Perhe on pahin

Perhe on pahin

jim

05.00
Ennustaja-TV
07.40
Ostosruutu
08.10
Ostosruutu
08.40
Ostosruutu
09.10
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 39/65. Bellarinen niemimaalla. Mestarien oppitunti pidetään rannalla Bellarinen niemimaalla. Pääosassa ovat meren antimet, mutta Matt neuvoo myös helpon lihamurekkeen reseptin. Kokkivieraaksi saapuu Bellarinen ylpeys Aaron Turner. Australialainen sarja. (46')
10.05
MasterChef Australia
Kausi 5. Jakso 40/65. Yllätyslaatikot tyhjää täynnä. Viikon teemana on rakkaus, ja viikon alkajaisiksi kilpailijat saavat itse täyttää tyhjyyttään kumisevat yllätyslaatikot. Jutun juju piilee siinä, että omien mieltymysten mukaisilla raaka-aineilla täytetty laatikko pitääkin yllättäen luovuttaa jollekin toiselle kilpailijalle. Tehtävä saa monet hämilleen, ja pudotusuhan alle joutuu yllättäviäkin nimiä. Australialainen sarja. (42')
11.00
Henkka & Niki vs. Amerikka
Kausi 2. Jakso 7/10. Alaskan suuret metsästäjät. Alaskassa Henkka & Niki lähtevät sorsametsälle paikallisten metsästäjien kanssa. Saavatko kokkimme sorsan kynittäväkseen vai ampuvatko he omaan jalkaansa? Kotimainen lifestyleohjelma. (23')
11.30
Jyrki Sukulan makujen maa
Kausi 2. Jakso 7/10. Jyrki kokkailee ankankoipi-confitia ja paistettua ankanmaksaa. Lisäksi tutustumme ankkalan toimintaan Vaskiossa. Kotimainen ruokaohjelma. (19')
12.00
Arktiset vedet
Kausi 3. Jakso 3/8. Viihteellinen luonto-, kalastus- ja matkailuohjelma Arktiset Vedet syöksyy vastaanottimiin ohjelmasarjan kolmannella tuotantokaudella kahdeksan jakson voimin. Pohjoinen ulottuvuus aukeaa katsojalle kaikessa loistossaan kuin rauhoitettu jääleinikki Kilpisjärven erämaassa. Jaksoissa seikkaillaan aina Suomen kalastusapajista Alaskan ja Grönlannin upeisiin erämaihin ja arktisiin vesiin. Kotimainen ohjelma.
12.30
Rekkakuskit jäällä (7)
Kausi 6. Jakso 8/16. Näytön paikka. Siankyljen kyvyt joutuvat koetukselle, kun hän pääsee kuskaamaan lastia yksinään Manleyn kylään. Austin puolestaan pääsee mukaan kuljettamaan raskasta valmistaloa. Jack tekee paluun lastivarikolle, mutta Lane ei ole tyytyväinen veteraanin lähdettyä ovet paukkuen. Kanadalainen realitysarja. (43')
13.25
Rekkakuskit jäällä (7)
Kausi 6. Jakso 9/16. Pahassa jamassa. Alex lähtee ajamaan volframikaivokselle, jonne johtavaa tietä tituleerataan Yukonin vaarallisimmaksi. Rick on yhä sairaana, joten Hugh kokoaa varamiehistä saattueen ja lähtee ylittämään Winnipegjärveä. Siankylki pääsee vihdoin ajamaan yksin Daltonilla, mutta mies tuntee olonsa sairaaksi. Kanadalainen realitysarja. (43')
14.25
Talent USA
Kausi 8. Jakso 10/27. Isolle lavalle. Talent USA siirtyy ensimmäisen liveshow'n myötä Radio City Music Halliin New Yorkiin. Pärjäävätkö talenttikokelaat legendaarisella lavalla, vai onko se heille liian suuri? Se selviää, kun kaksitoista esitystä kilpailee neljästä ensimmäisestä semifinaalipaikasta. Amerikkalainen sarja. (83')
16.05
Metsien miehet (7)
Kausi 6. Jakso 17/20. Viimeinen oljenkorsi. Urakat alkavat olla loppusuoralla ja kiireessä otetaan käyttöön viimeisetkin kikat. Amerikkalainen sarja. (43')
17.00
Suomen paras leipomo
Kausi 1. Jakso 3/9. Suomen parasta leipomoa metsästetään Pohjanmaalla. Suomenruotsalainen Aroma Bageri & Konditori on kolmikon ainoa ammattileipomo. Rökittävätkö amatöörileipurien pyörittämät Sweet Vaasa ja Valkoinen puu innovatiivisuudellaan ammattilaiset? Hansilla ja Jennillä on vaikea päätös edessä - vain yksi leipomo voi jatkaa semifinaaliin. Kotimainen ohjelma. (41')
18.00
Panttilainaamo UK
Kausi 1. Jakso 3/8. Marco Ihmemaassa. Tällä kertaa Big Mark ja kumppanit saavat nähtäväkseen "Liisa Ihmemaassa" -kirjan kuvitusluonnoksia, joiden aitouden saapuu paikalle varmistamaan itse taiteilija Rodney Matthews. Lisäksi tarkastellaan outoja vanhoja esineitä, kuten lihasstimulaattoria, 1600-luvun päiväkirjaa ja luurankoa. Englantilainen realitysarja. (43')
19.00
Haasta Hans
Kausi 1. Jakso 7/10. Kiinteistökuniningatar Kaisa Liski ystävineen haastaa gourmet-keisari Hans Välimäen korealaisen keittiön herkuilla. Kaisaa valmentaa aasialaisen keittiön erikoismies Jaakko Sorsa suoraan Hong Kongista. Aikaa on tasan tunti eikä Hans tiedä etukäteen edes aineksia. Huippukokille tuleekin kiire pistää pöytä koreaksi. Kotimainen viihdeohjelma. (42')
20.00
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 2. Jakso 7/8. Riitelevät sisarukset. Curtis House on ollut saman perheen omistuksessa jo 60 vuoden ajan. Sitä uhkaa kuitenkin sulkeminen, koska omistajasisarukset eivät puhu toisilleen. Kaikkien huomio keskittyykin omistajien riitelyyn eikä asiakkaisiin. Saako Gordon sisarusten välit kuntoon vai osoittautuuko tehtävä ylivoimaiseksi jopa hänelle? Entä ryömiikö Betty Gordonin viereen sänkyyn? Amerikkalainen lifestylesarja.
21.00
Suomen Tulli
Kausi 3. Jakso 6/12. Nuijamaalla hakekuorma tutkitaan salakuljetuksen varalta. Laivatarkastuksessa Anita ja Kati löytävät merkittävän kokoisen kätkötilan. Vanhoissa siirtokilvissä oleva auto yrittää eksyttää Tonin ja Lolan Punavuoressa. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42')
22.00
Vuorien sankarit (7)
Kausi 2. Jakso 8/16. Katastrofi. Richin auto hajoaa kahdeksan kilometrin päässä hänen mökiltään. Tom ja Will ovat tarkistamassa ansoja, mutta kaikki ei suju suunnitelmien mukaan. Martyn ruokavarastot ovat lopussa, joten hän lähtee hirvimetsälle. Toinen turkismetsästäjä sabotoi Charlien ansoja. Charlie saa miehen kiinni itse teossa ja lähtee perään kohtalokkain seurauksin. Amerikkalainen sarja. (43')
23.00
Outoa vai mitä? (12)
Kausi 1. Jakso 1/10. Taivaalta tippuneet. Miten on mahdollista pudota 47 kerrosta katuun ja selvitä hengissä? Entä mistä ovat peräisin taivaalta tippuvat valtavat jääkimpaleet? Ja kenelle kuuluvat Vancouverin rannoille lenkkikenkien sisällä huuhtoutuneet jalkaterät? Amerikkalainen sarja. (44')
00.00
Villit nettivideot (12)
Kausi 5. Jakso 15/20. Linssiluteita. Tämänkertaisessa jaksossa vieraillaan Suomessa ja tavataan Lontoon laulava kalamyyjä. Englantilainen sarja. (23')
00.30
Villit nettivideot (12)
Kausi 5. Jakso 16/20. Lapsukaisia. Tällä kertaa ohjelma käy läpi 20 suosittua lapsivideota. Mukana on muun muassa väsähtäneitä ruokailijoita, tanssivia lapsia ja kung fu -vauva. Englantilainen sarja. (22')
01.00
Entisöintipaja
Kausi 2. Jakso 13/14. Rämää ja ruostetta. 1950-luvun huvipuiston sähköauto on umpiruosteessa. Joko Rickin raja tulee vastaan? Jokaisen ruokakaupan edustalla oli ennen keinuva huvilaite lapsille. Entä jos sellaiseen oli asennettu oikea moottoripyörä? Coca-Cola ja Pepsi voivat ehkä jo nykyään elää rinnakkain ? jos hieman huijataan. 1940-luvulla automaateista sai juomaa vain tasarahakolikoilla. Mutta tasarahan saamiseksi tarvittiin sitten erilliset automaatit. Amerikkalainen lifestylesarja.
01.30
Keräilijöiden aarreaitta
Kausi 1. Jakso 1/12. Sormusten herra. Kun tuloskortissa on Babe Ruthin nimmari, siitä voi pyytää melkein mitä vain. Robbie etsii Notre Dame -mestaruussormusta asiakasta varten, ja Jim Brown todistaa nimmarinsa aidoksi. Amerikkalainen sarja. (21')
02.00
Mestariampuja
Kausi 3. Jakso 8/13. Jänteitä ja jännitteitä. Joukkueet pääsevät kokeilemaan taitojaan jousiammuntakisassa, jonka vaikeus pistää monelle luun kurkkuun. Jaken epäurheilijamainen asenne puolestaan synnyttää talossa kunnon riidan. Amerikkalainen realitysarja. (40')
03.00
Ennustaja-TV

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.10
Ostosruutu
06.40
Ostosruutu
07.10
Ostosruutu
07.40
Bubble Guppies (S)
Kausi 1. Jakso 14/20. Bubble Guppies on näyttävä lastensarja, jossa ryhmä eskarilaisia seikkailee vedenalaisessa maailmassa. Uteliaat eskarilaiset eksyvät ihmeellisille seikkailuille, joissa he oppivat aina uusia ja mielenkiintoisia asioita maailmasta. Amerikkalainen animaatiosarja. (23')
08.05
Lego Legends of Chima (7)
Kausi 1. Jakso 14/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän ja heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. (21')
08.30
Jaksa paremmin
Kausi 3. Jakso 2/20. 2/20. Ammattinyrkkeilijä Jussi Koivula kokee elämyksen kelluntahuoneessa. Juontaja Päivi Ukkola tutustuu islanninhevosiin. Uniosiossa selviää miten levottomasti radiojuontaja Oku Luukkaisen pedissä nukutaan. Kotimainen lifestyleohjelma.
09.00
Hurja remontti
Kausi 7. Jakso 27/29. Kazakstanin lapset. Mike ja Katrina Carr adoptoivat neljä vammaista lasta Kazakstanista, mutta heidän kotinsa on kaikkea muuta kuin esteetön. Ty tuo tiiminsä ja koomikko Bill Engvallin rakentamaan perheelle kunnon talon. Amerikkalainen realitysarja.
10.00
SM-liigan viikkomakasiini
Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti. Kotimainen urheiluohjelma.
10.30
Nelonen Pro: Moor Gääs
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
11.00
Elixir
Kausi 8. Jakso 7/15. Kauneuden ja sulavan liikkeen ystävät varokaa: kikkafutari Lassi Hurskainen kokeilee kykyjään cheerleaderina. Taikuri Noora Karma solmussa judomaajoukkueen treeneissä. Asiantuntija kertoo mikä on tehokas tapa estää lasten leikkitapaturmia? (21')
11.30
Elixir Sport
Kausi 2. Jakso 7/15. Liikuntapäivät- erikoisjakso. Fitness-mestari Else Lautala ja superhuikea sisälentäminen. Robert Heleniuksen ja Amin Asikaisen kannanotto järjettömään katuväkivaltaan. (22')
12.00
Ravintola X
Kausi 1. Jakso 2/10. Tänä iltana Joel ja Hjallis Harkimo avaavat oman sporttiravintolansa. Miten yhteistyö sujuu ja kumpi sanoo viimeisen sanan? Tarjoilupuuhissa nähdään huippukiekkoilijat Ossi Väänänen sekä Valtteri ja Ilari Filppula, ja Teemu Selännekin saapuu Harkimoiden ravintolaan! (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
13.00
Merieläinten pelastajat
Kausi 2. Jakso 21/26. Lempeän jätin ahdinko. Kalifornian suurin järvi osoittautuu kuolettavaksi, kun tuhannet pelikaanit ovat vaarassa menehtyä vakavaan ruokamyrkytykseen. Alkaa laajamittainen pelastusoperaatio, johon myös SeaWorld antaa panoksensa. Lisäksi tiimi joutuu taistelemaan aikaa vastaan, kun rantaan ajautuu huonossa kunnossa oleva jättiläinen, uhanalainen merinahkakilpikonna. (20')
13.30
Eläintarhassa tapahtuu
Kausi 11. Jakso 7/10. Uusia alkuja. Jana-saukko saa lopultakin kauan toivottuja poikasia. Richard vierailee uhanalaisten lintujen suojelualueella. Christine järjestää kasvattamalleen siamangille morsianta. (22')
14.00
Eläintarhassa tapahtuu
Kausi 11. Jakso 8/10. Uusi tulokas. Aucklandin eläintarhan yksinäinen asukki saa vihdoin seuraa. Jaksossa tutustutaan myös jalattomaan liskoon ja tehdään terveystarkastus pienille saukonpoikasille. (21')
14.30
Matkaoppaat
Kausi 4. Jakso 55/56. Lomakauden lähestyessä loppuaan, oppaillakin on aikaa viettää hieman vapaata. Anoppikaksikko Kaija ja Helena taas viettävät erittäin aktiivista lomapäivää taivaalla. (19') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
15.00
Matkaoppaat
Kausi 4. Jakso 56/56. Alanyassa kausi on päättynyt ja oppailla on edessään ansaittu yhteinen illanvietto. Tunisiassakin on aika pistää pillit pussiin, mutta ennen sitä juhlistetaan vielä yhden pienen prinsessan syntymäpäiviä. (20') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
15.30
Totuuden anatomia (12)
Kausi 2. Jakso 5. Tulenarkoja tilanteita. Peter pelastaa tulipalosta nuoren naisen, jonka perhetausta saa Peterin aprikoimaan omia juuriaan. Palossa kuolee tuntematon mies, ja Megan joutuu napit vastakkain tuhopolttotutkijan kanssa yrittäessään selvittää tapahtumien kulkua. Kuka on mystisten tuhopolttojen takana? Vierailjana Kasarmin naiset -sarjan Terry Serpico. Amerikkalainen draamasarja. (41')
16.30
Hyvät ja huonot uutiset
Kausi 6. Jakso 4/10. Vieraana tänään näyttelijä Krista Kosonen. (43')
17.30
Vain elämää
Kausi 3. Jakso 5/8. Elastisen päivä. Tänään Elastinen tutustuttaa toiset artistit rapin maailmaan. Artistit ovatkin valmistautuneet päivään rap-uskottavin asustein. Ohjelmassa on scratchausta ja brake dancea - kuka on valmis kokeilemaan? Suomi-räpin mestarin Elastisen kappaleet avautuvat toisille aivan uudessa valossa. Yhden artistin äiti saa tänään porukalta yllätyspuhelun. Kotimainen musiikkiohjelma. (64') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Guinness World Records - Ihmeelliset ennätysvideot
Kausi 1. Jakso 4/23. Tänä iltana vuorossa mm. tiukin taskuunperuutus, raivokasta keittiövälineen rusikoimista sekä puhutteleva pähkinöiden särkemistaito omasta takaa. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
19.30
Vino Show
Kausi 1. Jakso 4/10. Vino Showssa näyttelijät joutuvat improvisoiden kertomaan millaista on olla naimisissa vampyyrin kanssa! Ilta päättyy dramaattisiin hetkiin lentokoneessa, mutta onneksi vinossa huoneessa lennolla on mukana joka tilanteen Janne Kataja. Illan vieraina Marc Gassot ja Janne Kataja. (63')
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Thor (12)
(Thor/USA 2011). Toiminnallisessa fantasiaseikkailussa Odin (Anthony Hopkins) on juuri kruunaamassa voimakasta ja taitavaa Thoria (Chris Hemsworth) satumaisen Asgardin kuninkaaksi, mutta päätyy viime hetkellä lähettämään tämän Maahan kouluttautumaan ihmisten pariin. Voimistaan ja vasarastaan riisuttu Thor törmää maan pinnalla Jane Fosterin (Natalie Portman) johtamaan fyysikkoryhmään ja aloittaa taistelun supervoimiensa takaisin saamiseksi. Vähitellen sankarista kasvaa turvallisuuden korvaamaton puolustaja. Pääosissa: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Anthony Hopkins, Stellan Skarsgard, Kat Dennings. Ohjaus: Kenneth Branagh. (110')
23.20
SM-liigan viikkomakasiini
Koko jääkiekon SM-liiga yksinoikeudella. Suorana syyskuun avauskierroksesta aina huimiin mestaruusjuhliin asti. Kotimainen urheiluohjelma.
23.50
Nelonen Pro: Moor Gääs
Värikäs moottoriurheilumakasiini. Urheiluohjelma.
00.20
Haapasalo Goes America (7)
Kausi 1. Jakso 3/8. Missourissa Ville ottaa haltuun swing-tanssin askeleet, kuulee Route 66-harrastajan tarinaa ja tekee käsin nuudelia Amerikan-malliin. Oklahomassa Ville päätyy lähes suoraan myrskynsilmään. Hän kuulee kehittyvästä tornadosta Amerikan pahimmalla tornadoseudulla Kansasissa ja hyppää tornadonjahtaajien kyytiin. Jännitystä on tarjolla myös vapaaottelu-kehässä, jonne Ville päätyy raitapaidassa - tuomaroimaan. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
01.20
NCIS Rikostutkijat (12)
Kausi 11. Jakso 19/24. New Orleans, osa 2. Vieraiiljoina uuden NCIS: New Orleans -sarjan tähdet, muun muassa Scott Bakula (Aikahyppy, Ameridan Beauty, My Life with Liberace) ja CCH Pounder (Shield - Lain varjolla, Avatar). NCIS-tiimi selvittelee yhä New Orleansin murhia, jotka muistuttavat pelottavasti vuosikymmeniä sitten pidätetyn miehen tekemiä tappoja. Todisteet alkavat osoittaa, että kaikki ei olekaan niin kuin agentit aina luulivat. Amerikkalainen draamasarja. (38')
02.15
Pelkokerroin 2.0 (12)
Kausi 1. Jakso 5/9. Torakkagrilli. Neljä kahden hengen joukkuetta kilpailee epätavallisen vaikeissa tempuissa. Ensimmäisenä on vuorossa hurja vesitemppu, toisena Pelkokertoimen "torakkagrilli". Amerikkalainen viihdeohjelma. (42')
03.10
Weeds (12)
Kausi 7. Jakso 12/13. Napit vastakkain. Nancy ja Silas kiistelevät huumebisneksen johtajuudesta, ja Andy yrittää toimia sovittelijana. Shane tekee kaikkensa voittaakseen Ouelletten luottamuksen takaisin, ja Doug yrittää salata laittomat puuhansa arvopaperikomissiolta. Amerikkalainen draamasarja. (25')
03.40
Weeds (12)
Kausi 7. Jakso 13/13. Panisin, en panisi. Jill kiristää Nancya saadakseen Stevien huoltajuuden itselleen, ja Heylia vaatii huumeitaan takaisin. Ouellette ripittää Shanea, ja tämä keksii vielä yhden tavan suojella äitiään. Amerikkalainen draamasarja. (27')
04.15
Eriskummalliset rikokset (S)
Renkaita, ranskanperunoita ja videonauhaa. Brittipoliisit ovat saaneet kohdata työssään monenlaista outoa. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat ranskanperunoita rakastava murtovaras, viillellyt autonrenkaat ja valvontakamerakaupan ryöstö. Englantilainen sarja. (27')
04.50
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Sisustus uusiksi miehen tapaan - USA
Kausi 1. Jakso 1/6. DJ-koppi vai leikkihuone?. Amatööri-DJ Chris Rhodes remontoi kotinsa keittiön, kylpyhuoneen ja leikkihuoneen. Ottaako hän remontissa huomioon muita kuin itsensä?
10.00
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 9/13. Parasta perheelle. Adrienne ja Kobir etsivät itselleen ja kahdelle pienelle lapselleen täydellistä kotia. Toivomuslista on pitkä ja budjetti rajallinen, joten haastetta riittää. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
10.30
Emilyn sisustussalaisuudet
Kausi 2. Jakso 4/13. 70-luvun eleganssia. Pamin ja Trishin lapsuudenkodin olohuone on vanhanaikainen. Emilyn tavoite on sisustaa siitä tyylikäs ja naisellinen tila, joka henkii 70-lukua. Amerikkalainen lifestylesarja. (21')
11.00
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 5/32. Koti perheen pienimmälle. Korpain perheen 5-vuotias tytär Hailey on lyhytkasvuinen. Vanhemmat Jimmy ja Darlene pyörittävät lyhytkasvuisten yhdistystä, mutta heidän kotinsa ei sovellu lainkaan Haileyn tarpeisiin. Ty tiimeinen rakentaa perheelle kodin, jossa Haileylläkin on mahdollisuus toimia itsenäisesti. Amerikkalainen sarja.
12.00
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 6/32. Itsenäistymisen aika 1/2. Brian Keefer on urheilijapoika, joka halvaantui epäonnistuneen kolmoisvoltin seurauksena kaulasta alaspäin. Vaikka Brian tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa, hän jaksaa hymyillä ja uskoa kuntoutumisen mahdollisuuteen. Ty tiimeineen rakentaa perheelle talon, jossa Brian voi toimia hiukan itsenäisemmin ja jatkaa unelmansa tavoittelemista. Amerikkalainen sarja.
13.00
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 7/32. Itsenäistymisen aika 2/2. Brian Keefer on urheilijapoika, joka halvaantui epäonnistuneen kolmoisvoltin seurauksena kaulasta alaspäin. Vaikka Brian tarvitsee ympärivuorokautista hoitoa, hän jaksaa hymyillä ja uskoa kuntoutumisen mahdollisuuteen. Ty tiimeineen rakentaa Keeferin perheelle talon, joka tarjoaa Brianille kaivattua itsenäisyyttä ja omaishoitajina toimiville vanhemmille harvinaista vapaa-aikaa. Amerikkalainen sarja.
14.00
Hurja remontti
Kausi 9. Jakso 8/32. Autistipojille apua. McPhailin perheen arki kahden autistisen ja yhden terveen pojan kanssa kuluttaa niin henkisiä voimavaroja kuin perheen budjettiakin. Oman kodin ylläpitäminen ei ole etusijalla, kun vapaa-aikaa kuluu vielä muiden perheiden auttamiseen ja järjestötoimintaan. Onneksi Ty tiimeineen saapuu hätiin! Amerikkalainen sarja.
15.00
Pariskunnan superdieetti
Kausi 1. Jakso 2/8. Erohaaveita. Lara ja Alejandro käyvät töissä, ja heillä on kolme lasta. Kuntoilulle ei jää aikaa. Ted ja Drew eivät syö koskaan yhdessä, koska siitä tulee vain riitaa. Terapeuteilla on tekemistä itsepäisen kaksikon kanssa. Amerikkalainen realitysarja. (41')
16.00
Unelmien poikamiestyttö
Kausi 7. Jakso 6/12. Menneisyyden haamuja. Ashley jatkaa sulhasen etsintää Hongkongissa. Bentleyn lähtö vaivaa kuitenkin Ashleyä edelleen, ja yllättäen hänelle tarjoutuukin tilaisuus selvittää vihdoin välit Bentleyn kanssa. Muut sulhaskandidaatit eivät kuitenkaan ilahdu kuullessaan, että Bentley onkin ollut edelleen mukana kuvioissa. Amerikkalainen sarja. (84')
18.00
Pelasta perheemme, Supermarjo!
Kausi 1. Jakso 1/10. Sysmäläisen perheessä kaaos on vallannut joka kolon. Perheenäiti on toivoton hamstraaja. Oman kortensa kekoon kantavat myös lapset ja kotieläimet sekä isä elektroniikkalaitteineen ja autonromuineen. Apuun rientävät Marjo Niittyviita ja Marttojen Hanna Pikkarainen. Perheenäidin avuksi kuntoprojektiin kutsutaan myös Tuuli Matinsalo. Kotimainen realitysarja. (42')
19.00
Tanssin superäidit
Kausi 3. Jakso 11/13. Riviin järjesty!. Tytöt esittävät armeijahenkisen koreografian Minneapolisin In10sity Dancessa. Mackenzie vaikuttaa loukanneen jalkansa, mutta onko kyse vain haastavan hip hop -esityksen välttelystä? Abby saa treffikutsun, ja äidit haluavat auttaa häntä valmistautumaan illalliseen. Amerikkalainen realitysarja. (41')
20.00
Kaksi julkkista ja yhdet häät
Kausi 2. Jakso 5/8. Marjo Niittyviidan ja Koop Arposen häissä on suuren urheilujuhlan tuntua! Vihkiminen tapahtuu hyppyrimäen huipulla ja karting-kisassa hääpari pääsee ottamaan mittaa toisitaan. Näissä juhlissa alkoholi ei näyttele suurta roolia, vaikka hääpari niin toivoisikin. Juhla-ateriana nautitaan englantilainen aamiainen. Kotimainen realitysarja. (41')
21.00
Scandal (16)
Kausi 3. Jakso 8/18. Vermont sopii rakastavaisille. Olivian väki joutuu töihin, kun Josie Marcusin luokse murtaudutaan. Fitz keksii keinon lepytellä Oliviaa. Cyrus yrittää saada varapresidentin puolison lähentelemään Jamesia. Quinnin teko on vaarassa paljastua hänen kollegoilleen. Amerikkalainen draamasarja. (41')
22.00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 25/40. Arja on 55-vuotiaana jo ehtinyt kaksinkertaiseksi mummiksi. Tanssista tykkäävä nainen ei tykkää viinalla läträäjistä, mutta saattaa itse napata konjakkinaukun hyvässä seurassa. Jonkinlaisena tunnuslauseenaan Arja pitää sitä, että vaikka roppa rupsahtaa, niin sielu käy rippikoulua. Kotimainen realitysarja. (22')
22.30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 26/40. Tänään Sinkkulaivalle saapuu Jesse. Talonrakennusta opiskeleva Jesse voisi rakentaa tulevalle vaimokkeelleen kämpän käden käänteessä. Kotimainen realitysarja. (21')
23.00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 27/40. Tänään Sinkkulaivalla seikkailee Satu, joka on entuudestaan tv:stä tuttu. Lähihoitajan hommia paiskiva nuori nainen etsii kumppanikseen hoikahkoa, mutta miehekästä miestä. Kotimainen realitysarja. (22')
23.30
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 28/40. Maria on sitä mieltä, että miesten pitäisi useammin muistaa naistaan kukilla ja kylpyläpaketeilla, koska sen nyt vaan kuuluu mennä niin. Maria on ottanut laivalle tueksi ja turvaksi tyttökavereitaan. Kotimainen realitysarja. (22')
00.00
Ruotsin miljonääriäidit
Kausi 6. Jakso 48. Tankotanssia ja pyhää sanaa. Siv päättää aloittaa uuden harrastuksen, tankotanssin. Sivin elämäntyyliä paheksuva Gunilla haluaa ohjata Sivin ja tämän ystävät oikealle tielle. Maria yrittää pitää kotinsa järjestyksessä remontin keskelläkin, ja Britt valmistautuu vanhiman poikansa syntymäpäiville. Ruotsalainen realitysarja.
01.00
Ennustaja-TV