Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on uusi ja näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Sara Forsberg ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin?

45 uutta julkaisua

Tule mukaan Kaikki vastaan 1 -ohjelman yleisöön nauttimaan suoran lähetyksen taiasta!

Kaikki vastaan 1 on Nelosen kevään uusi koko perheen live-show, jossa yksi studiopelaaja kilpailee koko Suomea vastaan yllättävissä tehtävissä. Katsojien on myös mahdollista osallistua peliin puhelimillaan Kaikki vastaan 1 -sovelluksen kautta, ja erityisesti studioyleisöltä toivomme peli-intoa, sillä pelaamalla voi voittaa jopa tuhansia euroja! Pelaamiseen voivat osallistua kaikki katsojat älypuhelimillaan, mutta voittaakseen rahapotin pelaajan täytyy olla 15-vuotias.

Temppujentäyteistä uutuusohjelmaa juontaa ihastuttava Anni Hautala. Hullunkurisia kysymyksiä testaavat käytännössä Janne Kataja ja Sara Forsberg.

Kerätkää kasaan vaikka suurempikin porukka ja tulkaa viettämään hauskaa sunnuntai-iltaa uuden suoran viihdeohjelman parissa!

Ohjelma lähetetään suorana Helsingin Ilmalassa sijaitsevilta studioilta kello 20 alkaen, ja yleisön tulee olla paikalla kello 18.30. Ikäraja yleisölle on 12 vuotta. Huomioithan, että alle 18-vuotiaat pääsevät yleisöön vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

Tarkemmat aikataulut ja ohjeistukset saat vahvistusviestissä!

Ilmoittaudu mukaan yleisöön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: helena.ketonen@banijay.fi

Laitathan viestiin nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, sekä ryhmän koon ja ikähaarukan ja tietysti toivomasi lähetyspäivän.

Kaikki vastaan 1 suorat lähetykset sunnuntaisin:

5.2.
12.2.
19.2.
26.2.
5.3.
12.3.
19.3.
26.3.
2.4.
9.4.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimithan ripeästi! Tervetuloa viihtymään erikoisten pulmien ja hullunkuristen kysymysten äärellä!

Tuukka virpoo viimeisen jakson kunniaksi – Kaikki vastaan 1 -työryhmällä menee tunteisiin

Kauden viimeinen jakso Kaikki vastaan 1:stä alkaa aivan pian – Tuukka päätti juhlistaa palmusunnuntain tunnelmia virpomalla lähetykseen valmistautuvalle työryhmälle tuoretta ja tervettä tulevaa vuotta. Kaikki ei ollut tästä kuitenkaan ihan yhtä fiiliksissä kuin Tuukka itse.

Kaikki vastaan 1 tänään Nelosella klo 20 – vielä ehdit pelata mukana!

Tunna vihjailee Mad Cook Show’n kannibalismista: ”Olen syönyt Rikua”

Ehkäpä Suomen tunnetuimmat ja tykätyimmät maailmanmatkaajat Riku Rantala ja Tunna Milonoff tähdittävät Nelosen keskiviikkoiltoja 5.4. alkaen omalla Mad Cook Show’lla. Madventuresista tutun ruokaosion tavoin ohjelmassa maistellaan erikoisista ja epäilyttävistä raaka-aineista valmistettuja annoksia kahden kantakoomikon ja viikoittain vaihtuvien ajankohtaisten vieraiden kanssa, ja käydään samalla keskustelua ruokaan liittyvistä teemoista. Tuukka Ritokoski tapasi kaksikon ennen heidän vierailuaan Kaikki vastaan 1 -ohjelman oljenkorsina – ja pääsi samalla tietenkin laittamaan suuhunsa jotakin hieman arveluttavaa!

Mad Cook Show Nelosella 5.4. klo 21!

Isac Elliot ja Tuure Boelius kuin parhaat frendit – ”Mikä on oudoin kohta sun kehossa?”

Popparitähti Isac Elliot ja tubetähti Tuure Boelius kohtasivat eilen Kaikki vastaan 1 -ohjelmassa, ja kaksikon läppä lensi kuin vanhoilla ystävyksillä ikään! Isac ja Tuure saivat tehtäväkseen kysyä toisiltaan henkilökohtaisia kysymyksiä, mikä ei tuottanut nuorille herroille minkäänlaista ongelmaa.

”Mikä on oudoin kohta sun kehossa?”

”Minkä hetken haluaisit elää uudelleen?”

”Mikä on noloin keikkakokemus?”

Kuka kysyi ja keneltä ja mitä vastattiin? Se selviää videolta!

Kaikki vastaan 1 sunnuntaisin kello 20 Nelosella. Ensi viikolla vieraina Riku Rantala ja Tunna Milonoff uutuusohjelmasta Mad Cook Show!