusta ja jätä kilpailijahakemuksesi ja ääninäytteesi meille. Haemme laulajalahjakkuuksien lisäksi persoonia, jotka paitsi kääntävät valmentajien tuolit, myös hurmaavat katsojien sydämet. Voittaja saa levytyssopimuksen Universalin kanssa.

Hakijan tulee olla täyttänyt 16 vuotta Ääni ratkaisee -kuvauspäivään mennessä. Kuvauspäivät tulevat sijoittumaan vuoden 2017 syys-lokakuun vaihteeseen.

Tie tähtiin alkaa tästä!

>> Hakulomakkeeseen

TVOF-voitto veti Saija Saarniston ja Redraman sanattomiksi!

Tinni Wikström kiirehti heti TVOF-finaalin jälkeen kysymään tuoreen voittajan Saija Saarniston ja tämän tähtivalmentajan Redraman fiiliksiä. Tuskin Redramaakaan on koskaan nähty näin sanattomana!

"Saija sattu tulee laulamaan ja sit viel valitsi mut...", hän tapailee epäuskoisena.

"Mökki vuokrataan, puhelin mereen, järveen, perhe, rauha, musiikinteko rauhassa", valmentaja jatkaa luettelemalla voittajan tulevaisuudennäkymiä.

Saija ei tunnu saavan sanaa suustaan, mutta ilmeisesti hän on suuntaamassa Tinnin kanssa tatuointistudioon:

"Sovittiin et jos Saija voittaa ni otetaan semmoiset käsitatskat", Tinni paljastaa!

Saija Saarnisto on uusi The Voice of Finland – voittajaksi valtavalla äänivyöryllä!

Jo Ääni ratkaisee –vaiheessa koko kansan hurmannut Saija Saarnisto lunasti tänään itselleen The Voice of Finlandin tittelin! Katsojien ja somekansan valtavaa suosiota koko kauden nauttinut Saija lopetti TVOF-matkansa esittämällä tähtivalmentajansa Redraman kanssa Jay Z:n ja Justin Timberlaken yhteisbiisin Holy Grail. Vedon jälkeen somessa herättiin jälleen kehumaan Saijan ääntä ja esitystä vuolaasti.

Soolokappaleena Saijalta kuultiin Laura Närhen herkkä biisi Mä annan sut pois, joka myös keräsi varsin ylistäviä arvioita.

Tuore voittaja saa lupaavan alun artistin uralleen, sillä palkinnoksi hän allekirjoittaa levytyssopimuksen levy-yhtiö Universalin kanssa. Lisäksi hän saa Seat Atecan vuodeksi käyttöönsä sekä Genelecin huippukaiuttimet!

Suomen Adeleksikin kutsutun Saija Saarniston TVOF-taival oli poikkeuksellisen hieno, sillä hänen äänensä pomppasi suoraan otsikoihin laulajan ensiesiintymisestä alkaen. Saija esitti Ääni ratkaisee –vaiheessa Eva Cassidyn kauniin kappaleen Autumn Leaves.

"Meni varmaa sillee kolme nuottii ni mä olin kyyneleet silmissä", kommentoi Anna Puu tammikuussa Saarniston vedon jälkeen. Myös muut tähtivalmentajat hyppäsivät show’n jälkeen lavalle tanssimaan hitaita. Saijan esitys kasvoi valtavaksi hitiksi esimerkiksi Facebookissa, jossa se keräsi yli 23 000 tykkäystä ja yli 1000 jakoa. Saijan Ääni ratkaisee -vedon voi katsoa tästä.

Räjäyttävän sisääntulon TVOF:iin tehnyt Saija onnistui säilyttämään tasonsa ja kannatuksensa koko kauden ajan. Lopulta suosio kulminoitui koko kilpailun voittoon laulajan kerättyä finaalilähetyksessä jopa 38,5% kaikista yleisön antamista äänistä.

Saijan kilpakumppaneista hopeaa sai Aksel Kankaanranta, kolmanneksi sijoittui Andrea Brosio ja neljänneksi Tiina Nyyssönen.

The Voice of Finland jatkuu uudella kaudella jälleen ensi keväänä. Osallistujahaku aloitetaan toukokuun aikana ja siitä tiedotetaan lisää myöhemmin!

The Voice of Finlandin finaali huipentuu Happoradion live-esitykseen!

Happoradio tarjoaa näyttävän lopetuksen tämän kauden The Voice of Finlandille, kun bändi nousee Turun Logomon TVOF-lavalle. Suorassa finaalilähetyksessä kuullaan yhtyeen kappale Älä puhu huomisesta!

Yhtyeen solisti Aki tykki laulaa tyylikkään tummanpuhuvassa asussaan ja yleisö taputtaa mukana! Tähän show’hun on hieno päättää kevään näyttävä The Voice of Finland -kausi!

”Parhaita vetoja koskaan” – Anna Puun TVOF-finalisti Aksel Kankaanranta tulkitsee Ed Sheerania!

Team Annan finalisti Aksel Kankaanranta laulaa The Voice of Finlandin viimeisessä jaksossa Ed Sheeranin kappaleen Thinking Out Loud. 18-vuotias turkulainen vie biisin vaikuttavalla äänellään aivan uusiin sfääreihin. Esityksen jälkeen yleisö taputtaa seisaaltaan!

”Sulla on kaikkein persoonallisin soundi kaikista laulajista ja melkeinpä kaikista kausista!” Michael Monroe ylistää.

”Noin kun vetää, saa mut lattialle ja noin kun laulaa, saa pariskunnat palaamaan yhteen. Tää on parhaita vetoja koskaan”, Redrama kommentoi.

Seuraa laulajien ja tähtivalmentajien tunnelmia finaalipäivästä TVOF:n Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa!