Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on uusi ja näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Sara Forsberg ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin?

25 uutta julkaisua

Kuinka monta lautasta golfammattilainen Oliver Lindell saa golfattua rikki minuutissa? Kaikki vastaan 1 selvitti!

Kaikki vastaan 1 -sarjan sunnuntai-illan jännittävässä finaalissa laitettiin golfammattilainen Oliver Lindell puttaamaan palloja oikein urakalla. Tehtävässä selvitettiin, kuinka monta lautasta golfaamalla saa rikki minuutissa.

Miesten 2016 Suomen Mestaruuden golfissa voittanut Lindell laukoo golfpalloja nopeaan tahtiin ja lautasia räsähtelee maahan tyylillä! Rikkoutuneiden lautasten määrää arvuutteli sekä studiokisaaja Alina Laaksonen että Suomen kansa, joista lähemmäksi osui jälkimmäinen!

Suomi vei ohjelmassa voiton jo toisen kerran putkeen, ja onnekas Jasmin Viren Helsingistä nappasi itselleen huimat 5000 euroa.

Kaikki vastaan 1 sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Lataa ohjelman ilmainen sovellus ja kisaa mukana rahapalkinnoista!

Tuukka virpoo viimeisen jakson kunniaksi – Kaikki vastaan 1 -työryhmällä menee tunteisiin

Kauden viimeinen jakso Kaikki vastaan 1:stä alkaa aivan pian – Tuukka päätti juhlistaa palmusunnuntain tunnelmia virpomalla lähetykseen valmistautuvalle työryhmälle tuoretta ja tervettä tulevaa vuotta. Kaikki ei ollut tästä kuitenkaan ihan yhtä fiiliksissä kuin Tuukka itse.

Kaikki vastaan 1 tänään Nelosella klo 20 – vielä ehdit pelata mukana!

Tunna vihjailee Mad Cook Show’n kannibalismista: ”Olen syönyt Rikua”

Ehkäpä Suomen tunnetuimmat ja tykätyimmät maailmanmatkaajat Riku Rantala ja Tunna Milonoff tähdittävät Nelosen keskiviikkoiltoja 5.4. alkaen omalla Mad Cook Show’lla. Madventuresista tutun ruokaosion tavoin ohjelmassa maistellaan erikoisista ja epäilyttävistä raaka-aineista valmistettuja annoksia kahden kantakoomikon ja viikoittain vaihtuvien ajankohtaisten vieraiden kanssa, ja käydään samalla keskustelua ruokaan liittyvistä teemoista. Tuukka Ritokoski tapasi kaksikon ennen heidän vierailuaan Kaikki vastaan 1 -ohjelman oljenkorsina – ja pääsi samalla tietenkin laittamaan suuhunsa jotakin hieman arveluttavaa!

Mad Cook Show Nelosella 5.4. klo 21!

Isac Elliot ja Tuure Boelius kuin parhaat frendit – ”Mikä on oudoin kohta sun kehossa?”

Popparitähti Isac Elliot ja tubetähti Tuure Boelius kohtasivat eilen Kaikki vastaan 1 -ohjelmassa, ja kaksikon läppä lensi kuin vanhoilla ystävyksillä ikään! Isac ja Tuure saivat tehtäväkseen kysyä toisiltaan henkilökohtaisia kysymyksiä, mikä ei tuottanut nuorille herroille minkäänlaista ongelmaa.

”Mikä on oudoin kohta sun kehossa?”

”Minkä hetken haluaisit elää uudelleen?”

”Mikä on noloin keikkakokemus?”

Kuka kysyi ja keneltä ja mitä vastattiin? Se selviää videolta!

Kaikki vastaan 1 sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Ensi viikolla vieraina Riku Rantala ja Tunna Milonoff uutuusohjelmasta Mad Cook Show!