Kilpailut | Nelonen.fi

liv

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.30
Onnenarpa
09.00
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 5/26. Riitasointuja, osa 1. Jayce asuu Nashvillessä ja kirjoittaa työkseen kappaleita kantriartisteille. Mies haaveilee itsekin tähteydestä, muttei roiman ylipainonsa takia täytä alan armottomia ulkonäkövaatimuksia. Chris vie Jaycen harjoitteluleirille, mutta kaivattua painonpudotusta kuitenkin vaikeuttaa Jaycen riitaisa avioero ja huoltajuuskiista. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
09.50
Yhteinen taloprojekti
Kausi 4. Jakso 4/13. Aurinkoa takapihalle. Parin takapiha saa koirankestävän ilmeen, kun Matt ja Kate siirtyvät ulos rehkimään prameamman pihan toivossa. (21')
10.20
Huikeat kakut
Kausi 2. Jakso 3/10. Yli kaikkien odotusten. Caked-leipomosssa tehdään valtava kakku komennukselle lähtevän sotilaspalomiehen läksiäisiin, Custom Cakes valmistaa aidonnäköisen lipaston synttäreille, ja Jean-Philippe Maury tekee kuuluisia sokerikoristeitaan hääkakkuun. Englantilainen lifestyleohjelma. (44')
11.15
Häät sulhasen tapaan Amerikassa
Kausi 1. Jakso 6/8. Puku ratkaisee. Rento hipsteri Cody joutuu kovaan paikkaan, kun hän yrittää löytää vaativalle morsiamelleen täydellisen hääpuvun, jota ilman tämä ei suostu sanomaan tahdon. Ongelma on, ettei morsian tiedä itsekään, mitä hän haluaa. Amerikkalainen realitysarja. (42')
12.10
Huippukokki lähtee maalle
Kausi 3. Jakso 9/13. Saskatoonin marjoja. Lynn vierailee Albertassa saskatoon-tilalla, jossa hänelle tarjotaan muun muassa saskatoonin marjoista tehtyjä tacoja ja margaritaa. Maatilan työt eivät oikein ota Lynnilta sujuakseen, mutta hän loistaa taas keittiössä ja valmistaa tapaamilleen ihmisille muun muassa saskatoonin marjoilla kuorrutettua porsaansatulaa. Kanadalainen lifestyleohjelma.
12.40
Pikakurssi kodinostoon
Kausi 8. Jakso 2/13. Onnea etsimässä. Mary ja Efi etsivät täydellistä kotia Cliftonin pikkukaupungista. Fengshuin vaatimukset asettavat kuitenkin omat haasteensa. Kanadalais-amerikkalainen sarja.
13.10
Rullaavat tytöt (S)
Kausi 1. Jakso 8/14. Villikon kotiinpaluu. Tiphany matkustaa kotikaupunkiinsa luokkakokoukseen. Samana päivänä on hänen onnettomuutensa vuosipäivä, ja onnettomuuspaikalla käynti on tunteikas kokemus. (25')
13.40
Tuhluriprinsessat
Kausi 3. Jakso 8/16. Vaativa vaimokokelas. Lauren on tuhluriprinsessa, jonka mielestä tulevan aviomiehen tehtävä on täyttää hänen jokainen toiveensa. Hän maksattaa surutta ostoksensa ja illallisensa poikaystävällään ja haaveilee miljoonakartanoista ja huvijahdeista. Itsekäs Lauren on kova luu jopa kokeneelle talousneuvojalle Gailille. Amerikkalainen realitysarja.
14.10
Nätti nakuna
Kausi 4. Jakso 22. Mammakiloja ja vauvaviivoja. 27-vuotias Sarah on tottunut uskomaan nykyaikaiseen kauneuskäsitykseen, joten lapsensaannin tuomat lisäkilot ja raskausarvet ovat hänelle kriisin paikka. Gokin pitää saada hänet ymmärtämään, että kauneutta on monenlaista, ja että raskauden jättämiä jälkiä on syytä kantaa ylpeydellä. Englantilainen sarja.
15.05
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 5/26. Riitasointuja, osa 1. Jayce asuu Nashvillessä ja kirjoittaa työkseen kappaleita kantriartisteille. Mies haaveilee itsekin tähteydestä, muttei roiman ylipainonsa takia täytä alan armottomia ulkonäkövaatimuksia. Chris vie Jaycen harjoitteluleirille, mutta kaivattua painonpudotusta kuitenkin vaikeuttaa Jaycen riitaisa avioero ja huoltajuuskiista. Amerikkalainen dokumenttisarja. (43')
16.00
Olet mitä syöt
Kausi 3. Jakso 17/18. Iso, iso isukki. Mark Hackett on kuuden alle 7-vuotiaan lapsen isä, jolla on tyypin 2 diabetes. Se ei miehen tahtia hidasta. Hän kumoaa joka ilta 12 tuoppia olutta tai pari pulloa viiniä. Vaimo kantaa Markille jättimäisiä ruoka-annoksia, jotta miehen ei tarvitsisi nousta sohvalta. Pöyristynyt Gillian puuttuu peliin ja tekee selväksi, kuinka vaarallinen miehen elämäntapa on. Englantilainen realitysarja. (23')
16.30
Sarahin talo
Kausi 4. Jakso 9/13. Makea pojan huone. Sarah ja Tommy sisustavat pojan huoneen mustan, harmaan ja valkoisen sävyillä. Huoneeseen pannaan art deco -kirjoituspöytä, egyptiläiset yöpöydät ja maalaistyylinen lipasto, mikä tuntuu Tommysta oudolta. (19')
17.00
Fashion Star
Kausi 1. Jakso 7/10. Mentorien valinta. Kilpailijoita on jäljellä kahdeksan, ja mentorit antavat heistä jokaiselle yksilöllisen haasteen. Osa kilpailijoista on innoissaan mentorien ohjauksesta, mutta toisten on vaikea ottaa neuvoja vastaan. Amerikkalainen sarja. (43')
18.00
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 14/31. Pomppulinna. Dena aikoo tehdä kaikki ruoat häissään itse, ja Nicole taas panostaa viinitilaan hääpaikkana. Marissan häissä on afrikkalaista tunnelmaa, kun taas Jenin häissä nähdään muun muassa pomppulinna ja jäätelöauto. Kuka lumoaa muut? Amerikkalainen realitysarja.
19.00
Hurja painonpudotus
Kausi 4. Jakso 6/26. Riitasointuja, osa 1. Kantribiisinikkari Jayce haaveilee tähteydestä ja on päättänyt laihtua saavuttaakseen unelmansa. Muodonmuutosta kuitenkin häiritsee riipivä huoltajuuskiista, joka horjuttaa Jaycen päättäväisyyttä. Chris haluaa valaa mieheen itseluottamusta ja pyytää avukseen olympiauimari Ryan Lochten. Amerikkalainen dokumenttisarja. (42')
20.00
Äitien sota
Kausi 1. Jakso 5/10. Miten arki sujuu, kun perheessä on vain yksi vanhempi? Mari on löytänyt rutiineista tavan selvitä arjen haasteista. Anu rakastaa ulkoilmaelämää ja viettää paljon aikaa poikansa kanssa asuntovaunussa. Minnan mielestä neljän lapsen kanssa onnistuu mikä vaan. Kaikki on järjesteltävissä. Kotimainen ohjelma. (42')
21.00
Temptation Island Suomi (S)
Kausi 1. Jakso 2/20. Itkuiset hyvästit. Edellisillan bileistä toipuminen aiheuttaa morkkista ja hämmennystä varsinkin miesten leirissä. Pariskuntien herkät jäähyväiset rannalla vaihtuvat pahaan mieleen, kun edessä on ensimmäinen iltanuotio. Kotimainen ohjelma. (42')
22.00
Gigolot (12)
Kausi 3. Jakso 1/10. Klovninukke. Uusi kausi alkaa! Sarja vie treffeille Las Vegasin gigoloiden kanssa. Nämä miehet pitävät hauskanpidosta, juhlista ja naisseurasta, ja tästä heille maksetaan. Nyt miehet ovat saaneet tarpeekseen Jimmyn katoamistempuista. Steven kohtaa naisen, jolla on varsin erikoinen fetissi, ja Brace tutustuu suihkurusketuksen saloihin Amerikkalainen realitysarja. (22')
22.30
Gigolot (12)
Kausi 3. Jakso 2/10. Tulivoimaa. Ashin ensimmäinen asiakas Vegasissa on tulitanssija, joka pyytää häntä esiintymään kanssaan. Nick aikoo lanseerata seksileluja, jotka tehdään hänen mittojensa mukaan. Amerikkalainen realitysarja. (24')
23.00
Sinkkulaiva
Kausi 2. Jakso 27/40. Tänään Sinkkulaivalla seikkailee Satu, joka on entuudestaan tv:stä tuttu. Lähihoitajan hommia paiskiva nuori nainen etsii kumppanikseen hoikahkoa, mutta miehekästä miestä. Kotimainen realitysarja. (22')
23.30
Scandal (12)
Kausi 1. Jakso 5/7. Kovat piipussa. Matkustajakone putoaa taivaalta, ja Olivia saa tehtäväkseen todistaa, ettei syy ollut lentäjän. Huck joutuu ottamaan äärimmäiset keinot käyttöön etsiessään kadonnutta Amandaa. Amerikkalainen draamasarja. (41')
00.20
Jutta ja puolen vuoden superdieetit
Kausi 4. Jakso 8/10. Henna on 24-vuotias palveluneuvoja, joka on aina harrastanut liikuntaa. Ylipainoa alkoi kertyä seurustelun myötä ja herkuttelusta tuli yhteinen tapa. Hennan haaveena on bikini fitness -vartalo. Muutokseen kannustavat Jutan lisäksi myös Jari "Bull" Mentula sekä fitness-ammattilainen Nicole Wilkins. Kotimainen ohjelma. (42')
01.15
Illallissota
Kausi 3. Jakso 9/13. Kalloja keittiössä. Candace ja Christine aikatauluttavat illallisensa tarkasti, missä on sekä hyvät että huonot puolensa. Jason ja Lavinia kokkaavat italialaista perinneruokaa. Adam ja Correne tarjoavat tuttuja ruokalajeja hieman muunneltuina. Valitettavasti raskaana olevan Correnen kireys ei jää keneltäkään huomaamatta. Kanadalainen sarja.
02.05
Neljät häät Amerikassa
Kausi 3. Jakso 14/31. Pomppulinna. Dena aikoo tehdä kaikki ruoat häissään itse, ja Nicole taas panostaa viinitilaan hääpaikkana. Marissan häissä on afrikkalaista tunnelmaa, kun taas Jenin häissä nähdään muun muassa pomppulinna ja jäätelöauto. Kuka lumoaa muut? Amerikkalainen realitysarja.
03.00
Käenpesä (7)
Kausi 2. Jakso 19/20. Julia etsii itselleen sopivaa elämää. Pete saa uusia näkökulmia hyväksikäyttöön ja Jussi tilaisuutensa näyttää japanilaisille. Kotimainen draama. (41')
03.50
Ennustaja-TV

jim

05.00
Ennustaja-TV
06.55
Ostosruutu
07.55
Onnenarpa
09.25
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
11.25
Elämää halpalentoyhtiössä (S)
Kausi 3. Jakso 3/13. Ikäviä uutisia ja iloisia yllätyksiä. Saksalainen elokuvantekijä myöhästyy lennolta eikä osaa päättää, mitä tekisi. Isänsä häihin matkalla olevat siskokset kiroavat Tigerin myöhästyttyään lähtöselvityksestä. Erään pariskunnan loma loppuu lyhyeen. Australialainen sarja. (21')
11.55
Jopet-show (S)
Kausi 3. Jakso 8/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
12.25
Britannian paras leipomo
Kausi 2. Jakso 10/30. Kannattiko kahvi?. Lounais-Englannin jännittävä aluefinaali käynnistyy Gloucestershiren päämajassa. Ensin leivotaan iltapäiväteeherkkuja, ja tuomarien valinta -kakkuhaasteessa tehdään kahvi-saksanpähkinäkakku kahvivoikreemikuorrutteella. Yksi leipomoista tekee kakkua jo toisen kerran, ja koska ensimmäinen yritys epäonnistui, on leipomon pantava nyt parastaan. Englantilainen sarja. (46')
13.20
Leijonan luola USA
Kausi 4. Jakso 13/24. Kahvia ja ruukkukasveja. Ammattiskeittaajan vaimo on keksinyt pussin pehmolelujen pesemistä varten. Uudenlainen jäätelö sulaa leijonien suissa, ja kahvin lämpötilaa säätelevät kuulat saavat lauman lämpenemään. Mutta mitä mieltä upporikkaat kissapedot ovat magneeteilla seinään kiinnitettävästä vertikaalipuutarhasta? Amerikkalainen sarja. (43')
14.15
LA Ink
Kausi 4. Jakso 4/21. Kivi vierii. Kat tekee viimein päätöksensä Coreyn asiassa ? mutta myös Corey on tehnyt oman päätöksensä. Amy yrittää setviä kireää tilannetta Ruthlessin kanssa, mutta Ruthless on nimensä mukaisesti säälimätön. Amerikkalainen sarja. (43')
15.10
Top Chef
Kausi 3. Jakso 10/18. Kaksi ravintolaa. Ensin luodaan gourmetburgereita tuomarivieras Daniel Bouludin maisteltavaksi. Sen jälkeen kilpailijoiden on pistettävä pystyyn kaksi ravintolaa nopealla aikataululla. Amerikkalainen sarja. (44')
16.05
Hurja remontti
Kausi 7. Jakso 5/29. Takaisin satulaan. Poliisikomisario Carlton Marshall loukkaantui ampumavälikohtauksessa eikä pääse nyt liikkumaan kotitilallaan. Uusi talo ja hevostalli syntyvät countrylaulaja Trace Adkinsin ja Dallasin SWAT-erikoisjoukon avulla. Amerikkalainen realitysarja.
17.00
Kuuluisat kuppilat
Kausi 4. Jakso 3/27. Tampa. Adam liikuskelee Tampan ympäristössä Floridassa. Hän maistaa alligaattoria Skipper's Smokehousessa, syö cubano-voileivän Aguila Sandwich Shopissa ja valmentaa ammattipainija Jerry Sagsia Rapscallions-ravintolan tuliseen Davy Jones -siipihaasteeseen. Amerikkalainen sarja. (21')
17.30
Leijonan luola USA
Kausi 4. Jakso 14/24. Luksusta lastenhoitoon. Ovatko äidit valmiita maksamaan vauvojen laadukkaista leukalapuista? Rabbi keksi iPadiin lisäkaiuttimen, joka ei tarvitse virtaa. Haluaako pikkulapsi, että isä voi lähettää matkoilta iltasadun suoraan sängyn laidalle halinallelle? Hölkkäysvallankumous: lenkkikengät, jotka vastaavat paljain jaloin juoksemista. Amerikkalainen sarja. (43')
18.25
MasterChef Australia
Kausi 6. Jakso 36/61. Intialainen pudotushaaste. Päivän haasteessa kopioidaan Vikas Khannan intialainen tikka masala -annos. Haaste herättää tunteita itse kussakin, eikä kyyneliltä vältytä. Australialainen sarja. (55')
19.30
Top Chef
Kausi 3. Jakso 11/18. Toinen kattaus. Ravintolat avaavat ovensa uudelleen. Sisustusapua saadaan Christopher Cicconelta ja sommelieriksi tulee Stephen Asprinio. Nyt tiimeiltä odotetaan täydellisiä suorituksia. Amerikkalainen sarja. (44')
20.30
Poliisit (7)
Kausi 7. Jakso 36/56. Forssa. Partio ryhtyy toimintaan, ja ensimmäisenä kunniansa saavat kuulla seikkailunhaluiset pikkupojat. Yön tunteina väkivaltarikollinen ilmoittautuu poliisille oma-aloitteisesti. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
21.00
Talent USA
Kausi 9. Jakso 3/25. Los Angelesin lahjakkuudet. Koe-esiintymisiä jatketaan Los Angelesissa. Lavalla nähdään muun muassa neuvokkaita eläimiä, huimaa akrobatiaa ja liikuttavia lauluesityksiä. Koko yleisö pääsee twerkkaamaan, ja Heidi Klum saa limaisen suukon. Amerikkalainen sarja. (84')
22.45
Tulossa: Napamiehet (12)
Napamiehet. Tulossa Nelonen Median kanavilla. (2')
22.50
Poliisit (S)
Kausi 7. Jakso 35/56. Turku. Tomas ja Eero yhyttelevät rattijuoppoja minkä ehtivät. Moottoripyöräilijät ovat joutuneet vakavampaan eläinkolariin. Aamuyöllä partio nauttii serenadista. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (21')
23.20
Australian kovimmat keräilijät
Kausi 1. Jakso 3/8. Yllätysisku. Adam ja Lucas suuntaavat muun muassa suureen kirpputoritapahtumaan ja tekevät yllätysiskun. Australialainen sarja. (45')
00.20
Panttilainaamon autospesialistit (S)
Kausi 1. Jakso 12/13. Täysillä kisaan. Kevin tekee luvatta pyöräkauppoja ja joutuu tosi testiin. Danny taas raottaa autokokoelmansa ovea ja näyttää, miten Lamborghini Countachilla peruutetaan. Lisäksi jahdataan kisamoottoria vuosimallin 1968 Dodge Chargeriin. Amerikkalainen sarja. (20')
00.50
Panttilainaamon autospesialistit (S)
Kausi 1. Jakso 13/13. Tunteikas keikka. Danny ja Kevin saavat työstettäväkseen Dodge Challengerin, johon sen omistajalla on vahva tunneside. Horny Mike ja Roli puolestaan käyvät Dannyn käskystä hakemassa kunnostettavaksi surkeassa kunnossa olevan pick-upin, mistä Scott ei suoranaisesti ilahdu. Amerikkalainen sarja. (20')
01.20
Villit nettivideot (12)
Kausi 5. Jakso 5/20. Aikuisviihdettä. Netistä löytyy monenlaista aikuisviihdettä: pepputanssia, ilmaseksiä ja elokuva Kuninkaan kalu. Tarjolla on myös seksineuvontaa. Mutta mitä tehdä, kun jalkapalloselostajat häiritsevät herkkää hetkeä? Englantilainen sarja. (23')
01.50
Villit nettivideot (12)
Kausi 5. Jakso 6/20. Eeppiset mokat. Nettiin ladattujen mokien parhaimmisto. Luvassa kauhujen veneajelu, ripuloiva vuorikiipeilijä sekä monenlaista kompurointia, myös siinä itsessään. Englantilainen sarja. (21')
02.20
Jopet-show (S)
Kausi 3. Jakso 8/10. Jope Ruonansuun tähdittämä komediasarja. Kotimainen komediasarja. (24')
02.50
LA Ink
Kausi 4. Jakso 4/21. Kivi vierii. Kat tekee viimein päätöksensä Coreyn asiassa ? mutta myös Corey on tehnyt oman päätöksensä. Amy yrittää setviä kireää tilannetta Ruthlessin kanssa, mutta Ruthless on nimensä mukaisesti säälimätön. Amerikkalainen sarja. (43')
03.40
Ennustaja-TV

nelonen

05.00
Ennustaja-TV
06.30
Ostosruutu
07.00
Disneyn esikoulu: Viidakon vauhtiviikarit (S)
Kausi 2. Jakso 22. Lähettikokelas / Työt vaihtoon. Suski valmistuu lähettikokelaaksi ja saa ensimmäisen tehtävänsä. Innokas Suski ei vain muista ajaa rauhallisesti ja lähetys katoaa. Suski ja Villefantti ovat sitä mieltä, että he ovat koko viidakon kiireisimmät ajokit. Pongoa se naurattaa, koska hänen mielestään hän on kiireisin. Taksirapu ehdottaa vaihtoa päivän ajaksi. Amerikkalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (23')
07.25
Disney esittää: Stitch! (7)
Kausi 3. Jakso 6/24. Hamsterviel lähettää Maahan P.J:n, joka yrittää pilata Stitchin maineen. Amerikkalainen animaatiosarja. (21')
07.50
Disney esittää: Aku ja kumppanit (S)
Aku Ankka, Mikki Hiiri ja muut klassiset Disney-suosikit seikkailevat. Amerikkalainen animaatiosarja. (6')
08.00
Waverly Placen velhot (7)
Kausi 4. Jakso 10/18. Velhot vastaan enkelit, osa 2. Pimeyden enkelit ovat saaneet moraalikompassin haltuunsa, ja Justin on päättänyt liittyä heidän joukkoonsa. Alexin on taisteltava kompassin pahaa vaikutusta vastaan pelastaakseen veljensä ja koko maailman. Amerikkalainen komediasarja. (21')
08.30
Villiä menoa eläintarhassa (S)
Kausi 1. Jakso 4/10. Kirahvirahtia. Nuori kirahvi muuttaa Australiasta Uuteen-Seelantiin, eikä matka suju aivan ongelmitta. Merellä myrskyää kaksi päivää. Kodiakinkarhu tarvitsee liikuntaa ja aivojumppaa vanhoilla päivillään. Australialainen dokumenttisarja. (23')
09.00
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 33/37. Taistelu finaalipaikoista. Ensimmäisessä haasteessa käytetään sitrushedelmiä. Kolme parasta joukkuetta pääsee suoraan finaaleihin, ja kaksi muuta joutuu taistelemaan viimeisestä finaalipaikasta nimikkoannoshaasteessa.
10.15
Sarahin sisustusvinkit
Kausi 1. Jakso 8/13. Ajaton kylpyhuone. 80-luvun kylpyhuone uudistetaan perinteisen tyylikkääksi edullisia ja hienostuneita elementtejä yhdistelemällä. Tila on rauhan tyyssija nelilapsisen perheen vanhemmille. Kanadalainen lifestyleohjelma. (21')
10.50
Onnenarpa
11.50
LIVE: Tiedä ja Voita
Suora lähetys NYT PÄÄLLÄ! Jos tiedät oikean vastauksen sinulla on iso voittomahdollisuus. (60')
13.50
Deittikamera
Kausi 2. Jakso 43/100. Bikinisota. Tällä kertaa deittiseuraa etsivät Jean ja Frances. Jean luottaa viettelijättären kykyihinsä, ja Frances havittelee pitkää ja tummaa komistusta. Deittiehdokkaiden joukossa ovat churroilla naiset hurmaava Kris ja lauluja luritteleva Ryan. Amerikkalainen viihdeohjelma. (18')
14.20
Vaaleanpunainen pantteri (S)
Vaaleanpunainen ammattilainen. Vaaleanpunainen pantteri, yksi maailman tunnetuimmista piirroshahmoista, seikkailee omassa sarjassaan. (6')
14.30
Kotikokkien taistelu
Kausi 3. Jakso 34/37. Chiliä ja riskinottoa. Kärkinelikko on todellisen koettelemuksen edessä, kun kukin joukkue yrittää pedata itselleen parhaan mahdollisen asetelman finaalia ajatellen. Nyt ei enää oteta varman päälle, vaan taidot on laitettava koetukselle riskeistä viis.
15.40
Korealaisen keittiön aakkoset
Kausi 1. Jakso 3/13. Herkuttelua Jejulla. Marja ja Jean-Georges matkaavat Jejun saarelle, jolla he tutustuvat muun muassa teeviljelmään. Keittiössä taas valmistetaan kampasimpukkaherkkuja ja granitaa vihreästä teestä. (24')
16.15
Hotellit haltuun
Kausi 10. Jakso 1/3. Paluu Caspianiin. Vuoden kuluttua ensivierailustaan Alex palaa hotelli Caspianiin katsomaan, mitä Samarin perheelle kuuluu. Ihastuttavan eksentriset äiti Nousha ja poika Samandar ovat saaneet myös perheen tyttären avukseen hotellia pyörittämään, mutta sisaruksilla on vaikeuksia tehdä töitä sovussa. Hotellipoliisin on jälleen tuotava järjestys taloon. Englantilainen realitysarja.
17.20
Frasier (S)
Kausi 3. Jakso 24/24. Perhe on paras. Frasier muistelee muuttoa Seattleen ja radio-ohjelmansa kivikkoista alkua. Amerikkalainen komediasarja. (21')
17.50
Hotellit kuntoon, Gordon Ramsay
Kausi 1. Jakso 3/6. Taivaan tähtitarha. Gordon on Milfordissa laittamassa River Rock Inn -nimisen majatalon asioita järjestykseen. Ongelmien syy on vanha tuttu: jokaiseen asiaan puuttuva omistaja, joka ei luota alaisiinsa. "Taivaan tähtitarhan" ja muiden sotkujen kanssa riittää tekemistä, mutta siivoamistakin tärkeämmäksi osoittautuu työntekijöiden asiakaspalvelutaitojen kehittäminen ja naisten pokaaminen majatalon omistajalle. Amerikkalainen lifestylesarja. (41')
18.55
HS-uutiset
HS-uutiset (2')
18.58
HS-sää
HS-sää (1')
19.00
Tuuri
Kausi 3. Jakso 4/8. Saunamajuri on tuonut vankkurisaunansa Onnelan asiakkaiden iloksi. Iloa, mutta myös silmänruokaa on tarjolla tavarapuodinkin puolella, kun joukko kauniita pin up-tyttöjä pistäytyy ostoksilla. Lapintyttö Nita saapuu Tuuriin osallistuakseen Nuori Tähti-laulukilpailuun. Katmandu haaveilee elämänkumppanista ja Tarjoushaukka hyvistä kaupoista, mutta tällä kertaa Tarjoushaukka kokeilee myyjän roolia. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.00
Adoptoidut (S)
Kausi 1. Jakso 5/8. Reijo. 68-vuotias Reijo sai tietää adoptiostaan varhaisteininä. Asiaa ei kuitenkaan käsitelty adoptioperheessä sen kummemmin. Vasta adoptiovanhempiensa kuoltua Reijo lähti selvittämään biologisia juuriaan ja löysikin sukulaisiaan. Useista etsintäyrityksistä huolimatta biologisen isän henkilöllisyys on pysynyt hämärän peitossa. Reijo päättää kääntää viimeisetkin kivet isänsä selvittämiseksi. Kotimainen ohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
20.57
Keno
21.00
Elokuva: Kadonneen aarteen metsästäjät (12)
(Raiders of the Lost Ark/USA 1981). Legendaarinen Indiana Jones -seikkailujen sarja käynnistyy suurelokuvalla, joka huomioitiin kahdeksalla Oscar-ehdokkuudella ja palkittiin neljällä Oscarilla. Huima tarina kuljettaa seikkailija-arkeologi Indiana Jonesia (Harrison Ford) ympäri maailman toinen toistaan yllätyksellisempiin haasteisiin tutkimusmatkalla, jonka päämääränä on myyttisen liitonarkin löytäminen. George "Tähtien sota" Lucas on ollut mukana kirjoittamassa Steven Spielbergin ohjausta. Pääosissa: Harrison Ford, Karen Allen, Wolf Kahler, Paul Freeman, John Rhys-Davies. Ohjaus: Steven Spielberg. (110')
23.25
MasterChef VIP
Kausi 1. Jakso 4/10. Miten pärjäävät MasterChef-keittiössä Veeti Kallio, Mikaela Ingberg ja Emma Kimiläinen? Kuka heistä pääsee jatkoon, sen päättävät Tomi Björck ja Henri Alén. Kolmikon kokkaustaidot ja hermot joutuvat koetukselle keittiömestari Peppi Arolehdon luoman upean annoksen myötä. Tekniset laitteet ja mittakulhot saavat kyytiä, eikä savukatastrofiltakaan vältytä. (40') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
00.25
Kylmä rinki (16)
Kausi 5. Jakso 4/8. Seuraava pysäkki: Valhalla. Ozissa aloitetaan opaskoirien koulutus. White on löytänyt laulun lahjan, valitettavasti laulaminen häiritsee muita vankeja. Amerikkalainen rikosdraamasarja. (54')
01.35
Poliisit - kotihälytys (12)
Kausi 2. Jakso 6/9. Pää sekaisin. Seuraamme Peten, Jaken ja poliisikoira Severin vuoroa Vantaalla. Opiskelijatytön kaveri sekoaa. Naapuri ilmoittaa kovaäänisestä perheriidasta. Rivitaloasunnosta kantautuu kovaa meteliä. Veljesten illanvietto päättyy järkyttävällä tavalla. Kotimainen dokumentaarinen sarja. (42') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
02.35
Frasier (S)
Kausi 3. Jakso 24/24. Perhe on paras. Frasier muistelee muuttoa Seattleen ja radio-ohjelmansa kivikkoista alkua. Amerikkalainen komediasarja. (21')
03.05
Ennustaja-TV