Superpesis

Superpesis

Kotimaisen huippupalloilun kärkietenijöihin kuuluva miesten Superpesis pysyy tarjonnassamme myös kausina 2016-2017. Pesisjännistystä annostellaan noin kahden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla. Olemme mukana toukokuun avausotteluista aina syyskuun mestaruusjuhliin asti. Lähetykset ovat katsottavissa netistä ja maksu-tv-operaattoreilta tilattavassa Ruutu+-paketissa.

 

36 uutta julkaisua

Ottelukooste: Seinäjoki haki maukkaan yllätysvoiton Joensuusta

Seinäjoen JymyJussit järjesti yllätyksen Ruutu Urheilun perjantai-illan tv-ottelussa. Superpesiksen mitalisuosikkeihin kuuluva Joensuun Maila taipui kotikentällään, kun JymyJussit haki tehotykkinsä Jukka-Pekka Vainionpään johdolla kolme pistettä jaksolukemin 2-0 (3-2, 4-2).

Kooste: Huipputason jännitysnäytelmä kärkiottelussa – Joensuu kellisti Sotkamon Hiukassa

Sotkamon Jymy ja Joensuun Maila tarjosivat tiistai-iltana erittäin laadukasta kärkiottelun arvoista peliä.

Avausjaksolla molemmat joukkueet olivat vuorollaan kuskin paikalla, kunnes neljännessä vuorossa Juha Niemen ja Henri Litmasen sivallukset ratkaisivat 5-4-jaksovoiton Joensuulle.
Toisella jaksolla Sotkamon Niilo Piiponniemen kunnari tyhjään kenttään toisessa vuoroparissa oli käänteentekevä. Jakso Jymylle juoksuin 2-1.

Supervuoropari oli juoksuton, joten voitto ratkesi vasta kotiutuskisassa, jonka sankari oli Joensuun jokeri Juha Niemi komealla kunnarillaan.

Sotkamo – Joensuu 1 – 2 (4-5, 2-1, 0-0, 3-4).

Hyvinkään pohjalaisisäntä Juha Puhtimäki: "Loppu-uran päätavoite on päästä pelaamaan kullasta"

Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti Juha Puhtimäki on noussut neljän Hyvinkään Tahkossa viettämänsä kauden aikana Superpesiksen eliittiin niin mailan varressa kuin myös lautasen herrana lukkarin roolissaan. Viime kauden tapaan kärkilyöntitilaston voitosta kisaava 32-vuotias Puhtimäki on viihtynyt Etelä-Suomessa, mutta vetääkö veri silti takaisin Pohjanmaalle? Ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteet niin henkilökohtaisella- kuin joukkuetasollakin?

Ruutu Urheilu jututti myös intohimoisena hevosmiehenä tunnettua Puhtimäkeä.

Lähikuvassa Hyvinkään pohjalaisisäntä Juha Puhtimäki: "Loppu-uran päätavoite on päästä pelaamaan kullasta"

  • This video is no longer available.

Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti Juha Puhtimäki on noussut neljän Hyvinkään Tahkossa viettämänsä kauden aikana Superpesiksen eliittiin niin mailan varressa kuin myös lautasen herrana lukkarin roolissaan.
Viime kauden tapaan kärkilyöntitilaston voitosta kisaava 32-vuotias Puhtimäki on viihtynyt Etelä-Suomessa, mutta vetääkö veri silti takaisin Pohjanmaalle? Ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteet niin henkilökohtaisella- kuin joukkuetasollakin?

Ruutu Urheilu jututti myös intohimoisena hevosmiehenä tunnettua Puhtimäkeä.

Kooste: Hyvinkää rutisti kotivoiton Kankaanpäästä pitkän kaavan kautta

Hyvinkään Tahkon ja Kankaanpään Mailan sunnuntai-illan kohtaaminen oli tarkkaa taistelua tärkeistä pisteistä. Vähäjuoksuinen ottelu ratkesi vasta kotiutuslyöntikilpailussa, jonka Tahko harjasi itselleen.
Voiton myötä Tahko säilytti vielä mahdollisuutensa ylempään jatkosarjaan, tosin tiukkaa tekee. KaMalle puolestaan tappio oli jo seitsemäs peräkkäinen.

Kooste: Kuumaa kamppailua Pohjanmaan paikallisessa – Vimpelille dramaattinen voitto

Koskenkorvan Urheilijoiden ja Vimpelin Vedon välinen perjantai-illan paikalliskamppailu tarjosi jännitystä sekä vaihtelevia tilanteita yllin kyllin.

Vimpeli vei avausjakson 7-3-lukemin, kun Jere Saukko sivalsi ratkaisevan läpilyönnin neljännessä vuorossa.
Toista jaksoa Koskenkorva johti alusta lähes loppuun asti, mutta koko jakson viimeisenä lyöjänä Matias Rinta-Aho löi 3-3-tasoituksen, joka ratkaisi Vimpelille vierasvoiton. Ratkaisujuoksu kuumensi isäntien tunteet, sillä hidastuskuvien perusteella palo ei olisi ollut väärä tuomio.

Koskenkorva – Vimpeli 0 – 1 (3-7, 3-3).