Mad Cook Show

Mad Cook Show

Rikun ja Tunnan Mad Cook Show on hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Mad Cook Show Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 21. Kotimainen ohjelma. #madcook

20 uutta julkaisua

Yleisöhaku on auki! Tule mukaan Madventuresin isännöimään päräyttävään ruokashow’hun!

  • Kuva: Risto Kuulasmaa

Kiitos kiinnostuksesta! Studioyleisö on kasassa ja yleisöhaku päättynyt! 

Rikun ja Tunnan Mad Cook Show on hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä osallistumaan ohjelman nauhoituksiin! Ota mukaan ystävät, kollegat tai vaikkapa harrasteporukkajoukko, ja tulkaa seuraamaan kapakkapöytäkeskustelua, jonka lomassa syödään, juodaan, räkätetään ja opitaan uusia asioita ravinnon hämmentävästä maailmasta.

Yleisöön ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat, ja alaikäiset huoltajan seurassa. Nauhoitukset järjestetään Valofirman studiossa Helsingin Roihupellossa.

Nauhoituspäivät ja -ajat:

ma 13.3.

ti 14.3.

ke 15.3.

to 16.3.

ma 20.3

ti 21.3.

ke 22.3.

to 23.3.

Joka päivä yleisön on tultava paikalle klo 15.45–16.15 välisenä aikana, nauhoitukset loppuvat noin klo 19.00.

lmoittautumiset sähköpostiin: ilmoittaudu@madventures.tv

Kerrot sähköpostissa:

- Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero

- Ryhmän koko

- Ryhmän ikähaarukka

- Minkä päivän nauhoituksiin haluaisitte osallistua

Vastausviestissä saatte vahvistuksen ja tarkemmat saapumisohjeet. Toimithan nopeasti, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Terrvetuloa!

Mad Cookin keittiössä syödään kuolemalta löyhkäävää herkkua hapolta suojaavat haalarit yllä!

Mad Cook Show’n vieraat saavat pukea päälleen happoja kestävät suojahaalarit, kun illan pääruokana on Ruotsin lahja maailman kulinaarikeittiöille. Surströmming on suolavedessä käynyttä mätää silakkaa, jonka sietämätön haju nostaa sen oksettavien sapuskojen ykkössijalle.

Kuoleman katkuisia kalaruokasäilykkeitä pääsevät avaamaan illan vieraat Arman Alizad ja Niina Lahtinen.

”Tää pitäis oikeasti avata Ruotsissa veden alla, mutta koska me ollaan Suomessa, me ollaan kovia”, Tunna sanoo ja kiskoo haalaristaan hupun päälle.

Purkin auetessa oksennusrefleksi ja voimasanat ovat kaikilla läsnäolijoilla herkässä.

”Eihän me nyt tätä syödä, vai?” Arman kauhistelee muiden kakoessa vieressä.

Yrjöttävän tuoksuinen juhla-ateria tarjoillaan odottamattoman nätissä muodossa saaristolaisleivän kanssa. Suupalan maku yllättää kaikki vieraat!

Mad Cook Show Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 21. Seuraavan viikon jakso tulee maksulliseen Ruutu-palveluun katsottavaksi perjantaisin. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Ei herkille! Suomalaisnäyttelijä syö kohtua televisiossa

Mad Cook Show on tarjoillut vierailleen varsin groteskeja aterioita, mutta kannibalismin puolelle ei aiemmin ole vielä menty.

Keskiviikkona on luvassa kuitenkin juhla-ateria, joka sisältää ihmisen lihaa ja verta.

”Tämä alle kilon painoinen organismi on kuljettanut happea ja ravintoaineita äidin elimistöstä lapselle yhdeksän kuukauden ajan. Kyseessä on jälkeinen eli istukka!” Riku Rantala julistaa.

Mad Cook Show’n kokki Jenni Tuominen on valmistanut vieraille istukkapiirakan. Riku ja Tunna ovat aiemmin itsekin syöneet ihmistä juuri istukan muodossa. Rikulla on huikea tarina siitä, kuinka haki aikanaan taksilla sairaalasta juuri synnyttäneen tuttavansa istukan verisessä muovipussissa.

”Mä ainakin aion maistaa tätä”, illan vieras, näyttelijä Vilma Melasniemi päättää.

Myös Tomi Walamies suostuu popsimaan kohdun osaa.

”Mulla on nyt vähän tunteiden sekamelska”, ihmispiirakkaa maisteleva Tomi sanoo naama vakavana.

Mad Cook Show Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 21. Seuraavan viikon jakso tulee maksulliseen Ruutu-palveluun katsottavaksi perjantaisin. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Rikkaat ruotsalaiset ”vaskaavat” – pöyristyttävä tapa korostaa omaa varallisuutta

Mad Cook Show’n pöydässä käydään kiivasta keskustelua Tukholmassa suositusta trendistä, vaskaamisesta.

Koska samppanjan suihkuttaminen ympäriinsä ja muiden päälle on ravintoloissa kielletty, sen sijaan kalliita juomia tilataan ja valutetaan viemäriin.

”Samppanjapullo kaadetaan suoraan lavuaariin ja sitten maksat sen”, kirjailija Tuomas Vimma kertoo ilmiöstä.

”Eli sitä tilannetta vaan katsotaan ja otetaan kuva vaikka Instagramiin?” ohjelman vakiopanelisti Eeva Vekki ihmettelee.

Tunna Milonoff tiedustelee Tuomas Vimmalta, onko tämä koskaan itse vaskannut.

”Minusta se on pyhäinhäväistys! Törkeintä, mitä voi tehdä”, kirjailija vastaa.

”Saakelin ruotsalaiset. Aloittaako ne treenaamisen niin, että kotona avaa kevytpiimän ja kaataa sen pois?” pöyristynyt Tomi Walamies pohtii.

Mad Cook Show Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 21. Seuraavan viikon jakso tulee maksulliseen Ruutu-palveluun katsottavaksi perjantaisin. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Mad Cookin teurastustehtävä on liikaa vieraille: ”En pysty tappaa tätä”

Mad Cook Show’ssa illan viimeisenä tehtävänä on poimia altaasta kala ja tappaa se syötäväksi.

Keittiömestari Jenni Tuominen on aikaisemmin näyttänyt vieraille, kuinka kala tulee lopettaa siten, ettei eläimelle aiheudu liiallista kärsimystä. Kalantappoa lähtevät suorittamaan Eeva Vekki ja Tomi Valamies. Eeva pistää puukon kalasta läpi, mutta toinen vakiopanelisteista epäröi.

”Mä en pysty tappaa tätä”, Tomi tunnustaa kala kädessään.

”Koetko olevasi ehkä tekopyhä?” Tunna Milonoff kysyy Tomilta, jonka ruokavalioon kuuluu kala.

Illan vieraat näyttelijä Pirjo Heikkilä ja keittiömestari Sami Talberg ovat tehtävän aikana perääntyneet kauas kala-altaasta.

”Eikö aidosti pistäkin mietityttämään? Tässä on elävä olento, josta juuri katosi äsken se elämisen henki”, Riku Rantala pohtii.

Mad Cook Show Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 21. Seuraavan viikon jakso tulee maksulliseen Ruutu-palveluun katsottavaksi perjantaisin. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Makwan ”Maku” Amirkhanin lapsuusajan herkku on monien kauhu: ”Aivojen kimpussa oli kaikki”

Mad Cook Show’n pöydässä illallistaa keskiviikkona vapaaottelija Makwan ”Maku” Amirkhani. Rankkojen matsien jälkeen parasta ruokaa ovat äidin kokkaukset. Äidin keittiössä valmistuu muun muassa kokonainen lammas, pää mukaan lukien!

”Kun mulla murtui esimerkiksi sormi, niin äiti keitti kerran viikossa lampaan päitä”, Maku kertoo ruoan parantavasta vaikutuksesta.

Myös illan toinen vieras, biohakkeri Teemu Arina, on vahvasti sitä mieltä, että syömämme eläimet pitäisi nauttia hännästä kärsään.

”Teillä on tätä perinnetietoa, noin se pitäisi tehdäkin. Vahingoittuneille syötettiin aina maksa, munuaiset ja tehtiin luukeitot, koska se on sitä arvokkainta osaa. Kaikista arvottomin ravinto on ne lihakset”, Teemu valaisee.

Tunna Milonoff tiedustelee, syötiinkö Makun popsimasta lampaasta myös aivot.

”Kun se pää tulee, sen kimpussa on kaikki. Joku fiksu käy aina hakemassa vasaran ja kallon kun saa rikki, kaikki jakaa aivot”, Maku kuvailee.

Mad Cook Show Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 21. Seuraavan viikon jakso tulee maksulliseen Ruutu-palveluun katsottavaksi perjantaisin. Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.