Ohjelmat

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.45
Ostosruutu
10.15
Ostosruutu
10.45
Ostosruutu
11.15
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.45
Krokotiilimies
Vanha kettu. Australia Zoon vanha naaraskettu Foxey alkaa olla elämänsä ehtoopuolella. Onko jo tullut sen aika siirtyä autuaammille metsästysmaille? Alligaattori Fang järjestää itsensä kiipeliin nappaamalla kitaansa muovipullon, jonka nielaiseminen voi koitua sen kohtaloksi. Dokumentti. 2. tuotantokausi.
12.15
Apua avajaisiin
Elämän- ja liikekumppanit. David matkaa Missourin Springfieldiin auttamaan Erikiä ja Williä Savor-ravintolan avajaisissa. Erik on taiteilija, jolta tulevat ravintolaan tarvittavat rahat, Will taas toimii ravintolan pääkokkina. Liikekumppanuus rasittaa kuitenkin myös heidän parisuhdettaan. Amerikkalainen sarja. 2. tuotantokausi.
13.05
Leijonan luola Ruotsi
Äänikirjoja ja ostoskeskuksia. Tänään kuulemme, miten äänikirjamarkkinat mullistetaan. Lisäksi saamme tutustua aivan uuteen ostoskeskusmalliin ja vaatemerkkiin. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (45')
14.00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Metsästystä merijalkaväen tapaan. Henkka & Niki jahtaavat karjuja Kalifornian metsissä. Vastustajanaan heillä on vietanmilaisessa vankilassa kokkaamaan oppinut Navy Seal Cork Graham. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (23')
14.30
Jyrki Sukulan makujen maa
Tälnään Jyrki lähtee Pirkamaalle, Sastamalaan. Luvassa on tutustuminen broileritilaan. Tilalla Jyrki valmistaa saltimpoccaa eli ilmakuivattuun possunkinkkuun käärittyjä paistileikkeleitä. Kotimainen ruokaohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
15.00
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perhe on pulassa. Haifa ja Edward raatavat ravintolassaan eivätkä näe lapsiaan lähes ikinä. Kokki Alexander Nilson tulee selvittämään, miten tilannetta voidaan parantaa ja miten ravintolaan saadaan lisää asiakkaita. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
15.55
Ruotsin karmein koti
Varasto vai makuuhuone?. Rogerin ja Jolantan makuuhuone muistuttaa enemmän varastoa kuin rentoutumispaikkaa. Kamalan väriset seinät, vanhat lakanat ja irtonainen amme eivät kuulu Simonin ja Tomasin mielestä makuuhuoneeseen, joten huone remontoidaan täysin. Ruotsalainen sisustusohjelma. 6. tuotantokausi.
16.50
LA Ink
Epäröintiä. Kat ei osaa päättää, pitäisikö hänen palkata Corey takaisin, ja Corey saa työtarjouksen toisaalta. Kimberly Caldwell käy Katin tatuoitavana, ja Kat käy poikaystävänsä Nikki Sixxin radio-ohjelmassa haastateltavana. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17.45
Leijonan luola Ruotsi
Vanhoja ja nuoria. Kauden viimeisessä jaksossa nähdään eräs hyvin vanha yrittäjä ja myös sarjan nuorimmat yrittäjät. Eräs keksintö saa osan leijonista riemuitsemaan villisti. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (45')
18.40
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Perinteet romukoppaan. Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva perinteikäs Cattelin näyttää nykyään pelkältä kebabpaikalta. Illan tullen ravintola ammottaa tyhjyyttään. Kokki Alexander Nilson lähtee herättelemään omistajaa ja kokkeja sekä yrittää tehdä ravintolasta jälleen tasokkaan. Ruotsalainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (43')
19.35
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli pääsevät tutustumaan upeaan mopokokoelmaan. Kirsi tekee kauppaa Tuntemattomasta sotilaasta. Markku joutuu siivoushommiin. Kotimainen ohjelma. 2. tuotantokausi. (42')
20.30
Panttilainaamo
Kuolleen miehen hattu. Kun panttilainaamoon tuodaan Lynyrd Skynyrdin entisen laulajan Ronnie Van Zantin majavannahkahattu, Rickin silmät alkavat kiiltää ja hän on valmis maksamaan hatusta paljon rahaa. Myyjällä on kuitenkin mielessään vieläkin suurempi summa, eikä kaupanhieronta suju etelävaltiolaisen letkeästi. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
21.00
Tricked (7)
Ihmetekoja. Taikuri Ben Hanlin näyttää, miten hän pystyy muuttamaan virtsan viiniksi ja mehun rahaksi. Lisäksi hän yrittää saada suukkoja muun muassa B*Witched-bändiltä. Englantilainen viihdeohjelma. (45')
22.00
Hyvät ja huonot uutiset
Huikean suositun viihdeohjelman uusi kausi alkaa. Ruudussa nähdään vaihtuvalla kombolla Pirjo Heikkilä, Henkka Hyppönen, Niina Lahtinen, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Mikko Kuustonen. Syksyn ensimmäisessä lähetyksessä vieraana Mikael Jungner. 4. tuotantokausi. (43')
23.00
Konttori (7)
Sisäpiiri. Deangelo on nyt konttorin pomo, ja hänellä on tapana koota osa alaisistaan kokouksiin. Etenkin konttorin naispäälliköt ovat näreissään tästä miesporukan sisäpiiristä ja pitävät Deangeloa seksistinä. Hän kiistää syytökset. Amerikkalainen komediasarja. 7. tuotantokausi. (21')
23.30
Australian rajalla
Karkulainen. Huumekoira kiinnostuu ranskalaisesta reppureissaajasta. Poika saapuu Australiaan lomalle, vaikka häntä odottaa seuraavana päivänä oikeudenkäynti Kanadassa. Kiinalaisnaisella on mukanaan satavuotiaita munia. Australialainen sarja. 8. tuotantokausi. (22')
00.00
Eriskummalliset rikokset (7)
Tornipöllöjä ja savupiippusankareita. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttaneisiin tapauksiin kuuluu savupiippuun juuttunut ryöväri, varastettu pöllö sekä kallis yritys välttää ylinopeussakko. Englantilainen sarja. (27')
00.35
Panttilainaamon autospesialistit (S)
Steve McQueenin jalanjäljillä. Dannyn tuunausporukka kunnostaa Mustangin romusta kuuluisan elokuva-auton jäljennöstä. Lisäksi pajaan ilmestyy asiakas, joka haluaa maalauttaa tatuointinsa moottoripyörään. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (20')
01.05
Rantavahdit (12)
Elämän ja kuoleman rajalla. Ranta on täynnä turisteja, joten rantavahdeilla on työntäyteinen päivä edessään. Tilanne synkkenee, kun he yrittävät elvyttää kuollutta miestä. Australialainen sarja. 6. tuotantokausi. (22')
01.35
LA Ink
Epäröintiä. Kat ei osaa päättää, pitäisikö hänen palkata Corey takaisin, ja Corey saa työtarjouksen toisaalta. Kimberly Caldwell käy Katin tatuoitavana, ja Kat käy poikaystävänsä Nikki Sixxin radio-ohjelmassa haastateltavana. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
02.30
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Muka-ystäviä. Monticen ystäviä eivät miellytä morsiamen pukuvalinnat, ja he arvostelevat tätä ankaralla kädellä. Saako Lori seurueen kuriin? Britneyn ystävät taas vähät välittävät morsiamen ja morsiamen äidin budjetista. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Ylettömiä unelmia. 25-vuotias Diana on osa-aikainen kosmetologi, joka elää vanhempiensa huomassa. Hän haaveilee avioliitosta ja yhteisestä kodista poikaystävänsä Tinon kanssa. Ongelmana on kuitenkin Dianan kallis maku. Hän haaveilee muhkeasta timanttisormuksesta ja miljoona-asunnosta. Tino ja vanhemmat kutsuvat Gailin takomaan järkeä kohtuuttomia vaativan Dianan päähän. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
10.00
Sarahin sisustusvinkit
Esiteinin huone. Sisustussuunnittelija Sarah Richardson tekee työparinsa, Tommy Smythen, kanssa 10-vuotiaan Alex-pojan sotkuisesta ja ilmeettömästä huoneesta tyylikkään ja valloittavan nuorenmiehen huoneen. Sisustamiseen käytetään muun muassa Alexin luonteeseen ja harrastuksiin viittaavia elementtejä. Kanadalainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
10.30
Eden
Huvikumpu. Minna Toivanen ja Tommy Kilponen heittäytyvät Peppi Pitkätossun tunnelmiin saadessaan kohteeksi vanhan rintamamiestalon pihapiirin. Tommy ei säästele pastellin sävyjä pintoja maalatessaan, ja Minna vie saman väriloiston istutuksiin. Ränsistynyt grillikatos muuttuu iloiseksi huvittelumajaksi. Uudet terassialueet grilleineen sekä pöytäryhmineen tuovat isäntäparille lisäneliöitä lämpimistä kesäilloista nauttimiseen. Kotimainen puutarhaohjelma. 7. tuotantokausi. (21')
11.00
Olgan kotona
Hevosen nälkä. Olga ja pienet tyttäret tekevät soijaburgereita. Olgan avuksi hevoslaitumen laajennukseen saapuu näyttelijä Ilkka Villi. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (21')
11.30
Leila leipoo
Perinteet kunniaan. Leila leipoo perinteisiä leivonnaisia: munkkeja, madeleine-leivoksia ja Schwarzwaldin kakkua. Leipuri David näyttää, miten näkkileipää tehdään. Ruotsalainen ruokaohjelma. 3. tuotantokausi.
12.00
Elixir
Urheilu- ja hyvinvointiohjelma. 7. tuotantokausi. (22')
12.30
Arvostele mun illallinen Australiassa
Surffarin tiki-juhlat. Rento Lachlan luottaa menussaan mereneläviin ja trooppisiin aineksiin. Hänen tiki-baarinsa antimet pitävät vieraat tyytyväisinä, vaikka ruokaa joutuisi välillä odottamaankin. Australialainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.00
Huippukokki lähtee maalle
Vaahterasiirappia valuttamassa. Lynn lähtee katsomaan, kuinka vaahterasiirappia valmistetaan Atwoodissa Kanadassa ja kokee aivan uuden makuelämyksen, kun pääsee maistamaan vaahterasiirappivoita. Tällä kertaa Lynn käyttää ateriassaan ennätyspaljon isäntiensä tuotetta. Luvassa on muun muassa vaahterasiirappikanaa ja -munkkeja. Kanadalainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
13.30
Tuhluriprinsessat
Velkaantunut vaimo. 25-vuotias Ashley ei häpeile satsata itseensä. Hän käyttää kauneushoitoihin, shoppailuun ja juhlimiseen sekä omat että aviomiehensä Scottin rahat. Scottin sisar on kyllästynyt kälynsä toimintaan ja pyytää Gailin laittamaan Ashleyn ruotuun. Ashleyn on kuitenkin vaikea ymmärtää, että hän ajaa törsäämisellään avioliittonsa karille. Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
14.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Vartalo-ongelmia. Kymmeniä kiloja laihtunut Courtney ei osaa valita pukua, koska on epävarma vartalostaan. XL-kokoisella E Tericalla taas riittää itsevarmuutta, mutta sulhanen on eri mieltä puvusta. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
14.30
Näin meistä tuli Ruotsin miljonääriäidit
Draamaa ja iloa. Gunilla järjestää puutarhajuhlat, joissa on tarjolla vaikuttavaa draamaa. Anna viettää syntymäpäiviään vanhan ystävänsä kanssa, ja Maria puolestaan juhlii tyttärensä valmistumista yliopistosta. Ruotsalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.
15.30
Olet mitä syöt
Luovuttanut luistelija. 35-vuotias Nicki Philips oli ennen huippuluistelija, mutta nykyään hän painaa 127 kiloa eikä liiku yhtään. Joskus Nicki haaveilee vielä jäälle paluusta, mutta hän tuntuu menettäneen uskonsa sen suhteen. Gillian tulee selvittämään, mikä on saanut entisen huippuluistelijan luovuttamaan. Englantilainen realitysarja. 2. tuotantokausi. (24')
16.00
Neljät häät Amerikassa
Säihkettä ja avolava-autoja. Morsiamet Sara, Amy, Tanisha ja Rikki Dea arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voittaako säihke vai ehkä sittenkin simppeli maalaishenki? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
17.00
Hurja remontti
Eläinten uusi koti, osa 1/2. Almquistin perhe on omistanut elämänsä pahoinpideltyjen eläinten pelastamiselle, vaikka heidän talonsa on sortumispisteessä. Hurja remontti tarjoaa uuden kodin sekä perheelle että eläimille. Amerikkalainen realitysarja. 6. tuotantokausi.
18.00
Victoria's Secret Fashion Show 2013
The Victoria's Secret Fashion Show 2013. Victoria's Secretin vuoden 2013 muotinäytöstä tähdittävät huippumallit Lily Aldridge, Adriana Lima ja Behati Prinsloo. Musiikista vastaavat Taylor Swift, Fall Out Boy, A Great Big World ja Neon Jungle. (42')
19.00
Neljät häät Amerikassa
Tennareita ja muurahaisia. Morsiamet Anna, Nazia, Samantha ja Shannon arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voivatko tennarit ja muurahaiset murskata unelman voitosta? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
20.00
Valheen vangit (7)
Petos. Mies on tehnyt vakuutuspetoksen polttamalla talonsa. Onnettoman sattuman takia miehen veli paloi pahasti palossa. Mies salaa karmean totuuden läheisiltään ja päättää paeta tekojaan muuttamalla pois maasta - salaa. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (40')
21.00
Sinkkuelämää (12)
Kausi 3, jakso 37. Helppo ja onnellinen elämä alkaa ahdistaa Carrieä. Charlotte joutuu sokkotreffeillä ojasta allikkoon, mutta lopussa kiitos seisoo. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (25')
21.35
Sinkkuelämää (12)
Kausi 3, jakso 38. Charlotte on tavannut unelmiensa prinssin ja leijuu pilvissä. Kohtalo astuu myös Carrien elämään Kihon muodossa. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (28')
22.15
Petolliset enkelit (7)
Ilmestys. Sarja päättyy! Amanda, Heather, Carlene, Cricket ja Sharon lähtevät matkalle Meksikon Juáreziin. Kun naisjoukko siepataan ja asiat alkavat mennä pieleen, patoutuneet tunteet alkavat nousta pintaan ja kärjistyä. Pastori Tudor ja Zack tekevät parhaansa pelastaakseen naiset, ja Ripp Cockburnin visusti varjelema salaisuus paljastuu. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (41')
23.10
Valheen vangit (S)
Perintö. Peliriippuvainen perheen kuopus on pelannut äitinsä rahat. Alzheimerin tautiin sairastuneen äidin toive päästä Afrikan-matkalle yhdessä perheen kanssa uhkaa peruuntua rahan puutteessa. Sisarusten välit menevät poikki, kun rahoja ei löydy mistään Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (42')
00.10
Pappien tekopyhät tyttäret (7)
Uusia alkuja. Kolby pääsee ensimmäistä kertaa treffeille Micahin kanssa kahdestaan. Taylor täyttää 18 vuotta ja pitää bileet. Olivia on huolissaan Edenin sairastelusta ja miettii aikuiskasteen ottamista. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi. (39')
01.05
Asiaa seksistä (S)
Valistusta vanhemmillekin. Vanhemmat eivät aina tiedä, mitä lapset internetissä puuhaavat, joten tänään vanhempia valistetaan videochattien vaaroista. Teinit pääsevät opintoretkellä tutustumaan hedelmöityshoitoklinikan toimintaan. Myös suuren seksikyselyn tulosten purkaminen jatkuu. 5. tuotantokausi. (42')
02.00
Ruotsin plastiikkakirurgit
Hampaiden valkaisu. Meral haluaa valkaista nuuskan, punaviinin ja kahvin värjäämät hampaansa. 5-vuotias Alfred puolestaan tulee sairaalaan kasvoleikkaukseen, sillä hänellä on synnynnäinen kasvohalvaus. Vauhdikas Erik haluaa korjauttaa nenänsä, ja Roger tulee näyttämään, miltä hänen jalkansa näyttää leikkauksen jälkeen. Ruotsalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
02.55
Neljät häät Amerikassa
Tennareita ja muurahaisia. Morsiamet Anna, Nazia, Samantha ja Shannon arvostelevat toistensa häät ja kilpailevat unelmien häämatkasta. Voivatko tennarit ja muurahaiset murskata unelman voitosta? Amerikkalainen realitysarja. 2. tuotantokausi.
03.50
Ennustaja-TV

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
08.50
Ostosruutu
09.20
Ostosruutu
09.50
Ostosruutu
10.20
Ostosruutu
10.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Hurja remontti
Kortteli kuntoon, osa 1/2. Ty tiimeineen auttaa Jamaikasta Yhdysvaltoihin muuttanutta Delores Powellia, jota huijattiin talokaupoissa. Samalla he pistävät kuntoon koko naapuruston. Amerikkalainen realitysarja. 7. tuotantokausi.
14.20
Shake It Up (S)
Juhlahumua. Gary järjestää suuret vuosittaiset juhlansa, ja myös Rocky ja CeCe saavat kutsun. Ty ja Deuce puolestaan jäävät kotiin lapsenvahdeiksi. Ilta ei kuitenkaan osoittaudu sellaiseksi kuin nuoret kuvittelivat. Amerikkalainen komediasarja. 1. tuotantokausi. (21')
14.50
Isännän ja koiran käytöskoulu Amerikassa
Koirat ennen miestä. Dyannella ja Mariolla on niin myrskyisä suhde, että koirankouluttaja Victoria Stilwell joutuu aivan uuvuksiin. Pariskunnan riidanaiheita ovat Dyannen pienet koirat, joita ei ole koulutettu sisäsiisteiksi, eikä Dyanne usko koirien kävelyttämiseen. Mario on jo muuttamassa pois, ja Dyannekin valitsisi koirat ennen miestä, mutta Victoria yrittää vielä auttaa pariskuntaa. Englantilainen lifestyleohjelma. 4. tuotantokausi.
15.50
Deittikamera
Pitkät sääret, lyhyt pinna. Kaksi pitkää ja äkkipikaista naista etsii elämäänsä pitkää prinssiä, mutta he päätyvät valitsemaan ison ja tylsän sekä pienen ja ärsyttävän väliltä. Kestävätkö naisten hermot treffeillä? Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (18')
16.20
Koiralle koti
Hylkiöt. Kaatuileva ja ulosteen karkailusta kärsivä Wiggles-bulldoggi etsii epätoivoisesti uutta kotia. Hoitolaan tuotu Zoey-koira kärsii vaikeahoitoisista allergioista ja on allerginen myös ihmisille. Amerikkalainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi.
16.20
Koiralle koti
Hylkiöt. Kaatuileva ja ulosteen karkailusta kärsivä Wiggles-bulldoggi etsii epätoivoisesti uutta kotia. Hoitolaan tuotu Zoey-koira kärsii vaikeahoitoisista allergioista ja on allerginen myös ihmisille. Amerikkalainen dokumenttisarja. 1. tuotantokausi.
17.25
Frasier (7)
Parisuhdepeliä Seattlessa, osa 1. Roz ja Niles ajautuvat yksinäisyyttään epätoivoisiin tekoihin. Nilesin tilanne saa Frasierin huolestumaan toden teolla. Vierailijana Amy Brenneman. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (20')
17.55
Himohamstraajat (S)
Matokeksejä ja kuivunutta oravaa. Ruoanlaitosta innostuneen Lisan keittiössä on niin pilaantunutta ruokaa, että rotatkin kuolevat siellä ruokamyrkytykseen. Berthaa uhkaa vankeusrangaistus, jollei hän siivoa kaoottista pihaansa ja tavararöykkiöiden täyttämää taloaan. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (41')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Poliisit (7)
Oulu. Kadonnutta lasta etsitään useamman partion voimin. Janne ja Tommi selvittävät kahta uhkailutapausta ja pelastavat ahneen siilin. Rattijuopon matkustaja käyttäytyy agressiivisesti ja kyynelkaasua huuhdotaan myös poliisin silmistä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
19.30
Poliisit (S)
Lahti. Jarno ja Janne törmäävät vuorossaan kahdesti samaan mopoon, joka on yön päätteeksi joutunut vääriin käsiin. Jarnon muotoilema sakko kadulle virtsaamisesta naurattaa Jannea. Kadulta juostaan kiinni itsetuhoinen mies ja selvitetään tappeluvyyhtiä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (22')
20.00
Suomen kaunein mökki
Suomen kaunein mökki 2014 tittelin voittaja selviää! Saamme myös tietää mitkä kolme mökkiä saivat katsojilta eniten ääniä. Vierailemme myös Kalajoella tutustumassa kesällä avattaviin loma-asuntomessuihin. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (40') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Laulava omistaja. SARJA ALKAA. Jimiltä tutun sarjan toinen tuotantokausi alkaa. Meson de Mesilla olisi täydellinen lomanviettopaikka, mutta omistaja on hankkinut hotellin omaksi esiintymislavakseen, ja hotellivieraat jäävät sivuosaan. Ruoka ja sisutus eivät sovi paikkaan lainkaan. Henkilökunnankin kanssa riittää draamaa. Gordon tekee mittavia muutoksia ja huomioi viimein hotellivieraiden tarpeet. Myös henkilökunta on mielissään. Mutta malttaako omistaja jättää laulajan uransa jäihin? Amerikkalainen lifestylesarja.
22.00
River (12)
Osa 8/8: Manan majoilla. SARJA PÄÄTTYY. Kotimatka alkaa järkytyksellä, kun yksi retkikunnan jäsen ammutaan kuoliaaksi. Kun muut syyttelevät pelokkaina toisiaan ja arvuuttelevat ampujaa, Jahel vetoaa Boiúnaan, kaikkien demonien jumalaan. Kuolleista herättämisellä on arvaamattomat seuraukset. 1. tuotantokausi. (41')
23.00
Neste Oil Ralli Finland: 1. kisapäivän kooste
23.00
Neste Oil Ralli Finland: 1. kisapäivän kooste
23.30
Under the Dome (12)
Sammumaton jano. Auto törmää Chester's Millin vesitorniin ja katkaisee vedensaannin. Kaupunki vajoaa anarkiaan, kun asukkaat taistelevat elintarvikkeista. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (39')
00.25
Under the Dome (12)
Kupu kuvun alla. Big Jimin ja Ollien valtataistelu saa entistä vakavampia piirteitä, kun Ollie ottaa haltuunsa propaanivaraston. Joe ja Norrie lähtevät etsimään kuvun ydintä. Linda ja Junior jahtaavat Rosen murhaajia. Amerikkalainen draamasarja. 1. tuotantokausi. (40')
01.25
Frasier (7)
Parisuhdepeliä Seattlessa, osa 1. Roz ja Niles ajautuvat yksinäisyyttään epätoivoisiin tekoihin. Nilesin tilanne saa Frasierin huolestumaan toden teolla. Vierailijana Amy Brenneman. Amerikkalainen komediasarja. 6. tuotantokausi. (20')
01.55
Poliisit (S)
Lahti. Jarno ja Janne törmäävät vuorossaan kahdesti samaan mopoon, joka on yön päätteeksi joutunut vääriin käsiin. Jarnon muotoilema sakko kadulle virtsaamisesta naurattaa Jannea. Kadulta juostaan kiinni itsetuhoinen mies ja selvitetään tappeluvyyhtiä. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (22')
02.25
Dr. Phil (S)
Lapsi kateissa. Tapaamme kadonneiden lasten huolestuneita omaisia. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä mieltä siitä, kuka on vastuussa lapsen kohtalosta. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40')
03.20
Ennustaja-TV