Loppukevennykseksi: Suomenruotsalainen hakattiin Myllypuron metroasemalla!

Keskiviikko 7.5. klo 08.15

Suomenruotsalainen mies lähti aamuskumpissaan Kulosaaren metroasemalta itään päin ja sai turpaansa. Matkailu avartaa!

Nietzsche-dieetti on ruoka-alan uusin villitys - syö kaikkea mitä inhoat

Keskiviikko 7.5. klo 12.00

Huippukokki Avokado Pasta avaa Ajankohtaiselle Nelosella uuden muotiruokavalion: Nietzsche-dieetin. Tämä on ruokavalio, jossa ihminen voi syödä ainoastaa ruokaa, joka häntä yököttää tai jolle hän on allerginen.

Juuse Saros kokee sananvapautensa olevan uhattuna

Keskiviikko 7.5. klo 09.00

Ajankohtaisen Nelosen saamien tietojen mukaan Valko-Venäjällä Suomen jääkiekkomaajoukkueen sananvapautta rajoitetaan. Maalivahti Juuse Saros kommentoi.

Herttoniemen rakastelluin pariskunta päätti luopua vuoden aikana 730 tavarasta

Tiistai 6.5. klo 19.40

Seuraavassa esittelemme Herttoniemen rakastelluimman pariskunnan, Alex ja Mary Kuuselan. He päättivät luopua vuoden aikana 730 tavarasta.

Suomen Puolustusvoimat jättää edelleen kaiken enkelienergian varaan

Tiistai 6.5. klo 19.30

Puolustusvoimien operatiivisen osaston johtaja, kenraali Pertti Pasanen, vastaa, miten Suomen puolustusvoimat on valmistautunut itärajallamme heiluvaan piripäähän.

Ajankohtainen Nelonen - uusia näkökulmia päivänpolttaviin uutisiin - Jakso 2

Tiistai 6.5. klo 19.30

Illan jaksossa Suomen puolustusvoimat kertoo uudesta strategiastaan ja Sofi Oksanen nauraa heleästi, ja lisäksi kuulemme Lopen kuntalaisten kannan uusiin asukkaisiin.

jim

05.00
Ennustaja-TV
09.00
Ostosruutu
09.30
Ostosruutu
10.00
Ostosruutu
10.30
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.00
Maistuvimmat liikeideat
Tikkukakkuja ja dippiä. Trendikkäät tikkukakut kohtaavat laadukkaat dipit. Kuuma kesäpäivä tuo myyntikisaan lisäjännitystä. 1. tuotantokausi. (44')
11.50
Kokki reissussa
Belizen parhaat pidot. Gord Martin tutustuu Belizen ruokakulttuuriin ja pääsee muun muassa maistelemaan iguaania sekä valmistamaan kassavaleipää. Kanadalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
12.20
Kokki reissussa
Porton parhaat purtavat. Huippukokki Rodney Bowers tutustuu Portugalin Portossa paikallisiin erikoisuuksiin. Tarjolla on mm. kalaa, portviiniä, lehmän mahalaukkua, piri piri -kastiketta ja jos jonkin sorttisia leivonnaisia. Kanadalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.
12.50
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Wellingtonin pihvi. Gordon tarjoaa kampasimpukoita ja Wellingtonin pihviä ja saa jälkiruokakisassa vastaansa Sillä siisti -sarjan naiset Kimin ja Aggien. Jaksossa vierailevat Richard Wilson, Nancy Dell?Olio ja Hugh Fearnley-Whittingstall. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (46')
13.45
Henkka & Niki vs. Amerikka
Etiopia Hollywoodissa. Little Ethiopia sijaitsee Hollywoodin naapurissa. Kokkimme saavat vastuksekseen tähtien suosiman kokkikuuluisuuden Genet Agonaferin. Kuinka käy viimeisessä taistossa? Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (22')
14.15
Jyrki Sukulan makujen maa
Tällä kertaa luvassa ylikypsää possunposkea ja hevosburgeria. Lisäksi Jyrki matkaa Urjalaan porsastilalle, josta löytyy myös lihateurastamo. Kotimainen ruokaohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
14.45
Kuppilat kuntoon Ruotsi
Asenneremontti. Sataman kupeessa sijaitseva Karaveller Trelleborgissa tarjoaa lähinnä pizzaa ja pakastettua kalaa. Asiakkaita ei juuri ole, ja perheyritys on vaarassa kaatua. Pahin ongelma on kuitenkin kokki, jonka asenteessa on paljon parantamista. Alexander yrittää ratkoa tilanteen. Ruotsalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (44')
15.40
Huijarirakentajat
Paluu Camberleyyn. Dominic ja Melinda palaavat Camberleyyn tapaamaan Pam ja Georgina Carteria, joita he auttoivat vuonna 2010 huijariurakoitsija John Palmerin tuhottua Cartereiden kodin. Palmer lupasi Dominicin kovistelun jälkeen jättää rakennushommat, mutta on ilmeisesti palannut alalle tekemään yhtä huonolaatuista ja vaarallista jälkeä kuin ennenkin. Englantilainen sarja. 6. tuotantokausi.
16.35
LA Ink
Apua Japaniin. High Voltagessa järjestetään hyväntekeväisyystempaus Japanin järistysuhrien auttamiseksi. Liikkeen porukka saa myös koulutusta maanjäristyksen varalta. Rooftop ja Arianna töppäävät pahan kerran. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
17.30
Gordon Ramsay - pannu kuumana
Suklaakakkujen taisto. Gordon valmistaa ravintolan asiakkaille fasaania, haudutettua kaalia ja leipäkastiketta sekä kilpailee juontaja Sarah Beenyn kanssa siitä, kumpi tekee parempaa suklaakakkua. Giles Coren laskeutuu viemäriin ottaakseen selvää, mitä tapahtuu käytetylle keittiörasvalle. Vieraana piipahtaa myös Big Brother -juontaja Davina McCall. Englantilainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi. (48')
18.30
Brady Barrin vaarallinen luonto (7)
Virtahepo verkossa. Sarja päättyy. Brady käyttää verkonheitintä pyydystääkseen valtavia virtahepoja, mutta ensin laitetta täytyy testata alligaattoreihin ja pahkasikoihin. Amerikkalainen sarja. 6. tuotantokausi. (50')
19.30
Kuuluisat kuppilat
Adam Turerin kiirastuli. Sarja päättyy. Adam Turerin aikaisempi yritys syödä 2,5 kiloa painava 110 Reuben -leipä epäonnistui. Nyt hän yrittää uudestaan. Samalla tutustutaan myös muihin paikallisiin ruokiin. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
20.00
MasterChef USA
Toinen mahdollisuus. Kolme pudonnutta kilpailijaa saa mahdollisuuden päästä takaisin kisaan. Ketkä tuomarit ovat kutsuneet taistelemaan kisapaikasta? Kovan koitoksen jälkeen yksi saa takaisin valkoisen essunsa. Amerikkalainen realitysarja. 4. tuotantokausi. (40')
21.00
Villit nettivideot (16)
Hurjat huimapäät. Tässä jaksossa nähdään internetin pelottomimmat hurjapäät. Steve Jester hyppää base-hypyn sillalta poliisin seisoessa vieressä, Professor Splash hyppää 30-senttiseen veteen 11 metristä ja mukana on myös useita rakennusten katoilta hyppiviä venäläisiä. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (23')
21.30
Villit nettivideot (12)
Eläimellistä menoa. Tässä jaksossa nähdään netin hauskimmat eläinaiheiset videot. Mukana on muun muassa ihmismäisesti kävelevä gorilla, oman muotokuvansa piirtävä norsu ja auton takapenkillä matkustava poni. Englantilainen sarja. 4. tuotantokausi. (21')
22.00
Roast - William Shatner (12)
Roast - William Shatner. Comedy Centralin stand-up -ohjelma, jossa vinoillaan vierailijan ja muiden vinoiluun osallistuvien koomikoiden kustannuksella. Tänään vuorossa on Star Trekin kapteeni Kirkinä tunnetuksi tullut William Shatner. Amerikkalainen pisteohjelma. (74')
23.30
Australian kovimmat keräilijät
Sotakalustoa. Adam ja Lucas vierailevat Johnin ja Billin luona ja innostuvat mahdollisuudesta ostaa tankki. Sandyn ja Brianin luona he puolestaan tekevät jälleen arvoituksellisen löydön. Australialainen sarja. 1. tuotantokausi. (46')
00.30
JIM D Rikos: Jengielämää (16)
Parempi kuolleena. Association ñeta on julma jengi, joka sai alkunsa Puerto Ricon vankiloissa. Jengi odottaa jäseniltään lojaalisuutta, eikä siirtyminen toiseen jengiin ole mahdollista. Alex Ruiz pettyy jengin toimintaan ja yrittää vaihtaa kilpailevaan jengiin. Hän joutuu kokemaan ñetan koston. Amerikkalainen dokumenttisarja. 6. tuotantokausi. (43')
01.25
Poliisit Norja (S)
Fredrikstad. Partion vuoro alkaa vauhdikkaasti, kun se hälytetään toiseen kaupunkiin toisen partion avuksi. Lisäksi partio selvittelee kadonneen naisen tapausta ja suostuu ottamaan mukaan ylimääräisen kyytiläisen. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
01.55
Poliisit Norja (7)
Bergen. Partio saa ilmoituksen aseistautuneesta miehestä. Epäilykset heräävät silti pian. Myöhemmin yöllä partio selvittelee humalaisten riitoja, joihin sekaantuvat myös ulkopuoliset. Norjalainen dokumentaarinen sarja. 1. tuotantokausi.
02.25
Täysillä tutkaan (S)
Tien päällä. Tässä jaksossa selviää, sakotetaanko typeristä kavereista. Entä miten kovan rangaistuksen saa vihaiselta äidiltä? Näemme myös, miten naiset yrittävät päästä pälkähästä olemalla herttaisia. Amerikkalainen sarja. 8. tuotantokausi. (21')
02.55
LA Ink
Apua Japaniin. High Voltagessa järjestetään hyväntekeväisyystempaus Japanin järistysuhrien auttamiseksi. Liikkeen porukka saa myös koulutusta maanjäristyksen varalta. Rooftop ja Arianna töppäävät pahan kerran. Amerikkalainen sarja. 4. tuotantokausi. (43')
03.50
Ennustaja-TV

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Erikoisagentti Oso (S)
Kolme rengasta ei riitä / Eläintarhan katse. Julialle ollaan järjestämässä yllätysjuhlia, kun juhlatarvikevaunusta irtoaa rengas. Nyt tarvitaan Oson apua. Kirsikka haluaa syöttää laamaa eläintarhassa, mutta hän ei tiedä mitä tehdä. Tietääkö Oso laamojen ruokailusta? Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 1. tuotantokausi. (23')
07.25
Disney esittää: Finias ja Ferb (7)
Tukka huonosti, kaikki huonosti / Murekeylläri. Candace leikkaa hiuksensa huonosti ja yrittää korjata tilanteen hiustenkasvatuskoneella. Äiti ja Jamie Oliver ovat tuomareina Danvillen lihamurekefestivaaleilla. 3. tuotantokausi. (21')
07.50
My Little Pony: Ystävyyden taikaa (7)
Värikkäät, suloiset pikku ponit seikkailevat. He kokevat yhdessä jännittäviä seikkailuja ja monista kiperistä tilanteista selvitään vain saumattoman yhteistyön voimin. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. 2. tuotantokausi. (21')
08.15
Waverly Placen velhot (7)
Hyvä, paha ja Alex. Alex saa tietää ystävättärensä Stevien suunnittelevan vallankumousta, jotta kenenkään velhon ei tarvitsisi luopua voimistaan, huolimatta siitä oliko velho hyvä vai paha. Justinin ja Harperin harmiksi Alex päättää auttaa Stevieniä aikeissaan. Amerikkalainen komediasarja. 3. tuotantokausi. (21')
08.40
Maailman oudoimmat ravintolat
Helvetin hyvä ravintola. Bob vierailee Taiwanissa ympäristöystävällisessä ravintolassa, jonka teemana on pahvi. Myöhemmin Bob joutuu hautausmaalle yliluonnollisten voimien riepoteltavaksi. 1. tuotantokausi. (21')
09.10
Reissussa lasten kanssa
Valloittava Venetsia. Venetsian sokkeloisilla kujilla ja kanavilla voi kokea monenmoisia seikkailuja. Venetsialaiset naamiot, Muranon lasinpuhaltajat, mestari-gondolieerit ja Pyhän Markuksen kirkon kulta-aarteet saavat haltioihinsa niin pienet kuin isommatkin matkailijat. 4. tuotantokausi.
09.50
Lauran matkakuvia: Tukholma
Matkaseurana Tukholmassa on tänään näyttelijä Joonas Saartamo. Vauhdikas päivä pitää sisällään mm. vierailun Tukholman kuninkaanlinnaan sekä puistopikinikin ja pyöräilyä. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (21')
10.20
Unelmamökki
Nyt alkaa olla kaikki lähes valmista. Enää pientä listojen laittoa sisällä ja verhot mitataan. Ranta valmistuu rappusten myötä. Maalaus ja pihatyöt täytyy tehdä, mutta onneksi päivät alkavat olla taas valoisia. Sisustushankintoja tehdään mm. lampaantaljoilla ja sängyt valitaan. Taas alkaa deadline painamaan.... Unelmamökin seuraava jakso huomenna klo 20.30. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
10.50
Ennustaja-TV
11.20
Ostosruutu
11.50
Ostosruutu
12.20
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.20
Lauran matkakuvia: Tukholma
Laura tutustuu tänään näyttelijä Miitta Sorvalin kanssa Drottningholmin linnaan. Daamit nousevat esiintymään hoviteatterin lavalle. Kotimainen lifestyleohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
13.50
Unelmamökki
Rakennustyöt ovat valmiina sisällä. Sängyt toimitetaan mökille ja verhot asennetaan. Huonekalut löytävät paikkansa mökistä ja Hanni näkee viimein suunnittelemansa pöydän paikan päällä. Pihalla työt etenevät. Käydään tutustumassa naapurin Kippari -mökkiin. Kotimainen lifestyleohjelma. 1. tuotantokausi.
14.20
Maailman oudoimmat ravintolat
Vakoojien välipalat. Bob Blumer suuntaa vakooja-aiheiseen ravintolaan. Sisään pääseminen ei kuitenkaan ole helppo nakki. Hän kokeilee myös alligaattorien varpaiden syömistä Floridassa. 1. tuotantokausi. (21')
14.50
Ruotsin karmein koti
Teinin huone järjestykseen. Simon ja Tomas kutsutaan tuomaan järjestyksen 15-vuotiaan Jenniferin huoneeseen isosiskon muuton jäljiltä. Huone on jaettu kahtia väliaikaisella seinällä, ja tavarat pursuavat rikkinäisistä kaapeista. Sisustajakaksikko ryhtyy toimeen uuden rakentajan ja koristemaalari Gabriellen avustamana. Ruotsalainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi.
15.50
Dr. Phil (S)
Kahden kaason välissä. Daina ja Brittany ovat olleet ystäviä 19 vuotta. Kun Brittany meni naimisiin, hän pyysi Dainaa kaasokseen, mutta vaihtoi hänet myöhemmin tämän kaksossiskoon Noelleen. Tämä johti riitaan ja välirikkoon, joka on jatkunut siitä asti. Amerikkalainen keskusteluohjelma. 10. tuotantokausi. (40')
16.50
Koiralle koti
Muutoksen tiellä. Jaksossa koulutetaan villiä, 40-kiloista pentukoiraa, hoidetaan pikkupennun pahaa iho-ongelmaa ja autetaan koiratappeluun joutunutta sharpeita eroon traumoistaan. Amerikkalainen dokumenttisarja. 4. tuotantokausi. (50')
17.55
Huvila & Huussi
Keittiö vaihtaa paikkaa ja seinää kaatuu kun Anita suunnittelee ruokaharrastajalle mökkiin unelmien keittiön. Tupaantuliaisissa Meri-Tuulikin pääsee testaamaan taitojaan kun he yhdessä valmistavat ensimmäistä kertaa elämässään tuoremakkaroita alusta asti itse. 5. tuotantokausi. (41')Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset
18.58
HS-sää
HS-sää
19.00
Poliisit (S)
Helsinki. Baarin edustalla selvitellään tilannetta, jossa mies on saanut käkättimeensä. Jani ja Mika saavat kiinni tutun kortittoman kuskin ja Jani pääsee testaamaan skootteria. Katsastamattomasta autosta löytyy laiton kaasusumutin. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
19.30
Poliisit (S)
Kotka. Sanna ja Matti etsivät keskellä ajorataa harhaillutta mummoa, hakevat putkaan kotonaan häiriköivän isän ja löytävät alastoman miehen saunalenkillä. Sannaa sapettaa tappelun toisen osapuolen kirkassilmäinen valehtelu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
20.00
Hauskat kotivideot
Katastrofi Ruutuysin kuvauksissa! Tämän lisäksi tutustumme hanurin kestoharjoitukseen ja swägeihin paperityöläisiin. Kotimainen viihdeohjelma. 24. tuotantokausi. (38')
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Kaaosteoria (7)
(Chaos Theory/USA 2008). Ryan Reynolds (Odottamaton ehdotus, Green Lantern) on romanttisen draamakomedian pääosassa ajanhallintaekspertti Frank Allen, jonka järjestelmällinen elämä suistuu täydellisesti raiteiltaan hänen vaimonsa Susanin (Emily Mortimer) käytännön pilan myötä. Syöksykierteeseen sotkeutuu myös Frankin paras kaveri Buddy (Stuart Townsend). Kun sattumalle antaa pikkusormen, elämästä paljastuu Frankille aivan uusia puolia. Pääosissa: Ryan Reynolds, Emily Mortimer, Stuart Townsend, Sarah Chalke, Mike Erwin. Ohjaus Marcos Siega. (83')
22.50
Elokuva: Viime hetkellä (16)
(Nick of Time/USA 1995). Johnny Depp esittää tiivistunnelmaisen trillerin pääosassa juuri leskeksi jäänyttä liikemiestä, joka palaa tyttärensä kanssa kotiinsa Los Angelesiin. Tuore yksinhuoltajaisä joutuu tiukan paikan eteen, kun hänen tyttärensä kaapataan. Pääosissa: Johnny Depp, Christopher Walken, Charles S. Dutton, Courtney Chase, Marsha Mason. Ohjaus: John Badham. (85')
00.45
Poliisit (S)
Kotka. Sanna ja Matti etsivät keskellä ajorataa harhaillutta mummoa, hakevat putkaan kotonaan häiriköivän isän ja löytävät alastoman miehen saunalenkillä. Sannaa sapettaa tappelun toisen osapuolen kirkassilmäinen valehtelu. Kotimainen dokumentaarinen sarja. 3. tuotantokausi. (21')
01.15
Castle (12)
Valomerkki. Vedestä löytynyt satamatyöläisen ruumis johdattaa Castlen ja Beckettin vanhojen viemäreiden ja kieltolain aikaisten salakapakoiden kiellettyyn maailmaan. Amerikkalainen etsiväsarja. 3. tuotantokausi. (40')
02.15
Kylmäverisesti sinun (16)
Työmiehen lauantai. Nainen tapetaan paistinpannulla ja nuoripari löytyy sängystään ammuttuna. Velin paineet kasvavat, unettomuus vaivaa ja pian myös kodittomuus: Veli joutuu majailemaan poliisiaseman sohvalla. Käsikirjoitus Pekka Lehtosaari. Pääosissa mm. Ville Virtanen, Antti Reini, Leena Uotila, Meri Nenonen, Katariina Kaitue ja Kalle Holmberg. Vierailevina näyttelijöinä mm. Robin Svartstöm, Jani Volanen, Pekka Valkeejärvi, Hannu-Pekka Björkman, Anna Pitkämäki, Niko Saarela, Marjatta Raita, Tommi Korpela ja Jukka Sipilä. Kotimainen draama. 2. tuotantokausi. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
03.20
Ennustaja-TV

liv

05.00
Ennustaja-TV
07.30
Ostosruutu
08.00
Ostosruutu
08.30
Ostosruutu
09.00
Hulluna häämekkoihin Atlantassa
Äitejä ja lohikäärmeitä. Hääpukukonsulttien neuvottelutaitoja tarvitaan, kun morsiamella ja tämän äidillä on täysin erilaiset käsitykset siitä, millainen puvun pitää olla ja paljonko se saa maksaa. Amerikkalainen lifestylesarja. 2. tuotantokausi.
09.30
Tuhluriprinsessat
Bailaava baarimikko. 27-vuotias Stacey työskentelee baarimikkona ja tuhlaa palkkansa juhlimiseen ja uusiin kenkiin. Hän on onnistunut kerryttämään niin suuret velat, että hänen täytyi muuttaa takaisin vanhempiensa luo. Äiti on kyllästynyt tanssimaan Staceyn pillin mukaan ja haluaa laittaa tyttärensä törsäämisen kuriin. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
10.00
Emilyn sisustussalaisuudet
Urbaani rantaunelma. Sarika ja Josh odottavat esikoistaan, ja heidän vierastalonsa kaipaa kohennusta ennen kuin vauva syntyy ja taloon tulvii vieraita. Amerikkalainen lifestylesarja. 1. tuotantokausi.
10.30
Jaksa paremmin
Uniosiossa selvitetään, mitä eroja on jenkkisängyssä, runkopatjassa ja moottorisängyssä. Nina Soininen osallistui KG-lehden Elämä uusiksi -kilpailuun. Mikä sai naisen mukaan kilpailuun? Kotimainen lifestyleohjelma. 3. tuotantokausi.
11.00
Neljät häät Amerikassa
Haiallas. Tässä jaksossa on hieman erikoisia hääpaikkoja. Yhdet häät järjestetään teatterissa ja toiset akvaariossa. Mukana ovat myös Jehovan todistaja ja pihistelevä morsian. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
12.00
Vanessa ja pikkuväki
Tänään pikkuväessä sisutetaan lastenhuonetta sisustuskonsultin avulla. Muksulassa tehdään smoothiet ja Neuvolassa asiaa vesirokosta. 5. tuotantokausi. (22')
12.30
Arvostele mun illallinen Ruotsissa
Finaaliateria Malmössä. Tänään selviää, kuka Malmön nelikosta vie voiton. Illan aterian valmistaa mainosmies Per, jolta ei voitontahtoa puutu. Ruotsalainen ruokaohjelma. 5. tuotantokausi.
13.00
James Martin ja herkkuja Välimerellä
Pisciotta. James Martin tutustuu aidon anjoviksen sekä perinteisen italialaisjäätelön valmistukseen Pisciottan kalastuskaupungissa. Perinteisestä tuulihattutaikinasta saa friteerattua välimerellisen mausteisen herkun. (21')
13.30
Tyyliä vai ei
Tyylityrmäys. Teresa on 38-vuotias nyrkkeilyvalmentaja. Nyrkkeilyharrastuksensa myötä Teresa on laihtunut 35 kiloa ja löytänyt itsetuntonsa. Nyt hän auttaa muita naisia löytämään itsensä nyrkkeilyn avulla. Uudesta vartalostaan ja kohonneesta itsetunnostaan huolimatta Teresa suojautuu liian suurien ja maskuliinisten vaatteiden ja aggressiivisen tyylin taakse. Tyylitaiturit Stacy ja Clinton auttavat Teresaa löytämään pehmeämmän puolensa ja päivittämään tyylinsä lähestyttävämpään kuntoon. Amerikkalainen lifestyleohjelma. 8. tuotantokausi.
14.30
Kotikokkien taistelu
Tofurullia ja viiriäisiä. Kokkausvuorossa ovat siskokset Carly ja Emily Melbournesta. He valmistavat fuusioravintolassaan porsaalla ja katkaravuilla täytettyjä tofurullia, teesavustettuja viiriäisiä ja höyrytettyjä kakkuja inkiväärisiirapilla. 3. tuotantokausi.
15.30
Neljät häät Amerikassa
Kuokkavieraat. Morsiamet Lisa, Jenean, Lauren ja Rhianna arvostelevat toistensa häät. Häitä juhlitaan rannalla, golfkentällä ja takapihalla. Hämmennystä aiheuttavat muun muassa sade ja kuokkavieraat. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
16.30
Unelmien talo
Tällä kertaa vuorossa on Eklundien talon pystytys. Kotimainen sisustusohjelma. 2. tuotantokausi. (20')
17.00
Huippumalli haussa
Jumalattaret. Kuusi jäljellä olevaa tyttöä matkustaa aurinkoon. Tytöt pitävät puheen tärkeille ihmisille ja esittelevät alusasuja salaattikulhossa. Vierailevana tuomarina on valokuvaaja Nikos Papadopoulos. Amerikkalainen viihdeohjelma. 17. tuotantokausi. (41')
18.00
Taste
Lohturuokaa. Joukkueet on täytetty, ja on aika ryhtyä tositoimiin. Ensimmäisissä haasteissa kilpailijoiden on valmistettava lohturuokaa. Vierailevaksi tuomariksi saapuu keittiömestari ja kirjailija Gabrielle Hamilton. Panokset ovat kovat, sillä huonoimmin pärjänneet kilpailijat joutuvat jättämään kisan. Amerikkalainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi.
19.00
Neljät häät Amerikassa
Pizzatilaus. Ginan häät muistuttavat lähinnä bileitä, kun taas Julie järjestää prinsessaunelmahäät. Angel on valmistellut häitään puolitoista vuotta, ja Katie luottaa rocktähti-teemansa vetovoimaan. Kenen häissä turvaudutaan pizzaan? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
20.00
Toisenlaiset äidit
Toista lastaan odottavat Susanna ja Tomi tapasivat aikoinaan lastenkodissa. Itsenäisen elämän opettelu ei ole ollut Tomille helppoa. Perheen isä etsiikin nyt itselleen omaa asuntoa. Kotimainen ohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
21.00
Sinkkuelämää (7)
Kausi 5, jakso 69. Charlotten syntymäpäivät ovat jäädä juhlimatta, koska ystävysten yhteinen aika on kortilla. Richardin avustuksella naiset pääsevät kuitenkin yhdessä Atlantic Cityyn. Amerikkalainen komediasarja. 5. tuotantokausi. (28')
21.40
Sinkkuelämää (12)
Kausi 5, jakso 70. Carrie kuvataan kirjansa kantta varten. Miranda tapaa Painonvartijoissa mukavan miehen, ja Stanfordillakin on pitkästä aikaa poikaystävä. Amerikkalainen komediasarja. 5. tuotantokausi. (27')
22.20
Rakkauden FAQ: K18 Special
Montako kertaa asentoa pitäisi vaihtaa? Onko kolmio pop karvalla vai ilman? Saako papan seksihaluja jarrutella? K-18 jakso sukeltaa täysillä navan alle kauden rohkeimmilla jutuilla! Kotimainen viihdeohjelma. 1. tuotantokausi. (41')
23.20
Tosielämän L-koodi (7)
Rakkautta ilmassa. Whitneyn ja Saran hääpäivä koittaa. Hyväksyykö Saran äiti liiton vihdoin? Myös Romilla ja Dustylla on romanttisia suunnitelmia Las Vegasissa. Hunter Valentine testaa, sopisiko torontolainen Aimee bändiin Somerin tilalle. Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi. (54')
00.30
Protector
Ex-vaimoja ja treffikutsuja. Vierailijana Vivica A. Fox. Komisario Valdezin tomera ex-vaimo saapuu avustamaan rikostutkijoita tunnetun juristin murhan tutkinnassa. Gloria uskaltautuu treffeille ensimmäisen kerran avioeronsa jälkeen. Amerikkalainen sarja. 1. tuotantokausi. (40')
01.30
Neljät häät Amerikassa
Pizzatilaus. Ginan häät muistuttavat lähinnä bileitä, kun taas Julie järjestää prinsessaunelmahäät. Angel on valmistellut häitään puolitoista vuotta, ja Katie luottaa rocktähti-teemansa vetovoimaan. Kenen häissä turvaudutaan pizzaan? Amerikkalainen realitysarja. 3. tuotantokausi.
02.30
Ennustaja-TV