Haapasalo ja kaverit

Haapasalo ja kaverit

Haapasalo ja kaverit on viihdyttävä keskusteluohjelma, jossa kymmenen kotimaista julkisuudesta tuttua henkilöä vie näyttelijä Ville Haapasalon lomalle omaan suosikkikohteeseensa. Haapasalon matkakumppaneina nähdään kevään aikana mm. Robin, Teuvo Hakkarainen, Michael Monroe, Matti Nykänen, Anni Hautala ja Aki Palsanmäki. Julkkikset ja matkakohteet vaihtuvat jaksoittain, kohteita ovat esimerkiksi Los Angeles, Sarajevo, Pariisi, Berliini ja Venetsia. 

#haapasalojakaverit

24 uutta julkaisua

Haapasalon uusi sarja: sauvakävelyä Sarajevossa Matti Nykäsen seurassa, Teuvo Hakkaraisen putkamuistelua Pariisissa!

Tammikuun alussa Ville Haapasalo tuo Neloselle uuden sarjansa Haapasalo ja kaverit, jossa kymmenen julkkisystävää vie ahkerana matkaajana tunnetun Villen omiin suosikkikohteisiinsa. Kavereiden valitsemat matkakohteet ovat joko heille tärkeitä tai he ovat aina halunneet päästä käymään siellä.

Miltä näyttää esimerkiksi Matti Nykäsen Sarajevo, jossa mies ei ole käynyt sitten vuoden 1984? Rapistuneet hyppymäet kertovat omaa tarinaansa, ja mäkikotkan liikutus montussa on silminnähtävä.

Teuvo Hakkaraisen kertomukset pariisilaisesta putkasta ovat taatusti kuulemisen arvoisia: "No semmoinen lomakohdehan se oli sekin!" Hakkarainen luonnehtii.

Arman Alizad vie Haapasalon Berliiniin, Michael Monroe Lontooseen. Robinin kanssa huristellaan avoautolla Los Angelesissa ja päädytään pumppaamaan rautaa kuuluisalle Muscle Beachille. Anni Hautalan kanssa Haapasalo matkustaa Lissaboniin, ja Jannika B. tekee miehelle Haagin tutuksi. Vicky Rosti haluaa lähteä Prahaan Villen seurassa, ja huutokauppakeisari Aki Palsanmäki puolisonsa Helin kanssa vie matkaseurueen kohti Suomen Lappia ja Äkäslompoloa.

Ville Haapasalo lupaa tuoda matkaseuralaisistaan esiin puolia, joita ei aiemmin ole julkisuudessa käsitelty. Samalla kun tutustutaan matkakohteeseen, käydään syvällisiäkin keskusteluja.

"Ihan hullu, kun sitä juo", Teuvo Hakkarainen tunnustaa.

"Mä en ole varmaan välttämättä aina kaikista kivoin esimerkiksi puoliso", kansan rakastama Anni Hautala tuumii.

Matti Nykäsen kanssa Haapasalo ajautuu keskusteluun, jossa pohditaan Matin juomista. "Toinen puoli haluais lähteä kaljalle, mutta toinen puoli sanoo, että ei, sun pitää mennä hyppäämään mäkeä", Haapasalo muotoilee Matille.

Matkantekoon kuuluu toki myös erinäköistä hulluttelua: Matti Nykänen piiskaa Haapasalolle tiukan sauvakävelytreenin ja Mikael Gabrielin kanssa päästään lipumaan romanttiselle gondoliajelulle Venetsiassa. Robinin kanssa Ville tekee yhdessä biisin kuuluisilla Capitol-studioilla, onkohan luvassa vuoden 2017 listahitti?

Haapasalo ja kaverit Nelosella maanantaisin kello 21. Sarja alkaa 9. tammikuuta. Twiittaa #haapasalo ja seuraa ohjelmaa FB:ssa @haapasalojakaverit.

Haapasalo ja kaverit: Vicky Rosti

Jakso 10/10. Jos on rahaa, pääsee Prahaan. Ville Haapasalo matkaa Vicky Rostin kanssa Prahaan, jossa Vicky on viimeksi käynyt ensimmäisellä ulkomaanmatkallaan 40 vuotta sitten. Muistojen kautta käydään läpi Vickyn värikästä uraa, ja vauhdikas kiertoajelu innoittaa kaksikon pieneen laulutuokioon. Ville innostuu tilaamaan neljä kiloa lihaa illallisella, ja Vicky villiintyy joulutorilla ostamaan tuliaisia koko suvulle.

Vicky Rosti Prahassa 40 vuoden tauon jälkeen: 16-vuotiaan ensimatka ulkomaille – esiintymisasu kiellettiin!

Haapasalo ja kaverit -sarjan päätösjaksossa Ville Haapasalo pääsee laulajalegenda Virve "Vicky" Rostin kanssa nostalgiamatkalle Prahaan. Laulaja on ollut edellisen kerran Prahassa 40 vuotta sitten laulukilpailuissa. Reissu oli 16-vuotiaan Vickyn ensimmäinen ulkomaanmatka.

Kaupunki on muuttunut huomattavasti 40 vuodessa. Vicky muistelee, että Coca-Colaa ja muita länsiherkkuja sai ostaa vain yhden tavaratalon yläkerrasta.

"Mä en oikeastaan syönyt sillä koko reissulla yhtään mitään!" Vicky nauraa.

16-vuotias Vickyä jännitti kovasti ensimmäisellä ulkomaanmatkallaan:

"Hyvä kun uskalsin lähteä sieltä hotellihuoneesta ulos mihinkään kävelemään tai tutkimaan. Faija oli kyllä mukana, mutta faija istui kaljalla koko ajan!" Virve Rosti kertoo.

Virve oli ehtinyt tehdä jo ensimmäisen levynsä ennen matkaa, mutta hän ei saanut esittää kilpailussa levynsä hittibiisiä "Kun Chicago kuoli".

"Ei täällä mitään amerikkalaista hapatusta saanut laulaa!"

Myös Virven esiintymisasu kiellettiin. Loppukonsertin esiintymisasuksi aiottu Vickyn farkkuasu oli liikaa:

"Njet, njet, njet!" Virve kuvailee kilpailun järjestäjien kommentteja.

Haapasalo ja kaverit -sarjassa maanantaina kello 21 Nelosella laulaja Virve "Vicky" Rosti vie Ville Haapasalon Prahaan. Seuraa ohjelmaa FB:ssa @haapasalojakaverit ja twiittaa #haapasalojakaverit.

Palsanmäet herkistyvät kyyneliin puhuessaan rakkaudesta: ”Mä en tässä olisi ilman Helin rakkautta mua kohtaan!”

Haapasalo ja kaverit -sarjassa koko kansan rakastamat Aki ja Heli Palsanmäki kutsuvat Ville Haapasalon Suomen Lappiin. Iltanuotiolla Haapasalo ja huutokauppakeisari puolisoineen käyvät läpi hyvin henkilökohtaisen keskustelun rakkaudesta ja sen merkityksestä elämässä ja pitkässä parisuhteessa. Tunnustukset rakkaudesta saavat pariskunnan puhkeamaan vuolaisiin kyyneliin.

"Rakkaus on elämän eliksiiri. Mä en tässä olisi, jos ei olisi tuotan Helin rakkautta mua kohtaan!" Aki Palsanmäki kiittelee lämpimästi vaimoaan.

Aki kertoo nuotion loimussa, että hänellä on turvallinen olo sen ihmisen kanssa, jota rakastaa. Vaimo Heli liikuttuu silmin nähden vieressä.

Ville Haapasalo joutuu välillä jakamaan puheenvuoroa rakkaudesta Helillekin, sillä Akilla on niin paljon sanottavaa.

"Se on musta kahden ihmisen välinen asia. Ne on sopinu jotenkin, että ne on yhdessä. Niillä on kaikki hyvin", Heli kuvailee rakkautta.

Palsanmäillä on suhteessaan rakkautta riittänyt.

"Ei sitä joka päivä tarvitse hokea, että mä rakastan sua, mä rakastan sua. Se riittää, kun tekee näin", Aki kertoo ja koskettaa hellästi vaimonsa olkaa.

Ville Haapasalo tiedustelee, toteutuuko moinen arjen keskellä tarpeeksi usein. Vastausta miettiessään myös Aki Palsanmäen on nieltävä kyyneliä:

"Poikki! Poikki! Ei itketä ohjelmassa!"

Aki myöntää, että puolison rakkaus tulee helposti otettua itsestäänselvyytenä ja arjessa välillä unohtuu huomioida toista riittävästi. Heli pyyhkii silmiään ja on aivan samaa mieltä asiasta.

"Kyllä oma rakas täytyy huomioida aika ajoin!" Aki kiteyttää.

Haapasalo ja kaverit -sarjassa maanantaina kello 21 Nelosella huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja puolisonsa Heli vievät Ville Haapasalon lSuomen Lappiin ja Äkäslompoloon.
Seuraa ohjelmaa FB:ssa @haapasalojakaverit ja twiittaa #haapasalojakaverit.

Haapasalo ja kaverit: Jannika B

Jakso 8/10. Mamma goes lomalle. Laulaja Jannika B kutsuu Ville Haapasalon viikonlopuksi lapsuuden maisemiinsa Hollannin Haagiin. Nykyisin tiivistä perhe-elämää viettävä Jannika pääsee hetkeksi muistelemaan teinivuosien ihastuksiaan ja haastamaan Villen kapakkapelissä. Kaksikko metsästää myös valkoista olutta, osallistuu minimessuun ja tekee perinteisiä hollantilaisia pannukakkuja.