Jyrki Sukulan makujen maa

Jyrki Sukulan makujen maa

  • Esittely
  • TV-lähetykset
  • Uutiset
  • Klipit

Maailman parasta Suomesta! Tällä kaudella Jyrki Sukula lähtee selvittämään, mitkä kotimaiset raaka-aineet ovat maailman huippua. Makumatka vie Jyrkin ympäri Suomea - tutustumme muun muassa poroerotukseen, speltin viljelyyn, puikulaperunaan, mallasohraan ja kotimaiseen kirjoloheen. Lisäksi Jyrki tekee ruokaa näistä maailmanluokan raaka-aineista. Keittiössä valmistuvat monenlaiset herkut kuten esimerkiksi paistettu poronpotka, kirjolohi-ceviche ja rukiilla kuorrutettu porsaan sisäfile. Kaikki reseptit ovat helppoja myös kotikokeille! Kotimainen ohjelma.

Katso Ruudussa