Nurse Jackie

Nurse Jackie

Emmy-palkittu Edie Falco (Sopranos) näyttelee mustan huumorin sävyttämässä sarjassa ensiapuhoitaja Jackieä, joka on huipputaitava ja työlleen omistautunut muttei aivan nuhteeton. Jackie paiskii töitä reseptilääkkeiden voimalla ja vähät välittää muiden luomista säännöistä. Työajan jälkeen särmikkäästä hoitajasta paljastuu aivan uusi puoli. Amerikkalainen draamasarja.

Golden Globe -ehdokas Good Wife palaa Neloselle 2. tammikuuta

Nelosella jatkuu 2. tammikuuta odotettu draamasarja Good Wife, jonka tähti Julianna Margulies nimettiin juuri Golden Globe -ehdokkaaksi. Samana päivänä Nelosella alkavat myös Nurse Jackien ja Californicationin uudet kaudet.

Nelosella nähdään 2. tammikuuta alkaen kolmen suositun draamasarjan, Good Wifen, Nurse Jackien ja Californication, uusia jaksoja. Good Wife jatkuu toisen kauden jaksoin. Myös Nurse Jackie -sarjasta on vuorossa toinen ja Californicationista neljäs tuotantokausi.

Sekä Good Wife että Californication huomioitiin torstaina Golden Globe -ehdokkuuksilla. Good Wifen Julianna Margulies on ehdolla parhaaksi naisnäyttelijäksi draamasarjoissa ja Californicationin David Duchovny parhaaksi miesnäyttelijäksi komediasarjoissa. Myös Nelosen Breaking Bad -draamasarjan pääosaa näyttelevä Bryan Cranston nimettiin ehdolle.

Golden Globe -voittajat julkistetaan 15. tammikuuta.

Good Wife Nelosella 2. tammikuuta alkaen maanantaisin kello 21.00.
Nurse Jackie Nelosella 2. tammikuuta alkaen maanantaisin kello 22.00.
Californication Nelosella 2. tammikuuta alkaen maanantaisin kello 22.35.

Nelosen Mad Men ja Good Wife kahmivat Emmy-ehdokkuuksia

Nelosen Mad Men -sarja keräsi 19 Emmy-ehdokkuutta, ja Good Wifelle ehdokkuuksia kertyi yhdeksän. Myös Konttori, Dexter, Nurse Jackie ja Nelosella myöhemmin alkava Justified nimettiin ehdolle.

Nelosen Mad Men tavoittelee jo neljättä perättäistä parhaan draamasarjan Emmyä. Myös sarjan näyttelijät Jon Hamm, Elisabeth Moss, John Slattery ja Christina Hendricks nimettiin eilen Emmy-ehdokkaiksi. Yhteensä Mad Menille kertyi huikeat 19 ehdokkuutta.

Good Wife on niin ikään ehdolla parhaaksi draamasarjaksi, ja sarjan näyttelijöistä ehdolla ovat Julianna Margulies, viime vuonna palkittu Archie Panjabi, Josh Charles ja Alan Cumming sekä vierailijana nähty Michael J. Fox. Yhteensä Good Wife keräsi yhdeksän Emmy-ehdokkuutta.

Emmyt jaetaan Los Angelesissa 18. syyskuuta.

Nelosen sarjojen ja näyttelijöiden Emmy ehdokkuudet:

Paras draamasarja
Dexter
Good Wife
Mad Men

Paras draamanäyttelijätär
Julianna Margulies / Good Wife
Elisabeth Moss / Mad Men

Paras draamanäyttelijä
Michael C. Hall / Dexter
Jon Hamm / Mad Men
Timothy Olyphant / Justified

Paras sivuosanäyttelijätär draamasarjassa
Christina Hendricks / Mad Men
Margo Martindale / Justified
Archie Panjabi / Good Wife

Paras sivuosanäyttelijä draamasarjassa
Josh Charles / Good Wife
Alan Cumming / Good Wife
Walton Goggins / Justified
John Slattery / Mad Men

Paras komediasarja
Konttori

Paras komedianäyttelijätär
Edie Falco / Nurse Jackie

Paras komedianäyttelijä
Steve Carell / Konttori

Sopranos-tähti: Sopranos-leffa on vielä mahdollinen!

Nurse Jackie -draamasarjaa tähdittävä Edie Falco, joka esitti Carmela Sopranoa Sopranos-kulttisarjassa, paljasti antamassaan haastattelussa uskovansa, että pitkään huhutun Sopranos-leffan toteutuminen on vielä mahdollista.

The Early Show´ssa vieraillut Emmy-palkittu näyttelijätär ei omien sanojensa mukaan ole luopunut toivosta Sopranos-leffan suhteen, vaikkei olekaan kuullut mitään sarjan luojasta David Chasesta.

Falco tunnusti olevansa yleensä viimeinen, joka kuulee työn alla olevista projekteista.

Ruma Betty -näyttelijätär Nurse Jackieen

Claire Meadea Ruma Betty -komediasarjassa näytellyt Judith Light on kiinnitetty suosittuun Nurse Jackie -sairaalasarjaan.

Deadlinen mukaan Light esittää toista Peter Facinellin näyttelemän Fitchin lesboäidistä. Aiemmin äitejä näyttelivät Blythe Danner ja Swoosie Kurtz, mutta Danner joutui kieltäytymään roolin uusimisesta muihin kuvausvelvoitteisiin vedoten.

Nurse Jackie -sarjaa seurataan Nelosella maanantaisin kello 22.00.

Nelosen Nurse Jackie -sivut