Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on uusi ja näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Sara Forsberg ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin?

27 uutta julkaisua

Kuinka monta lautasta golfammattilainen Oliver Lindell saa golfattua rikki minuutissa? Kaikki vastaan 1 selvitti!

Kaikki vastaan 1 -sarjan sunnuntai-illan jännittävässä finaalissa laitettiin golfammattilainen Oliver Lindell puttaamaan palloja oikein urakalla. Tehtävässä selvitettiin, kuinka monta lautasta golfaamalla saa rikki minuutissa.

Miesten 2016 Suomen Mestaruuden golfissa voittanut Lindell laukoo golfpalloja nopeaan tahtiin ja lautasia räsähtelee maahan tyylillä! Rikkoutuneiden lautasten määrää arvuutteli sekä studiokisaaja Alina Laaksonen että Suomen kansa, joista lähemmäksi osui jälkimmäinen!

Suomi vei ohjelmassa voiton jo toisen kerran putkeen, ja onnekas Jasmin Viren Helsingistä nappasi itselleen huimat 5000 euroa.

Kaikki vastaan 1 sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Lataa ohjelman ilmainen sovellus ja kisaa mukana rahapalkinnoista!

Aamulypsäjät jatkavat syksyllä huippusuosittuja tietovisailujaan – näin poseeraavat Anni Hautala ja Jaajo Linnonmaa!

Kaikki vastaan 1:n Anni Hautala ja Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman Jaajo Linnonmaa jatkavat tietovisailujaan ensi syksynä uusilla kausilla Nelosella. Arkiaamuisin kaksikko ihastuttaa Suomen kansaa Radio Suomipopin Aamulypsyssä, joten he ovat kollegoja jo useamman vuoden ajalta. Työskentely televisiossa on tuonut mukanaan kameran edessä työskentelemisen, puunaamisen, pukeutumisen ja poseeraamiseen – Kaikki vastaan 1:stä ja Aamulypsystä tuttu Tuukka Ritokoski kävi katsomassa, kuinka rautaisella ammattitaidolla kaksikko suoriutuu tv-ohjelmiensa promokuvauksista!

Annin supersyksy Idolsin ja Kaikki vastaan 1:n juontajana: "Ei tarvii miettiä, mitä syksyllä tekee"

Kaikki vastaan 1 nousi kevään aikana etenkin nuorten ja perheiden suosikiksi, ja ohjelma voitti näissä kohderyhmissä tiukan katsojakilpailun koko kevään ajan. Lisäksi ohjelman kotipelaamisen mahdollistavaa applikaatiota ladattiin ällistyttävät lähes 400 000 kappaletta ja aktiivisia pelikertoja kerääntyi lähes 1,3 miljoonaa. Ohjelma nähdään Nelosella taas syyskuussa! Syyskaudella ohjelma uudistuu hieman, sillä Janne Katajan rinnalla on uusi temppumestari. Sara Forsbergia ei nähdä enää remmissä, mutta meininki ei hidastu tulevaisuudessakaan. Ohjelman uudesta temppumestarista tiedotetaan lisää elokuussa.

Ohjelman juontaa jälleen Anni Hautala, joka nähdään ensi syksynä tärkeässä tehtävässä peräti kahdessa isossa tv-ohjelmassa. Hän juontaa Kaikki vastaan 1:n lisäksi legendaarista Idolsia. Hautala on innoissaan molemmista pesteistä.

"Tuskin maltan odottaa, mitä uusia temppuja on keksitty uuteen kauteen", hän hehkuttaa Kaikki vastaan 1 -ohjelmaa.

Vaikka työtä on paljon ja Hautala jatkaa myös suositun Aamulypsy-ohjelman juontajana, nainen ei stressaa.

"Tämä onnistuu nerokkaan aikataulutuksen avulla, ei mene kuvauksia päällekkäin. Ihan ookoo rauhallinen se syksy on, vaikka ei kuulosta siltä."

Kaikki vastaan 1 ja Idols Suomi syksyllä 2017 Nelosella!

Tuukka virpoo viimeisen jakson kunniaksi – Kaikki vastaan 1 -työryhmällä menee tunteisiin

Kauden viimeinen jakso Kaikki vastaan 1:stä alkaa aivan pian – Tuukka päätti juhlistaa palmusunnuntain tunnelmia virpomalla lähetykseen valmistautuvalle työryhmälle tuoretta ja tervettä tulevaa vuotta. Kaikki ei ollut tästä kuitenkaan ihan yhtä fiiliksissä kuin Tuukka itse.

Kaikki vastaan 1 tänään Nelosella klo 20 – vielä ehdit pelata mukana!

Tunna vihjailee Mad Cook Show’n kannibalismista: ”Olen syönyt Rikua”

Ehkäpä Suomen tunnetuimmat ja tykätyimmät maailmanmatkaajat Riku Rantala ja Tunna Milonoff tähdittävät Nelosen keskiviikkoiltoja 5.4. alkaen omalla Mad Cook Show’lla. Madventuresista tutun ruokaosion tavoin ohjelmassa maistellaan erikoisista ja epäilyttävistä raaka-aineista valmistettuja annoksia kahden kantakoomikon ja viikoittain vaihtuvien ajankohtaisten vieraiden kanssa, ja käydään samalla keskustelua ruokaan liittyvistä teemoista. Tuukka Ritokoski tapasi kaksikon ennen heidän vierailuaan Kaikki vastaan 1 -ohjelman oljenkorsina – ja pääsi samalla tietenkin laittamaan suuhunsa jotakin hieman arveluttavaa!

Mad Cook Show Nelosella 5.4. klo 21!